Filtre

alles was akkoord

mijn zending is heden per post bennengokomen. alles akkoord.

Leek vreemde zaak. Echter er kwam maandag na incident wel antwoord, plus een ideal nummer.

Levering kwam goed aan. Vreemd, dat de ultiem begunstigde niet wordt weerspiegeld in de te naamstelling van de begunstigde. Het lijkt op een fiscaal ontwijking instrument. De naam van van de account doet dit vermoeden en zal wel spoedig tot een FIOD-gevalletje leiden. U verslaat qua prijs en levertijd de DA. Alleen DA levert dit spul voor 25 euro voor 2 maal 49. De apotheek levert het niet. Andere drogisten ook net. Wij kopen nooit spullen voor onszelf op het Internet.

Goede site, veel keuze en een snelle levering

Mijn ervaring met de online tandarts is positief. Ruime keuze uit materialen en snelle levering. Vandaag besteld, morgen in huis.

Ik heb een heel goede ervaring met de online tandarts.

Goede en betaalbare producten.

goed en één van goedkoopste

Prima direct en goed verzorgd geleverd

best price and quick delivery

best price and quick delivery. Highly recommended!

Slecht

Mijn eerste twee ervaringen waren slecht omdat de levering erg lang op zich liet wachten en ik dacht opgelicht te zijn. Er kwam ook geen bericht voor de late levering. De laatste levering was wel correct.

Besteld, Snelle levering, kei bedankt

Heb helemaal geen aan- of opmerkingen

Interprox ragers

Strakke prijs en snel geleverd

slecht

Dit is de derde e-mail om een review te schrijven terwijl ik het product nog steeds niet binnen heb ben er een beetje klaar mee. Als het product niet op voorraad is meldt dit en ga geen mail sturen om het product te beoordelen.

Duidelijk overzicht van de producten, Ook wat er niet op voorraad is en wat wel. Prijs is in vergelijking met de winkel ook lager en de levering is erg snel!

Snap alleen niet waarom je in tijden dat er teveel plastic wordt gebruikt alleen maar zakjes met daar 5 stuks kunt kopen terwijl er echt veel meer in passen.

Snel afgeleverd

Veel keuze,goed product en de prijs is ook goed

er is nog niets geleverd

moet nog geleverd worden

prima bezorgd

Zending prima. maar ik houd niet van al die mails die erop volgen!

Op dag 1 besteld en de 2e dag volgens afspraak afgeleverd.

Levering traag, communicatie zeer moeizaam

Bestelde producten zijn tot op dit moment nog steeds niet binnen maar er wordt al wel om een review gevraagd. Prima. Bestelde producten waren allemaal op voorraad en zouden dus, 'vandaag besteld morgen in huis' moeten zijn. Dat is helaas niet gelukt. Niet morgen, niet overmorgen en ook niet de daarna. De klantenservice komt niet verder dan te zeggen dat ze op tijd hebben verzonden en dat we het nog maar even een dagje moeten aankijken. Het gaat allemaal fout in de verzending. Dit is een trend waar veel bedrijven op zijn gesprongen. Verschuil jezelf achter je incapable leverancier! Ik heb de verzender niet uitgekozen... De communicatie kan overigens uitsluitend per email waar traag op wordt gereageerd. Als je goed gaat zoeken kom je de telefoonnummers tegen en whatsapp en een chatfunctie maar die zijn mij allemaal niet succesvol gebleken. Het hele verhaal komt op mij wat 'shady' over. Gelukkig staat er een adres online. Als het nu of even duurt dan is dat altijd nog je kaats mogelijkheid je spullen, of je geld, ophalen. Mijn advies. Zoek een andere webshops.

Snel in huis

Snel en correct

Mijn bestelling heb ik snel en correct ontvangen voor een goede prijs

Te veel emails nadat je wat gekocht hebt

De dagelijkse hoeveelheid emails is een reden om deze webshop links te laten liggen Feedback vragen is prima , maar als we dit bij elk supermarkt bezoek zouden moeten verwerken als consumenten heb je er een dagtaak aan.

Goede snelle levering

Prima product en snel verzonden, wel gek dat je voor brievenbus post ook moet betalen.

Heel goede producten

Ik heb een bestelling geplaatst en die was de volgende ochtend al geleverd.

Goede site snel besteld

Snelle verzending, matige reactietijd bij supportvragen

Een foutje gemaakt id bestelling en meteen een mail erachteraan gestuurd of dat asngepast kon worden. Daar kwam veel te laat reactie op met een vaag antwoord. De bestelling was inmiddels al aangekomen

Duidelijke website

Duidelijke website en communicatie