Sehr guter Preis und blitzschnelle Lieferung, Top Verkäufer

In 2 Tagen mit UPS nach Deutschland geliefert...besser geht es nicht

Sehr guter Service bei Paketverlust

Ich habe hier einen Pinecil v2 mit Lötspitzen bestellt. Leider hat UPS das Paket verloren und ich habe eine ziemlich lange Zeit auf den Lötkolben gewartet, ohne dass sich etwas getan hat. Nachdem ich dann den Service angeschrieben habe, wurde mir immer sehr schnell geantwortet und ohne zu zögern eine Ersatzlieferung veranlasst. Bin sehr zufrieden und würde hier wieder Sachen kaufen. Das Einzige, was sich verbessern ließe, wäre eine Versandmöglichkeit mit DHL, da UPS mittlerweile so viele Pakete verliert, dass es sich in UDP umbenennen sollte.

Ich kann nur positives berichten!

Eine Rückfrage wurde sehr schnell und kompetent beantwortet. Der Shop ist auf jeden Fall empfehlenswert.

Microscoop gekocht, zeer tevreden

Alles netjes en op tijd geleverd. mooie aanbieding

Besser geht es kaum… Relativ gute Preise…

Besser geht es kaum… Relativ gute Preise…

Excellent .

Un grand merci pour votre service , après une commande un peu rapide et non réfléchie et une création de compte erronée vous avez gentiment répondu à toutes mes attentes malgré l'éloignement et repris le matériel . Tout le matériel arrive parfaitement emballé, avec un suivi précis et rapide, le stock à jour . je recommande vraiment ce site vendeur pour leur sérieux.

alles super

Tolle Firma, sehr schnell und zuverlässig, gerne wieder

Hat bestens geklappt

Bestellung ging problemlos. Versand war sehr schnell. Produkt funktioniert fehlerfrei. Also für mich hat alles perfekt geklappt.

Rasche und unkomplizierte Lieferungf, Danke!

Ik ben weer ouderwets klantvriendelijk geholpen met een probleem buiten de garantie periode.

Ik werd uitermate klantvriendelijk te woord gestaan. Ondanks het feit dat het probleem is ontstaan buiten de garantieperiode werd ik verrast met een uitermate goede oplossing. Ik was echt blij verrast over de oplossing en de manier waarop. Echt top ervaring.

Top webshop

Tijdens mijn zoektocht naar een gepaste logger, kreeg ik snel een antwoord op mijn technische vragen. Door kort op de bal te spelen, kon ik de dag erna al mijn logger in dienst nemen bij de klant. Een zéér tevreden klant.

Zufriedener Kauf

Kaufte eine Heißluftlötstation Atten ST-862D und alles war in Ordnung. Die Ware kam schnell an und die Verpackung war perfekt. Völlig zufrieden mit meinem Kauf.

Prima uitgevoerde opdracht!

Uitstekend verzorgd van bestellen tot bezorgen!

Habe noch nichts erhalten!

Habe noch nichts erhalten! Ich habe den ganzen Tag auf die UPS gewartet und hatte die Zahlung für UPS beireit gehalten, aber es kam niemand. UPS: Scheduled Delivery Friday 01/11/2024; 13:30 - 17:30 UPS schreibt: Delivery Attempted, REINACH AG, Switzerland, 01.11.2024, 12:49 (ich war da und habe gewartetmit dem Geld in der Hand) aber niemand kam! Ich bin entäuscht von UPS Gruss Arthur Sauder

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Bestellablauf ok

1.Mal bestellt,alles ok

Levering sneller dan verwacht

De levering was sneller dan verwacht: het kwam zaterdag toe ipv eerder gecommuniceerd maandag daarna., Alles was compleet. Enige nadeel van de componentenmappen is dat de klevers aan de verkeerde kant kleven: met de voorkant tegen de rug van de vorige flap ipv op de eigen flap. Met dubbelzijdig klevende tape werd dat opgelost

Correcte beschrijving van het bestelde product en snelle service.

Correcte beschrijving van het bestelde product en snelle service.

onmiddellijk geholpen met een garantie

mijn JBC soldeerstation was snel defect, reeds binnen het jaar. Eleshop had binnen de dag reeds een oplossing klaar.

Duidelijk. Snel. En goed geleverd

Alles ok. Klein puntje: bij zoeken op "werklamp" zou je verwachten dat de door mij gekochte lamp tevoorschijn zou komen. Omdat dit de 3e lamp is die ik bij jullie kocht ( 2st. Via forte welzijn elst) wist ik hoe ik anders moest zoeken.

Goede producten en snelle levering.

De producten zijn hun prijs waard. Goede kwaliteit.

Super schnelle Lieferung

Zuverlässige Lieferung und gut verpackt.

Perfekt

Schnelle Lieferung Produkt absolut Empfehlenswert

Keurig bedrijf

Eleshop verzendt altijd keurig op de aangegeven dag de producten. Alles goed verpakt. Eleshop heeft vaak erg goede en nuttige reviews van producten in hun eigen shop, maar schromen niet om ook de slechte eigenschappen te noemen.

Pro, Fast & Reliable

all in title ^^