Snel geleverd.

prima!

Snelle en correcte levering, helemaal goed!

Top Lieferung

Super Artikel, gerne wieder.

alles correct en snel geleverd

kwaliteit is goed

Heel snel aflevering voor het strakke prijs.

Heeft het apparaat gezocht op internet, uiteindelijk het beste voor mij was met Eleshop, bestelt 10/11 12:16, ontvangt 11/11 14:41, en weer aan de slag.

Allles pefekt !

Hat alles super geklappt.

very good

very good

Goede service, goede producten.

Prima producten en goede service.

Fast and accurate

Everything nicelly packed and delivered quickly.

Prima shop, goeie prijzen. Helaas alleen verzending via PostNL

Ik hoop dat Eleshop ooit overstapt op DHL, omdat PostNL gewoon te onbetrouwbaar is, regelmatig pakketten kwijt raakt en hun leveringsafspraken vaak niet nakomt. Ook nu weer was het pakket onnodig 3 dagen extra onderweg. De shop dikke prima, de verzending dankzij PostNL ondermaats.

Alles bestens.

Zügige Lieferung, alles wie bestellt, gut verpackt

gewoon goed

Snelle levering gemakkellijk te bestellen kwaliteits producten ga zo door

Goede service en een schappelijke prijs

Ik had een bestelling gedaan voor een nieuw soldeerstation, in mijn bestelling had ik ook een mat besteld die nog op maat gemaakt zou moeten worden. Ik had de klantenservice gevraagd of deze bestelling opgesplitst en apart verzonden kon worden. Tegen betaling van de verzendkosten was dit geen probleem. De volgende dag had ik alles behalve de mat binnen.

Einkauf bei Eleshop B.V.

Meine bereits zweite Bestellung bei Eleshop hat geauso perfekt geklappt wie die Erste. Einfacher und übersichtlicher Bestellvorgang, schnelle Lieferung, sehr gute Verpackung und einwandfreie Ware wurde geliefert.

Alles Super

Sehr nettes Team, hat alles super geklappt. Auch die Lieferung nach Deutschland. Alles Super auf der Homepage beschrieben. Auch für B2B-Bestellungen. Gerne Wieder.

Eleshop levert goede materialen en staat altijd klaar voor de klant

Eleshop levert goede materialen en staat altijd klaar voor de klant. Als je een vraag hebt over een product of hulp om een apparaat te kiezen, word je altijd goed en uitgebreid geholpen. Ze helpen een keuze maken die het best bij jou past. Dit is zeker niet altijd het duurste product. De laatste levering van een batterijtester is een goed product, echter de beschrijving (originele van fabrikant) is summier en geeft niet de volledige beschrijving. Het zou goed zijn dat Eleshop dit ook controleert en eventueel aanvult met een eigen beschrijving.

Schneller Versand, gut verpackte Produkte, gute Qualität.

Schneller Versand, gut verpackte Produkte, gute Qualität.

Super! Snelle levering.

Zeer snelle levering. Pakketje zeer goed verpakt.

Snel en alles naar verwachting

16:30 besteld, volgende dag 11:00 binnen. Super service en de bestelde spullen voldoen perfect aan de verwachting.

Schnelle Lieferung top Preis

Hab auf Empfehlung eines Freundes bestellt. Immer wieder gerne.

Toppie

Producten snel geleverd en zoals beschreven.

In een woord: top!

Zoals altijd: levering conform afspraak.

Schnelle Lieferung - top Ware

Atten Heißluftstation bestellt. Ware macht einen wertigen Eindruck, funktioniert und scheint wirklich ein Original zu sein und kein Nachbau. Lieferung mit UPS war sehr schnell.

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Besteld, keurig op tijd geleverd. Reviews hielpen erg met de aanschaf. Product overstijgt mijn verwachtingen.

Das Gerät ist top

Blitz Versand! Max 2 Arbeitstage und ist die Ware da.

Fijenhof 1 A

5652AE Eindhoven