Filtre

De eerste keer bestellen niets ontvangen maar dat werd super opgelost.

Mijn pakketje nog niet bezorgd 7 dgn wachten

Bestelling gedaan alles is betaald Maar na een week nog niets ontvangen. Het 06nummer dat je alleen mag appen Is niet bereikbaar wegens onderbezetting En op emails wordt toch nog toe niet gereageerd………. # ze vragen mij een positieve update te geven. Nou het enige positieve is dat ze na 4ekn mijn geld hebben terug gestort omdat mijn pakketje zoek was geraakt. Oke ik heb mijn geld gelukkig retour gekregen na 10 e-mail en 5 app berichten. Maar ik bestelde toch om producten te ontvangen??. Ook geen overleg. En dan 3 wkn na ontvangst vragen of ik mijn reactie aan wil passen omdat alles positief is opgelost…….. mijn tanden laat ik verzorgen door de “conculega” tandenborstel.com prima bedrijf met dito service.

Ik wil bij deze mijn ervaring met de onlinetandarts aanpassen.

door meerdere omstandigheden heb ik mij een beetje laten gaan. door te zeggen dat het een slecht bedrijf was in de zin van slechte communicatie dat ze hun afspraken niet na kwamen. ja er was wat mis gegaan, dit kan overal gebeuren, ik weet als geen ander dat je altijd te maken hebt met buiten je macht liggende bedrijven, zoals vervoerders koeriersdiensten ed. Ook wil ik zeggen dat ik al jaren bij de onlinetandarts producten koopt zonder enige problemen. dus hierbij zeggende de onlinetandarts is fantastische online webshop ik blijf hier zeker zaken mee doen!

Goede afhandeling van mijn klacht

Het heeft uiteindelijk 3 weken geduurd voordat ik de nieuwe verzending van mijn oorspronkelijke bestelling veilig heb ontvangen. Dat ik het geduld kon opbrengen kwam door de weliswaar trage (personeelstekort) maar wel eerlijke mailcommunicatie over de stand van zaken bij de oplossing van het probleem. Een item kon niet geleverd worden en is toegezegd dat het bedrag teruggestort zal worden. Ik ben in afwachting.

Slecht

Op maandag vóór 20:00 besteld de volgende werkdag geleverd, staat er op de website. Het pakketje is op zaterdag 8 oktober bezorgd. Op e-mail wordt laat gereageerd en bellen kan niet, het pakketje was kwijt? Daarover is pas op 7 oktober gecommuniceerd. Dit was voor mij eenmalig, erg slecht. Daarom dit cijfer een onvoldoende. Verzoek om de review aan te passen is gedaan het cijfers blijft onvoldoende

Degelijk en goede prijs

De producten hebben een goede prijs en worden zorgvuldig bezorgd

Fijne ragers

Kreeg (pas) bij de laatste bestelling voor het eerst een houdertje bij geleverd. Prima ragers

uitstekend

uitstekend

Snelle levering, goede prijs

Bestelling werd snel geleverd en paste mooi in brievenbus.

Veel aanbod, goede prijzen, snelle levering

Veel aanbod, goede prijzen, snelle levering.

Veel voordeliger dan bij fysieke drogisten

Correcte en redelijk snelle levering. Zelfde producten zijn een stuk goedkoper dan bij de fysieke drogisten. Kleine producten (eventueel op rij) geleverd door brievenbus. Je hoeft niet meer thuis te blijven.

Goedkoop en snelle verzending.

besteld en bezorgd

verder niets aan toe te voegen

Super snel in huis

Prima site

Helaas niet alles in voorraad en wordt ook niet in backorder gehouden

snelle levering, prima prijs

positief

Bestellen, 2 dagen wachten, ontvangen.

Op aanraden van mijn mondhygiëniste, heb ik bij deze bestelling bij u geplaatst. Ik was al bekend met uw ragers, maar niet in deze variëteit. Nu op naar het gewenste resultaat :-))

Tandenstoker rubber meteen stuk

Gister de tandenstokers binnen gekregen.helaas na 1x gebruiken was de rubber rager meteen gescheurd en kon ik m al weg gooien. Hopelijk houden de volgende het beter vol

Geen levering na 5 dagen

Ik krijg bericht dat de bestelling verstuurd is maar ontvang geen pakket. Tel wordt niet opgenomen . Op mail wordt niet gereageerd .

Voor Lactona-ragertjes was ik op zoek naar handvatjes. Want al je hard duwt op die ijzerdraadjes, kun je we eens je vinger beschadigen. Nergens te krijgen. Noch bij Etos, noch bij Kruidvat, noch bij de supermarkt. Jullie hebben een prima service: besteld en de dag erna met de post.

Nog niet ontvangen

Bestelling 08-09-2022 , vandaag, 15-09-2022 nog nog niet ontvangen. Hoewel deze op 12-09-2022 is verstuurd . Op 17 sept. ontvangen. Lag aan Postnl. Dus de online tandarts treft in deze geen blaam. Bestelde produkten zijn uitstekend .

Snel geleverd !

De artikelen waren zeer gunstig geprijsd en werden snel geleverd. In mijn geval paste het in de brievenbus zodat ik er niet voor thuis hoefde te blijven.

Gemakkelijke website, snelle bezorging

Ragers via online tandarts besteld. Concurerende prijs , snelle levering, netjes en stevig verpakt. Volgende keer weer.

Gemakkelijk te bestellen en het juiste product.

Het product dat ik wilde kopen, heb ik gemakkelijk kunnen bestellen.

Zeer snelle levering

Wel even opletten, want de aangegeven prijzen zijn zonder BTW

16 Venenweg

Zwanenburg 1161AK