Filtre

Goed product

Goede aanbieding en snelle levering

Efficient

I bought some products that it was difficult to find on the market. Everything was easy and fast. Arrived next day by post. Couldn't be better for online shopping

Snelle levering en niet duur

Bestelling snel ontvangen. Prijzen liggen lager dan andere webwinkels.

Niks ontvangen

Ik heb helaas (nog) niks ontvangen Update...later alsnog, maar dus veel later, wel ontvangen.

Very fast

Great quality and fast shipping, thanks!

snelle levering??

Na late levering toch alles correct geleverd en opgelost.

Niets ontvangen

Op 7 mei jl. heb ik een aankoop gedaan van ragers. Inmiddels is het 28 mei en ondanks toezeggingen nog steeds niet ontvangen

Nog niks ontvangen

Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Tijdstip en datum nog steeds niet bekend. Postnl app blijft aangeven tijdstip volgt en wij hebben het bezorgmoment niet gehaald

Zeer verrast

Eenvoudig bestelproces snelle levering

Zeer zeer slecht

slecht

Goede webshop

Heb een bestelling gedaan die direct is verwerkt. Prima. Alleen nog geen besteld artikel ontvangen. Was verstuurd als brievenbuspost. Volgens mij problemen bij de bezorger. Verder alles uitstekend.

Niks ontvangen

Bestelling niet ontvangen en klantenservice reageert niet

Goede kwaliteit-prijs verhouding

Product kwam binnen 2 dagen. Ook een vraag naar klantenservice werd snel opgelost. Al met al tevreden over het product, de leveringstijd en hulp van de klantenservice.

Snel geleverd via brievenbus post. Prijs is vergelijkbaar met andere sites.

Slecht

Ziek thuis met behandeld abces in kies die schoongehouden moet worden en mijn product die woensdag is besteld in nog steeds niet geleverd . Zeker omdat communicatie in de tussenliggende periode lastig was.

Snelle levering en prima prijs.

Duidelijke website en aantrekkelijk geprijsd

Op de website is een heel ruim aanbod, betaalbaar, en de bestelling de volgende dag in huis.

Service & snelheid prima ... no further comments ...

Service & snelheid prima ... no further comments ...

Goede eerste ervaring met tandarts online. De bestelling werd de eerst volgende postbezorging bij ons thuis afgeleverd.

Het artikel was snel geleverd.

Top service, snelle levering

Duidelijke website, ruim aanbod en snelle levering

Ik zit nog steeds op mijn bestelling te wachten

Afgelopen zondag een bestelling geplaatst en die heb ik nu 4 dagen later nog steeds niet binnen

Nog steeds niets ontvangen!

9 mei j.l bestelling gedaan en tot op heden (17 mei) nog niets ontvangen. Ook geen bericht ontvangen over evt. vertraging.

Makkelijker kan het niet. Wanneer je niet meer zo mobiel bent is de online tandarts een goede oplossing. Met veel keus en aanbiedingen, een aanrader !

Ervaring was ondermaats

Dit was de eerste bestelling hier. Ik moest er zelf achterkomen dat er logistieke problemen waren. Hierdoor kon mijn bestelling niet binnen 24 uur worden geleverd. Een proactievere instelling van de organisatie is dan wat mij betreft op zijn plaats. Bestelling was er uiteindelijk 2 weken later.

16 Venenweg

Zwanenburg 1161AK