Filtre

Producten besteld en op tijd geleverd

Voor verbetering vatbaar

Qua prijs interessant. Website biedt bij betaalmogelijkheden het teken van bancontact. Bij afrekening is dit niet meer daar. Bestelde producten idd zelfde dag nog verzonden. Helaas met Post NL (staat vermeld), dus moet men de levering meestal wat later verwachten dan aangekondigd. 3 dagen later nog niet aangekomen, met lang WE voor de deur.

goed assortiment voor een goede prijs en snelle levering

Een zeer goede ervaring ik zal hier zeker weer bestellen

Producten zijn veel goedkoper dan in de winkel en worden de volgende dag al geleverd.

Snel en goede prijs.

Snel geleverd en voordelig.

Ik mis communicatie

De bestelling wordt veel later verzonden maar dit communiceren jullie niet. Hierdoor ging ook de bezorging mis en kon ik het pakket ophalen Via de mail reageren jullie wel snel bij klachten.

snelle bezorging, duidelijke site

ik bestelde hier voor het eerst een aantal producten die ik nodig zou hebben volgens mijn tandarts. Ik zal dat zeker vaker doen. Goede prijs! Alles verkrijgbaar.

Een snelle levering

Ben tevreden met de servies

Veel te veel herinneringen om vragenlijst in te vullen

Irriteert mateloos dat je voor een doosje tandenstokers dagelijks herinneringen krijgt om je ervaring te delen. Mails verwijderen werkt niet. Echt van de zotte voor 1 doosje tandenstokers zo belaagd te worden.

De bestelling was binnen 24 uur binnen. Helemaal top!

slecht

Mijn bestelling (ragers) werd niet de volgende werkdag geleverd, maar pas 2 weken later. Bovendien werd pas gereageerd na mijn 3e mail. Van mij hoeven ze geen nieuwe bestelling meer te verwachten.

Onduidelijkheid

Na mijn bestelling een mailtje dat mijn order was ontvangen. Na 1 week nog niks gehoord, na een mail van mijn kant bleek 1 art. Op dat moment niet leverbaar. O.k alle begrip voor, maar laat dat dan even weten.

Slecht

Bestelling 2 weken geleden gedaan..nog niet in huis. 2 mailtjes gestuurd en geen bericht terug gehad.. Uiteindelijk na 2 weken bestelling binnen...en daarna antwoord op mijn mailtjes....

Uiteindelijk kreeg ik mijn bestelling toch nog

Aanvankelijk zag het er naar uit, dat ik mijn bestelling maar moest vergeten. Maar na intensief mailcontact en zowaar een telefoontje kwam alles toch nog op zijn pootjes terecht en kan ik de Onlinetandarts met een gerust hart aanbevelen. Scherp geprijsd, dat zeker! Y. Y. Utrecht

Service is non existing - never receive my order, no support received over 5 weeks

Having ordered 5 weeks ago, still nothing received /delivered. (PostNL first declare having delivered to a supermarket that does not longer exit !!!, finally acknowledging that pack is lost …. And asking me to contact the provider to resend a new order) Contacting de online tandarts info via mail.. within the 3 days of expected delivering, a first reply after 3 weeks to ask me if situation is still the same, replying in the day that it is, another reply more than 1 week later to re ask if still the same… i reply in the day that it s since then no news….. no reply no solution… What’s the purpose of a customer service ? To add on at the order time, it was specified that pack will be duplicated if necessary to ensure delivering at home (home mail box) without being present…. 5 weeks, nothing received, pack lost, no support from your customer service at all.

krachtig

Duidelijkheid

Mijn product kwam snel aan. Heet goed verpakt.

Snel en correct afgeleverd!

Idem wat erboven staat vermeld!

Mijn spullen werden de volgende dag al keurig geleverd. Ben er blij mee.

Veel aanbod maar moeilijk om keuze te maken

Zag door de bomen het bos niet meer. Veel aanbid maar moeilijk om juiste keuze te maken. Wellicht uitleg geven over hoeveel mm je wel / niet nodig hebt.

betrouwbaar

Bestelling was niet compleet leverbaar. Heb netjes het wel te leveren deel ontvangen. Geld teruggekregen van niet te leveren zaken meteen dezelfde dag. Ben tevreden over hoe de zaak werd afgehandeld en zal zeker bij tandarts online blijven bestellen.

Bestelling goed afgeleverd

Lactona ragers besteld. Ook van een type (de 2mm) die je bij de drogist niet meer kunt kopen. Duurde ietsje langer maar daarna als brievenbus post binnengekomen. Blij mee

Bestellen gaat goed daarna een ramp nooit bestel ik nog iets bij jully wat ik spijtig vind

Jully kunnen er beter mee stoppen als je te wijnig personeel hebben wat zo draait het vierkant 13 October besteld en 27 October nog altijd niks gezien

16 Venenweg

Zwanenburg 1161AK