Filtre

Nadat ik de helft van mijn bestelling niet ontvangen had en dit heb aangegeven bij de " online tandarts" werd dit meteen in orde gemaakt. DAT is weer prima service

Bestelling nog niet ontvangen

Goedemorgen, op 6 juli heb ik ter waarde van €15.44 twee opzetborstels trizone besteld en betaald.,tot op heden heb ik niets ontvangen. Er is kennelijk iets fout gegaan, Graag zou ik daarover een bericht willen ontvangen. Met vriendelijke groet e boer.

Snelle levering, producten voor professioneel gebruik

Snelle levering; De verpakking van de Lactona ragers gaf aan: "Professionele verpakking, niet bestemd voor verkoop aan consumenten". Een vergelijkbare verpakking die ik wel eens als gratis proef pakketje heb meegekregen van de lokale tandarts. Dit is waarschijnlijk de reden waarom de prijs tov andere winkels voordeliger was. Product is verder goed, maar het is waarschijnlijk niet helemaal zoals het hoort... De Tandpasta leek ok te zijn, maar had ook een andere verpakking als die ik had (misschien dat verpakking veranderd is?).

Een prima eerste ervaring!

Duidelijke en uitgebreide website. Ook een vlotte levering van de bestelling.

perfect

prima service

Snelle service en goede prijzen t.o.v. andere aanbieders

Zeer goed bevallen

Het was mijn eerste bestelling. De bestelling is op tijd geleverd.

Snelle afhandeling

Zeer snelle en zorgvuldige afhandeling, via track and trace

Snelle levering en goede prijs

Bestelling binnen 24 uur in goede staat ontvangen. Kwaliteit prijs verhouding is zeer goed. Helaas nog porto/ verzendkosten.

Prima winke maar verzending duurt wat langer

Goede prijskwaliteitsverhouding

En zeer snelle levering!

Goede site, relatief goedkoop en snel

Kwam al googlend op de site. Vond meteen wat ik nodig had. Voor een relatief goede prijs. Bestelling ging soepel, en bezorging dag erop. Goed dus.

Snelle levering, goede producten

Snelle levering, alles compleet, maar slechte klantenservice

De bestelling werd snel geleverd en alles was zoals besteld. Dat was wel 5 sterren waard. De ervaring met de klantenservice daarna was zo beroerd, dat het toch maar 3 sterren wordt. Ik krijg een kortingcode die al twee maanden geleden verlopen was. Bij een klacht daarover krijg ik geen excuses, maar juist een wat spottende reactie. Ik voelde me echt als een kleuter behandeld. De code kreeg wel een langere looptijd, maar die gebruik ik niet meer. Ik doe geen zaken meer met ze.

Vlot afgehandeld

De afhandeling van mijn bestelling en het contact met de klantenservice verliep vlot.

Goede service, vlotte bestelling, schappelijke prijzen.

De aanbieding was voor mij zeer gunstig. Heb toen een grote hoeveelheid ragers aangeschaft, zodat ik voor langere tijd vooruit kan. De online tandarts is een goede organisatie en levert vlot wat het belooft.

Accuraat en keurige levering

Direkt geleverd(volgende werkdag)

Goed geregeld.

Vanaf bestellen tot thuisbrengen was alles goed geregeld, en netjes verpakt.

super snelle levering

snelle en correcte levering

Lang moeten wachten en uiteindelijk niet alles ontvangen

Bestelling gedaan en betaald maar kwam maar niet. Na enkele weken contact opgenomen, vrijwel direct reactie dat sommige zaken niet geleverd zouden worden, deels terugbetaling en restant opgestuurd. Vreemd dat dat niet vanzelf werd teruggekoppeld. Leverantie verder naar wens maar nu in verhouding duurder door verzendkosten voor maar een deel van de bestelling.

Prima, snelle levering en goedkoop

Dat kwaliteit, snelheid en een lage prijs wel samen kunnen gaan werd bewezen door tandonline.

Fijn dat er genoeg voorraad was. De bestelling was prima op tijd.

16 Venenweg

Zwanenburg 1161AK