Super lekker

Heerlijke suikervrije bonbons voor een goede prijs.

Prima levering en goede verzorging!

Vlotte goede snelle service

Zeer vlotte service

Heerlijke snoepmix

We hebben voor onze club 30kg in grootverpakkingen aangekocht om te verkopen in een steunactie. Levering ging vlot en onze actie was een succes! Bedankt Snoepstore!

Zeer tevreden, niet duur en een snelle levering! Ook proper ingepakt. Zeker een aanrader!

Snel en lekker snoepje

Snelle levering en al het snoep was heerlijk

Snelle service en goed verpakt

Snel geleverd en goeie prijs.

Snel en billijke prijs

Grote zakken lekkere snoep tegen concurrerende prijzen. Zeer uitgebreid assortiment en snel bezorgd in stevige verpakking.

Niet helemaal zoals verwacht

Zak gemixte gum snoep gekocht. Echtet zo'n 20% is geen gum snoep.

Super goed.

Nu voor de tweede keer besteld, en weer super tevreden. Alles keurig verpakt en snelle levering.

Makkelijk bestellen en snelle bezorging goed assortiment

Makkelijk bestellen en snelle bezorging goed assortiment

Uitgebreid assortiment zo lekker en prijs is goed

Iedere keer als ik een doos snoep bestel horen er de verse Toscane truffels bij. ZO heerlijk vers. De doos gaat hier geen week mee en hij is leeg! Dus ik ben een trouwe vaste klant! Snoep en chocolade bestel ik enkel hier! En snel geleverd! Ga zo door!

Todo perfecto!

Buenos productos y rapidez en el envío.

• ¿Nos recomendarías?

Al een aantal keren snoep besteld en wordt snel en super goed verpakt bezorgd. Ik ben een zeer tevreden klant.

leuke webshop , veel keus ..en niet duur ..makkelijk bestellen en betalen .snelle verzending in goede verpakking .

Netjes verpakt, zeer snelle levering

Heerlijke suikervrije snoepjes

Ik bestel alleen altijd de suikervrije snoepjes. Prijs/kwaliteit heel goed. En wat ik erg prettig vind is dat je het ook in grootverpakking kan kopen. Ik ben erg tevreden. Levering gaat ook altijd erg snel!

Top geregeld

Netjes, snel geleverd

Gewoon geweldig

Prijs/kwaliteit dik in orde, snoep en chocolade van uitstekende kwaliteit. Alles perfect in gepakt en zeer snelle levering

Snel en netjes ontvangen

Precies wat je mag verwachten. Netjes ingepakt en ontvangen. Ik ben er blij mee

alles lekker

Zeer snelle levering

Binne 1 dag geleverd en wat één keus

Snel Verzonden, veel zorg aan besteed.

Heerlijkheden genoeg

Snelle levering van al dat lekkers. Top

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551