Top bedrijf, doen wat ze zeggen.

Bestelling gedaan en zoals ze van te voren aangaven uitgeleverd.

Goed en snel

Tot de volgende keer !

snel en goed geleverd

Nadat ik mijn bestelling had geplaatst werd ik op de hoogte gehouden van het traject van mijn pakket en e.e.a. is snel en goed geleverd

Binnen twee dagen geleverd, netjes verpakt. Jammer alleen dat PostNL het pakje bij mijn bovenburen bezorgde, terwijl ik gewoon thuis was. Heeft me helaas een paar dagen gekost om uit te vinden waar het was beland.

Helemaal goed !

Netje op tijd, goed verpakt en lekker ! Dus doen !

Prima kwaliteit en snel geleverd

Chocolade€munten besteld, zijn nauwelijks te krijgen jaarrond. Lekkere melkchocolade van goede kwaliteit.

ben blij dit gevonden te hebben

heerlijke suikervrije snoepjes , ik heb in totaal nu 5 verschillende snoepjes, kan voorlopig vooruit. ook zijn deze snoepjes verpakt, lekker voor onderweg

Te weinig snoep gekregen

Ik had 500 gran besteld toen ik het thuis op de weegschaal legde was het 430 gram

Al meerdere keren grote hoeveelheid gekocht.

Altijd leuk om bij grote hoeveelheden wat korting te krijgen.

Mijn moeder is helemaal blij geen trekdrop meer te krijgen maar de zwarte muisjes lijken daar erg op met de smaak

Bestelling is snel en goed verlopen. Tevreden over het product.

Slechtste service ooit!!!

Ik had een doos king muntjes en een doos wilhelmina muntjes besteld. Ik kreeg de bestelling zoals beloofd de dag erna. Echter zaten mijn king muntjes er niet bij. Maar 2 dozen wilhelmina. Toen ik hierover met hun contact had, zeiden ze mij dat er bij mij thuis iemand de doos moet gewisseld hebben, want de werknemers waren zeker dat ze de juiste doos hadden gegeven. Ook zeiden ze dat het gewicht van het pakketje klopte met dat van 1 doos wilhelmina en 1 doos king. Echter heb ik nooit king muntjes gezien, dus gewoonweg allemaal leugens van hun kant om hun fouten te maskeren. Liever liegen dan een goede service bieden. Schandalig! Hier nooit bestellen want als er iets misloopt, helpen je ze gewoon weg niet. In hun laatste mail kreeg ik gewoon het antwoord, hiermee gaan we niets verder doen. Gewoonweg zielig!

Betrouwbare SnoepShop

Lekkere drop en snoep voor betaalbare prijzen, alleen de verzendkosten beetje hoog. Maar als je veel verschillende zaken besteld en je thuis op voorraad neemt is het wel te doen.

Snelle levering, heerlijk snoep

Het breekbare snoep was heel goed verpakt, de levering was snel en compleet!

Altijd is alles goed verpakt en alles is ook netjes ingepakt Top

Snel ontvangen

goeie drop die ik nergens anders kan kopen

goeie drop die ik nergens anders kan kopen dus bestel ik hier die drop plus nog wat leuke andere dingen qua drop

Lekkere drop!

De drop was geweldig. De verpakking (plasticzakjes) liet zwaar te wensen over. Gingen meteen stuk. Deel van de drop op de grond. Dat kan dus beter. Verder prima!

Super snelle levering,mooie snoep zakken voor een mooie prijs

Super snelle levering

Snelle levering en keurig geleverd in stevige zakken

Kon beter.

Ik had al een klacht ingeleverd, dat de snoepjes plakten, de smaak is prima en de levering ook.

Lekker snel bezorgd

Genoeg keuze, goed verpakt en snel bezorgd.

Snel en goed geregeld

Ene dag besteld volgende dag binnen

Het is makkelijk te bestellen,niet te duur en snelle goed verpakte levering.

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551