Pluspunten

Personeel dat meedenkt, snelle reacties, uitgebreide mogelijkheden, ze zoeken alles uit wat je vraagt, mooie solide bekers, mogelijkheid tot opslaan daar en snelle deelleveringen!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goed contact. Snelle levering.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

De heren van Cupsz hadden bijzonder veel begrip voor een urgente leveringsvraag en maakten met zeer veel enthousiasme een bijna onmogelijke levering volledig waar. Top mannen, super bedankt, wij komen weer !

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zeer tevreden over de vriendelijkheid aan de telefoon. Pepijn en Michiel was niets te veel en ik had best haast met bestellen. Top!!!!!!!

Blijf 't zo doen. Klantvriendelijkheid is zo belangrijk. Weet ik uit ervaring vanwege mijn werk.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Communicatie verloopt snel, service is goed, snelle levering

Polluxstraat 19

5047RA Tilburg

Over CUPSZ

Bij CUPSZ geloven we dat je met een bedrukte beker een verhaal kunt vertellen. Dat je met een bedrukte koffiebeker je omgeving kunt inspireren. Of je dat nu doet met een design van je merk, je logo of een prikkelende boodschap. Geen enorm lange levertijden en gigantische oplagen, maar snelle levertijden, kleine aantallen en persoonlijke aandacht. Dat is waar CUPSZ voor staat. Met die visie zijn we uitgegroeid tot een begrip in de koffiebekermarkt.