Perfect material, perfect shipping, just al little expensive.

Perfect experience, that's all! Only "negative" is the somewhat expensive bill, but this is partly caused by shipping cost and partly by special products ordered, and being able to order these special products is a lot more important and positive than the price. Thanks!

Es ist okay.

Mein Produkt hatte keine Liste der Geräte. Und in der Tabelle passt alles zur Beschreibung.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Net als een goede win, eenmaal geproefd wil je nooit meer wat anders.

De zoveelste top bestelling bij een top webshop die top is afgerond.

Hervorragend

Schneller Versand, originale Ware und Mitarbeiter, die sich effektiv um die Wünsche der Kunden kümmern

Prima geregeld

Alles correct en goed verpakt geleverd

geen problemen

Makkelijk besteld en snel bezorgd.

snelle en eerlijke webshop

Eerste keer ervaring met Eleshop, geen problemen , correcte prijzen en afhandeling. Mij zien ze hier nog zeker terug.

Prima producten en snel geleverd

Eerste keer een bestelling geplaatst, ik ga hier vaker inkopen, uitstekend!! Vriendelijke groet, Henk de Bruijn

Bestelling is goed aangekomen. Duidelijke communicatie en goede service.

Alles wie erwartet und schnell geliefert

Was ich auf der Eleshop-Seite gut finde ist das Pro und Contra zu den Produkten. Hier werden nur zuverlässige und bewährte Artikel verkauft.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Produkt wie beschrieben, schnelle Lieferung.

Positiv!

Snel en betrouwbaar

Bestel hier al geruime tijd en het is altijd goed.

Wiederholt schnelle Lieferung.

Das Lot lässt sich gut verarbeiten. Das Flussmittel verdampft recht schnell, damit sind Arbeiten in Tiffany-Technik etwas gewöhnungsbedürftig.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Super, correcte en snelle levering.

Zoals gewoonlijk een perfecte en snelle levering.

Super schnelle Lieferung. Ware 1A.

Dienstag bestellt, Donnerstag geliefert.

zeer snel geleverd

het gaat om een zd987 soldeer en desoldeer station waar van de desoldeer pistool defect was,ze hadden die wel liggen voor een ander model met 6 of 7 pins aansluiting,de beste mensen konden mij niet vertellen of het pistool van een ander model zou werken , ik heb de gok genomen om er een met de 7 pins aansluiting te bestellen kwam de volgende dag binnen en zo als ik zelf al vermoede ging dat gewoon werken. Toch werd ik zeer vriendelijk geholpen. mijn dank

Sehr schneller Versand

Bestellter Artikel wurde noch am gleichen Tag versendet. Artikel wie beschrieben. Gerne wieder.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

contact en bestelling perfect verlopen

Had een oscilloscope met 2 channels gekocht, maar twijfelde om een 4 channels. Nam contact met ze op voor de verzending plaats vond. En heb deze nog kunnen wijzigen voor de 4 channels. Snelle levering naar België via UPS. Heb deze nog niet getest, maar deze ziet er super goed uit. Dank je wel Eleshop voor jullie professionalisme!!! Ik raad deze webshop sterk aan. Deze staat alvast op nr 1 in mijn favorieten. :-)

Alles bestens!

Alles bestens, schnell versandt!

Opnieuw een aangename shoppingervaring ... LiteVNA 64

We hebben een low cost liteVNA64 besteld en die werd vlekkeloos geleverd in lokaal depot - waar ik de goederen kon gaan ophalen. Het ganse bestelproces is vlot verlopen - ik kon het afleveringsdepot zelf selecteren en heb de goederen in goede staat ontvangen. Ik hoor van kollega's uit de elektronica-sector - over ELESHOP.nl -enkel positieve zaken en ik weet ook dat ze bij Eleshop begaan zijn met de klantentevredenheid - waardoor de shop organisch verder groeit ... - matige prijsstelling - sterke logistieke service - 100% tevreden

Mein bevorzugter Shop für Elektronik

Rundum positiv!

Hat schon geklappt.

Alles kam relativ pünktlich an. Leider gab es zum Gerät keinerlei Handbuch oder Manual - dabei gibt es ein gedrucktes. Technisch funktioniert es.

Goede klantenservice

Dit is een bedrijf dat mensen hoogste niveau service verleent. Bij garantie maken ze geen problemen en zijn ze bereid een passende oplossing te vinden.

Funktioniert alles Bestens

Bestellung erfolgte prompt und schnell, obwohl wir vorher noch kein Kunde war. Gelieferte Ware entsprach voll unserer Erwartung.

Fijenhof 1 A

5652AE Eindhoven