Geleverd volgens beschrijving.
De keuze is genoeg. Bestelling snel geregeld voldoet aan de verwachtingen.
Mijn eerste bestelling was een uitstekende ervaring. Ik kan iedereen de Online Tandarts aanbevelen.
Makkelijk bestellen, en prima prijs.
Het zoeken naar mijn merk ragers ging erg makkelijk. Heel duidelijke shop. Netjes op de hoogte gehouden van het bestelproces. De volgende dag al in huis. Erg tevreden.
ik hoopte dat de kortere versie een betere keus voor mij zou zijn. maar deze punten krullen nog makkelijker om en de kleine borsteltjes laten nog vlugger los. geen goede keus voor mij dus .
Original anmeldelse
ik hoopte dat de kortere versie een betere keus voor mij zou zijn. maar deze punten krullen nog makkelijker om en de kleine borsteltjes laten nog vlugger lis. geen giede keus dus en heb meerdere pakketjes besteld.
Door de kerstdrukte het pakket later ontvangen. De bestelling was keurig in orde. Goed verpakt. Misschien een tip om in drukke tijden de verzendtijd aan te passen. De dag na de bestelling is niet realistisch deze dagen. Verder zo als altijd heel tevreden.
Original anmeldelse
dus voor nu is de ervaring slecht hoop het wel te ontvangen
Bestelling en bezorging prima verlopen.
Ruim assortiment en snelle levering
Op tijd en in orde.
Goede prijs, goede service, snelle levering
Een snelle, zeer behulpzame en vriendelijke afhandeling van mijn bestelling.
Ik heb mijn bestelling kunnen retourneren en mijn geld teruggekregen.
Original anmeldelse
Ik heb mijn bestelling (die veel te laat kwam) geretourneerd. Wacht nu al 3 weken op mijn geld. Via mail, messanger, whatsapp berichten: geen contact! Meerdere berichten gestuurd. Echt ontzettend vervelend!!!
Snelle levering - super
Ze leveren snel en de spullen zijn naar wat ik verwacht
Tandenborstels besteld, niets ontvangen, op je e-mails wordt niet gereageerd. Ik heb zowat een maand gewacht met een review maar nu ben ik het zat. Er kan altijd wat mis gaan met een bestelling maar als ontvanger kan je niets bereiken bij PostNL. De Online Tandarts zit daar kennelijk niet mee. geld ontvangen en de klant zoekt het verder maar uit. Nadat ik mijn klacht bij thuiswinkel.org had neergelegd kreeg ik na een week of twee excuses voor de zeer late reactie en de mededeling dat het geld zou worden teruggestort, hetgeen ook keurig gebeurt is na een paar dagen. De zending is mogelijk zoekgeraakt bij PostNL
Original anmeldelse
Tandenborstels besteld, niets ontvangen, op je e-mails wordt niet gereageerd. Ik heb zowat een maand gewacht met een review maar nu ben ik het zat. Er kan altijd wat mis gaan met een bestelling maar als ontvanger kan je niets bereiken bij PostNL. De Online Tandarts zit daar kennelijk niet mee. geld ontvangen en de klant zoekt het verder maar uit. Ik zou hier niet iets bestellen.
bestelling okay, contactprima en bezorging zeer snel! dank
op 14 november een bestelling geplaatst en betaald. op 23 november nog niets geleverd. en er komt geen reactie op mails . niet veel vertrouwen dat dit goed gaat komen. uiteindelijk wel geleverd. bereikbaar zijn via de mail zou handig zijn(wat ook de reden mag zijn dat dit niet het geval was)
Original anmeldelse
op 14 november een bestelling geplaatst en betaald. op 23november nog niets geleverd. en er komt geen reactie op mails . niet veel vertrouwen dat dit goed gaat komen
Netjes bezorgd en binnen een paar dagen, dus goed hoor.
Mijn tandarts heeft deze ragers geadviseerd. Deze ragers komen op plekken tussen je tanden waar de tandenborstel niet goed ksn komen.
Mijn ervaring met de online tandarts is bijzonder goed verlopen, sneller leveren als zo kan niet en keurig netjes verpakt in stevige bubbeltjes enveloppe die ruim voldoende stevig was Mijn complimenten, en staat bij mijn favorieten voor een volgend keer , ik beveel de online tandarts dan ook bij de lezer van deze review ten zeerste aan
Het is een record. Na 8 weken wachten is mijn bestelling eindelijk geleverd. De Online Tandarts reageerde laat en dan traag en wilde weken er overheen laten gaan voordat zij accepteerden dat mijn bestelling van €30 echt niet was ontvangen. Maar, eerlijk is eerlijk, uiteindelijk hebben ze de bestelling opnieuw opgestuurd en ik kan weer gaan poetsen!
Original anmeldelse
Bijzonder slecht. Ik wacht 2 weken op een bestelling. Geen respons van het bedrijf. Oplichterij.
De levering was conform de bestelling en vlot bij ons.
Binnen 1 dag was mijn bestelling binnen!
16 Venenweg
Zwanenburg 1161AK