Topkwaliteit tegen scherpe prijzen

Super kwaliteit en zeer scherpe prijzen. Snel geleverd zoaps altijd.

Schnelle Lieferung - alles gut

Degelijke prijs en snelle levering

Overzichtelijke webshop, redelijke prijzen, goede service.

Werkt fantastisch

De echte Weller puntjes werken toch het beste! Ik ben er blij mee.

Perfekt

Gute Qualität, zu angemessenem Preis und rasant geliefert!

Super geholpen

Ik had een vraag neergelegd over een koffer. En hierbij super en snel geholpen. Uitstekende service

Bin sehr zufrieden

Übersichtlicher Webshop, rasche Auftragsbearbeitung, schnelle Lieferung, alles bestens, gerne wieder.

Snelle levering, goede producten

Mijn bestelling werd netjes de volgende dag geleverd. Mooie producten voor een goede prijs. Ik wilde één product bestellen wat niet op voorraad was. Jammer dat dan de hele bestelling later (zo'n 1,5 a 2 weken) verzonden zou worden. Ik heb het product daarom uit mijn bestelling verwijderd. Het zou fijn zijn als het automatisch nageleverd wordt, als het langer dan X tijd duurt.

Prima zaak!

Goede toegankelijke website, snelle levering en prima spullen.

Sehr guter und schneller Elektronik Shop

Der Angebotene Artikel entsprach genau der Artikelbeschreibung. Problemlose Bezahlung und schnelle Lieferung. Werde auf jedenfall noch mal auf diesen Shop zurückgreifen.

Snel, zorgvuldig

De Tiny Spectrum Analyzer Ultra werd binnen 2 dagen geleverd. Zeer goed en compact verpakt. Alle inhoud aanwezig. (Op sommige youtubefilmpjes zit er een stylus-pen bij, op andere filmpjes niet. Maar de plectrum aan het koordje voldoet prima.) Dit is wel de site die het apparaat het voordeligst aanbiedt. En het staat gelukkig ook op het vertrouwde-verkopers-lijstje die in de handleiding genoemd wordt. Na de zelfcalibratie en zelftest is alles ok. Maar om zeker te weten of dit geen namaakapparaat is (waar ik vanuit ga omdat het van Eleshop komt) moet ik nog een firmware-update doen. Hopelijk kan dat met een Mac laptop. Ik hoop ook dat ie zonnevlammen kan laten zien, want die zitten tussen 18-180 a 570MHz. Zie Wikipedia. Ook wel grappig dat het in Ultramode gecalibreerd is tot 6GHz maar ongecalibreerd tot 12GHz! En het begint in beide modi bij 0Hz. Hoe je een frequentie kan laten horen heb ik nog niet ontdekt. Het vinkje bij level>listen, is ‘m niet. Of misschien moet een koptelefoon in de mini-jack aansluiting. Geweldig dat ie zo klein is en zoveel kan. Nou ben ik wel bang voor esd, statische schok, vooral in de winter. Kan ik dan de ruimte beter vochtig houden of mezelf aarden? Maar dat is geen optie als je ‘m meeneemt. Eleshop maakt terecht een heel betrouwbare indruk.

Goede service en uitstekende producten.

Meedere keren een advies gevraagd. En elke keer een goede keuze kunnen afwegen. Levering is snel en altijd netjes verpakt. Kortom een zeer tevreden klant

Ruime selectie, nette prijzen

Bestelde producten bevallen allen goed. Komen overeen met de beelden op de website en zeer goede prijzen. Zeer tevreden met alle bestelde apparaten.

Schneller Versand , fairer Preis

Schneller Versand und fairer Preis. Gerne wieder. Einzig UPS als Zusteller viel negative auf, die Zustellung wurde zwei mal verschoben.

schneller Service und super Ware

einfach perfekt

Vlotte levering

Bestelling verliep prima. Op tijd verstuurd en ontvangen, goed verpakt. Al met al niets mis mee!

Sehr zufrieden

Schnelle Lieferung, angemessene Preise, guter Kundendienst

Mooi assortiment, gunstige prijzen, snelle levering

Alles in Ordnung.

Alles in Ordnung.

Schnell und preiswert

Der Shop hat sehr vernünftige Preise, die Lieferung ist schnell, alles gut verpackt. Für mich der perfekte Shop wenn um Messtechnik geht

Tolle Waren - Ausgezeichnetes Service

Das Team von Eleshop B.V. hat mich seit dem ersten Kontakt immer bestens und kompetent beraten und aber auch im Aftersales immer alles super rasch erledigt. Weiter so!

Super schnell geschickt!

Sehr schönes Produkt!

Sehr schnelle Abwicklung der Bestellung.

Nur UPS hat etwas gepatzt. Im Zwischenlager Bindlach hat es zwei Tage gedauert, bis die Sendung in ein Zustellfahrzug zur Auslieferung an den Endkunden gelang. War aber nicht so schlimm, da es sich nicht um eine wichtige Lieferung handelte.

alles ok

alles ok

Gerne wieder bei Eleshop B.V. bestellen

Alles war so, wie ich es gerne erlebe. Mailverkehr mit raschen und hilfreichen Antworten vor der Bestellung, problemlose Bestellabwicklung, geliefert wie vereinbart - alles sehr gut. Eleshop B.V. bekommt von mir eine sehr gute Bewertung.

Fijenhof 1 A

5652AE Eindhoven