Filtre

Binnen 1 dag in huis!

Makkelijke website, besteld én snel geleverd!

Voordelig geprijsd

Zonder poespas en snel geleverd. Stimudent tandenstokers zijn gemaakt voor mijn gebit (de andere merken zijn kinderspel, vergeleken met Stimudent).

Goede prijs kwaliteit en snel correct bezorgd

Zie boven

Goed!

Goed!

Goef

Zeer snelle levering. Een opmerking: wel onoverzichtelijk of alle maten ragers daadwerkelijk geleverd waren, bundelen kan oplossing zijn,

Bestellen andere dag in huis

Gewoon lekker goed koop en dan nog een snel in huis

Ruim assortiment, op tijd geleverd

Goede service en zeer snel geleverd!

Alles is netjes verlopen.

Scherp geprijsd, snel en correct

Eerste ervaring: bestelling vlot en vlekkeloos uitgevoerd. Geen poespas.

Zeer goed en op tijd geleverd

Dit was de eerste keer, en het was goed

Prima webwinkel,

goed overzicht, breed assortiment, snelle levering ...

Hele goeie ervaring

Snelle bezorging

Gekregen wat besteld is. Op afgesproken tijd afgeleverd. Wat wil jemig meer.

Snel en eenvoudig besteld wat ik nodig had

Overzichtelijke, duidelijke site en snel in huis

Goede kwalitatieve spullen en een snelle levering.

Ik zou hier zo weer bestellen omdat de levering snel is en er goede merken te koop zijn voor een goede prijs.

Het is goed

Precies zoals ik dit product wilt hebben

Snelle levering en goede prijs

Snelle levering en goede prijs. Ruim aanbod.

Ik krijg geen spullen thuisgestuurd

Voor ruim 40 euro aan spullen besteld. Is nooit geleverd. Ondanks proberen contact te krijgen met de klantenservice, geen gehoor. Bestel niet bij deze site.

besteld volgende dag geleverd

alles netjes verzorgd

Prima producten en snelle levering

Eerste ervaring maar niet de laatste

Prima !

Voordelig , snel en goede kwaliteit liteit …

Bestelgemak, betrouwbaar en snelle levering

Bestelgemak, betrouwbaar en snelle levering. Prijs-kwaliteit verhouding is prima.

Redelijk

Ik had mijn bestelling geplaatst en wachtte rustig af. Helaas na een paar dagen nog geen pakje ontvangen. Ik heb gemaild en kreeg te horen dat een bep. artikel niet meer voorradig was, maar ze konden het vervangen voor iets anders en alsnog opsturen. Hetzelfde herhaalde zich nog een keer. Uiteindelijk had ik na 2 weken het pakje in huis....Ik had het fijn gevonden als de klantenservice pro-actief een mail had gestuurd dat een artikel niet op voorraad was en dat het daarom nog even zou duren of met een oplossing, ipv dat ik zelf contact op moest nemen. Producten zijn verder prima en goed geprijsd.

Snel en makkelijk

Ik was op zoek naar tandenraggers en de online tandarts heeft een breed assortiment en zowel de bestelling als de levering verliepen erg gemakkelijk, een aanrader!

16 Venenweg

Zwanenburg 1161AK