Filtre

Goede website en bestelling vlug thuis geleverd

Goede website met veel tandprodukten. De bestelling vlug bij ons thuisgebracht in de brievenbus.

De bestelling is helaas nooit bij mij afgeleverd.

Helaas is de bestelling nooit aangekomen. Nadat ik gevraagd had waar het bleef, is mij wel 2 x gevraagd of de bestelling inmiddels is aangekomen, maar verder geen actie.

Zeer slechte communicatie - Ik zal er nooit meer bestellen..

Een review plaatsen dat doe ik niet graag maar voor dit bedrijf maak ik een uitzondering, online waren de producten op voorraad tijdens het bestelproces op 03-10-2023, na het bestellen gebeurde er niets - na een week een melding gemaakt, op 12-10-2023 een melding terug, dat ze een voorraad verschil hadden (alle respect voor) en dat ze op 13-10-2023 de voorraad verwachten en als dit niet het geval zou zijn dat ze de bestelling zeker gingen annuleren, ik heb hierop aangegeven dat ik graag over wil gaan tot annulering om kosten te besparen van het opsturen voor beide partijen..uiteraard geen reactie maar wel op 20-10-2023 dat ze de bestelling toch verstuurd hebben, je snapt het wel - communicatie is weer lastig want de laatste communicatie was afgelopen Dinsdag met de melding, wij werken niet met retourformulieren, ik moet het maar op eigen kosten retour sturen en daarna wordt het gecrediteerd. Ik zal de bestelling behouden want vertrouwen heb ik er niet in dat er een credit zal komen.

Ik heb niet alle artikelen gekregen terwijl in de mail stond dat alles erin zat

Niet oké dus

Tandarts adviseeerde mij dit te gebruiken voor mijn geiriteerde kaak. Kon het nergens krijgen alleen bij jullie heb er twee besteld en merk nu al goede verbetering. Hoogachtend de Jong

Snelle levering en duidelijkheid

Mijn eerste aankoop via hen. Positief ervaren

Mijnpakket is niet afgeleverd

Het pakket is niet aangekomen. Meerdere malen contact gezocht, gen gehoor

Mooie produkten voor mooie prijzen met een supersnelle verzending. Helemaal bij met een pakje van de onlinetandarts te krijgen en dat met angst voor de tandarts.

REGELRECHTE OPLICHTING!! koop hier niets; je bent je geld kwijt en ontvangt niets

Nadat ik een bestelling van bijna €50 had gedaan, ontving ik niets zodat ik na een week maar eens via de mail (bellen kan niet) ging informeren waar mijn bestelling bleef. Een dag later kreeg ik een mail met de mededeling dat ze een bepaald soort ragers niet hadden en daarom niet leverden. Dit hadden ze natuurlijk prima even kunnen communiceren maar moest ik zelf achteraan. Toen kreeg ik 2 opties: óf de bestelling zonder die ene soort ragers en daar het geld van terug, óf de hele bestelling annuleren. Ik koos voor hele bestelling annuleren en mijn geld terug want ik had er inmiddels niet veel vertrouwen meer in. Dit is inmiddels weer een week geleden. Hierin heb ik 2 x gevraagd waar mijn geld bleef maar nu hoor ik niets meer van ze. Pure oplichting, dus geld kwijt en niets ontvangen! GEEN ZAKEN DOEN MET DEZE SITE!

Grote keus en makkelijk bestellen

Mijn tandenstokers weden supersnel bezorgd. Goede aanbieding!

Makkelijk en snel

Waardeloos

Bestelling geplaatst maar werd niet de volgende dag geleverd zoals op de webshop stond. Na een week gemaild en hoorde dat ze niet alles op voorraad hadden maar ze verwachten het de volgende dag te kunnen versturen. Bleek echter maar de helft te zijn. Na een week weer contact gezocht en ze zouden de nalevering de volgende dag versturen. Weer niets ontvangen. Na weer een boze mail gestuurd te hebben kwam de volgende dag de nalevering. Kortom, zeer slechte communicatie en in mijn optiek onbetrouwbaar. Ik moest steeds zelf achter de bestelling aan.

Mijn bestelling kwam volgens planning en voldoet prima

Een simplele bestelling maar goed verwerkt.

Alles prima

Vlotte bezorging Prima product Scherpe prijs, ik bestel hier al jaren

Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer je je pakketje kan verwachten. De goederen zijn zoals verwacht.

Het product is geweldig

de pijn verdwijnt meteen

super service en goede producten geleverd

communicatie top, snelle levering en juiste producten, bedankt!

Snelle levering, goede producten

Snelle levering, goede producten

makkelijke site, extra korting met coupon

matige kwaliteit

goede levering, maar kwaliteit komt niet overeen met de beschrijving op de site.

Besteld andere dag lag het al in de brievenbus

Goed en goedkoop

Breed assortiment en netjes thuisbezorgd

Snelle verzending

Snel binnen, goed verpakt, top

Meerdere keren besteld, altijd snelle service

16 Venenweg

Zwanenburg 1161AK