Pluspunten
Heldere communicatie.
Pluspunten
Snelheid van antwoord en levering. Kwaliteit is zoals gewenst.
VerbeterpuntenSuper service.
Pluspunten
Snelle levering, mooi eindproduct.
Verbeterpunten1 maal verkeerde proefdruk ontvangen, werd na belletje snel gecorrigeerd.
Pluspunten
Snelle service door het personeel van cupsz, je wordt van A tot Z geholpen en er zijn geen tegenvallers.
VerbeterpuntenNone
Pluspunten
Erg tevreden over de snelle manier van reageren en leveren.
Positive
All went smoothly. Only minor thing was the invoicing address which we needed to correct.
Pluspunten
Maken beloftes waar. Snelle levering en uitstekende service. Prettig persoonlijk contact.
Pluspunten
mooi resultaat van de bekertjes
VerbeterpuntenZelf twee/meerdere voorstellen doen voor een ontwerp of foto's aan bedrijven vragen en hier een aantal ontwerpen van maken. Meer reclame maken? Er was laatst een klant bij ons die vroeg waar wij de bekers lieten maken. Ik denk dat veel meer bedrijven hier interesse in hebben.
Pluspunten
Kort, krachtig en efficient
Verbeterpunten/
Pluspunten
Leuk contact. Snelle levering
Pluspunten
Snel, gemakkelijk, goede prijs-kwaliteitverhouding.
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Snelle levering volgens afspraak. Kwaliteit en bedrukking goed
Pluspunten
Snelle en leuke communicatie, per mail en via telefoon. Duidelijk wat er verwacht wordt van me, meewerkend als ik afwijkende wensen heb.
VerbeterpuntenKan er zo geen bedenken!
Pluspunten
Een vriendelijke communicatie, en snelle service
Pluspunten
Snelle persoonlijke afhandeling van mijn vragen en de uiteindelijke bestelling. Snelle levertijd en hoogwaardige kwalitatieve bekers.
Pluspunten
Zeer snelle en proffessionele levering.
Pluspunten
Top service! Wij werken al langer met Cupsz, maar tot op heden hebben ze ons niet teleurgesteld. Vrolijk personeel, die haar klanten graag op weg helpt en komen hun beloftes na.
Pluspunten
Super snel geleverd en medewerkers zijn erg proactief!
VerbeterpuntenHet design kwam beter tot zijn recht op de grotere cappucino beker dan op de koffiebeker (wellicht zou iets meer advies daarin helpen).
Pluspunten
probleem wat ik had is zeer goed en snel opgepakt. Heren zijn meedenkend en staan open voor oplossingen.
Pluspunten
Luisterd naar de klant en maakt het bijpassen ontwerp.
Pluspunten
Super snelle service, hele aardige medewerkers en super mooie kwaliteit producten
Pluspunten
Fantastische service van Pepijn via de chat. Ik had behoorlijk stress omdat de bekers binnen drie dagen geleverd moesten worden. Binnen een uur had ik een offerte, een beker ontwerp en werd de druk in gang gezet. Alles werd ontzettend snel geregeld en naar tevredenheid ontworpen. Fantastisch.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten, echt een fijne goede service.