Filtre

Eenvoudig bestellen grote keus prima prijs

De site biedt ruime keuze. De prijzen zijn goed. Het bestellen ging eenvoudig. De verzending was zeer snel.

goed verzord op tijd mijn dank hier voor prettige feest dagen Henk

goede hervaring met jullie bedrijfs voering

Goede en bruikbare oplossingen voor kleine gebitongemakjes.

In de auto handig, in je colbert. Altijd bij de hand!

Goede prijzen, snel verstuurd

Snel gevonden wat ik nodig had. Niet te duur en snel in huis.

Makkelijke website en snel geleverd

Gebruiksvriendelijke website met ruim aanbod. Ik had mijn bestelling snel in huis.

Goede kwaliteit

Zeer tevreden met de ragers

Goed product

Product op advies tandarts, maar buigt wel heel snel om.

Bestelling 8 dagen na “verzending” nog niet ontvangen

Bestelling plaatsen en betalen ging soepel. Echter na melding dat bestelling verzonden is deze na 8 dagen nog steeds niet ontvangen. Contact hierover gaat alleen via mail of WhatsApp. Bij WhatsApp bericht kreeg ik vrijwel direct melding dat ze onderbezetting hebben en hun best doen?!? Bestelling is alsnog geleverd.

Prima product, snel geleverd

Prima product, snel geleverd

Bestelling niet ontvangen

Op 2 dec heb ik Easydent Ragers B3,1x 8 rood besteld en betaald Ik heb er al eerder over gereclameerd maar nog steeds niets ontvangen. In elk geval niet in mijn brievenbus! Ik verzoek u mijn bestelling alsnog af te leveren. Belt u mij gerust als u een toelichting wilt 0653862443

Helemaal prima!

Gewoon netjes geregeld

Snel & positief

Ik had eigenlijk snel een product van jullie nodig. Nou ja, de volgende dag netjes afgegeven bij de buren zodat ik het 's avonds al kon toepassen. Complimenten.

Goede prijs, snelle levering

De door mij aangeschafte artikelen waren voordelig geprijsd (mede vanwege 'n kortingsactie) ten opzichte van andere aanbieders. DE artikelen werden snel geleverd.

orderpickers haddden een "bad hairday":)

mijn bestelling miste enkele onderdelen maar het wordt keurig opgelost neem ik aan. nette communicatie en werken goed mee aan een oplossing. als ik de restant van de bestelling binnen heb zou ik een 10 gegeven hebben

Gemakkelijke bestellingen en snelle levering

De website is goed georganiseerd en ik vond makkelijk wat ik nodig had. Bestelling en levering liepen vlot.

Zeer scherpe prijzen voor kwaliteitsmerken

Scherpe prijzen, goede merken en snelle verzending. Ik had een manco, duurt wel een dag voor antwoord maar dan ook weer snelle verzending. Service is gewoon prima

Oke

Bij 40€ geen verzendkosten kosten oké.41€ besteld kreeg 5€ korting moet weer iets bijbestellen voor de korting.geef gewoon geen verzendkosten bij 40€.

Zeer goed.

Alles wat km nodig had en nog meer.

Web site ed goed maar tot op heden niets ontvangen. Na melding goed opgepakt en nogmaals verstuurd. Prima!

Goede prijzen

Altijd goede prijzen voor de producten die ik regelmatig nodig heb. Snel bezorgd, altijd goed,

Slecht customer service

Probeer al sinds 10 dagen per Email contact te krijgen voor een terugzending maar krijg geen reactie en bellen lukt ook niet... Zal volgende keer bij een ander bedrijf bestellen!

Snel geregeld.

Scherp geprijsd.

Prima levering

Snelle service en keurig verpakt.

16 Venenweg

Zwanenburg 1161AK