Snelle levering en hoe leuk dat er nog altijd snoep uit mijn jeugd (jaren 70/80) te verkrijgen is. Een kleine teleurstelling de zure bommen van vroeger zijn veranderd in zoete bommen (iets waar jullie niets aan kunnen doen)

Prima service ook telefonisch

Ook na foutieve bestelling oplossing geboden. Bedankt

Snelle levering, goed verzorgd

Hele goede ervaring

Doos met groene (extra strong) King pepermunt besteld. Doos met blauwe (gewone) pepermunt kwam. Eén belletje alles geregeld en de volgende dag de groene pepermunt ontvangen.

Makkelijk en snel te bestellen

Duidelijke site en snelle levering erg fijn .

Lekker!

Prima snoep, snelle levering!

Super.

Heerlijk snoepgoed en netjes verpakt

snel en correct

Verpakking! Mooi dat een pond tóch door de brievenbus ging!!

Prima product, slechte leveringstermijn

Prima product. Netjes verstuurd. Het pakket kwam ipv vrijdag pas op woensdag aan waardoor het moment waarvoor ik het nodig had was verstreken (op de dinsdag).

lekker, snel en keurig

lekker, snel en keurig

Goede en snelle service.

Goede en snelle service.

Leuke site

Overzichtelijke website. Snelle levering.

Prima product

Alleen bij snoepstore kon ik de groene King nog kopen.

Alles is altijd goed verpakt niks op aan te merken

Heel erg tevreden

Snel bezorgd, goed ingepakt (In een doos die gerecycled was, altijd een pluspunt) Chocolade was allemaal heerlijk en verzorgd ingepakt, heel geschikt om iemand cadeau te doen Aanrader, dus!

Gekregen wat ik besteld heb en op tijd.

Lekker

Goede kwaliteit en netjes verpakt

lekker veel, voor weinig!

Wauw, echt wauw

Deze week lopen mijn kinderen de avond4daagse. En dit jaar voor het eerst geen tijd om zelf zakjes te maken voor de vriendjes en vriendinnetjes. Ik bestelde last minute 20 zakjes waarvan ik dacht dat ze klein waren. Tot mijn grote verrassing waren de zakjes groter dan verwacht en zeer goed gevuld. Hun slogan veel voor weinig is helemaal waar. Zakjes zijn ook op tijd geleverd. Er staat veel op de site. Ik ga er zeker vaker bestellen.

Pakket helaas dag te laat ontvangen, maar goed opgelost

Snoep besteld voor traktatie, helaas te laat geleverd (mede door PostNL). Mocht het kosteloos retour sturen dus fijn opgelost.

Lekker

The best

Snelle en correcte service en levering

3 dagen voor evenement besteld met belofte dat het in orde kwam. Perfect op tijd 250 snoepzakken geleverd en veel gelukkige kinderen

Ruime keuze, snelle levering, en betaalbare prijs! Ik ben blij met deze webwinkel!

Zeer goede en nette klantenservice!

Had problemen met ontvangst van mijn pakket. Het liep helemaal spaak bij PostNL. Met een deel van de bestelling had ik nogal haast. Ze zaten er direct bovenop, hielden goed contact en hebben het helemaal opgelost, waarbij ze alles in het werk hebben gesteld om te zorgen dat ik alles op tijd binnen kreeg. Petje af! Daar kunnen een hoop bedrijven een voorbeeld aan nemen!

Geweldige service

Heerlijk snoep van vroeger dat koop je niet in de gewone winkel. Echt top.

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551