Ik wacht nog steeds op mijn geld
Op 4 januari heb ik een bestelling geplaatst, dit zou de volgende dag binnenkomen, na een aantal dagen niks te ontvangen wilde ik de bestelling annuleren om elders de producten te bestellen. Na een lange radiostilte via app, mail en telefoon kreeg ik door middel van een klacht te sturen via het Thuiswinkelwaarborg een excuses dat ze met een flinke onderbezetting zitten en dat ik mijn geld terug zou krijgen. Toen is het product door hun toch verstuurd, gezien ik mijn geld terug wou heb ik het pakket geweigerd aan de deur en nogmaals om mijn geld gevraagd, op 25 januari eindelijk een mail ontvangen dat ik mijn geld terug zou krijgen en dat het max 3 dagen zou duren voor de storting, maar dat was een loze belofte want het is inmiddels 3 februari en ik heb nog steeds geen geld ontvangen. Ik wacht nu al een maand om dit probleem op te lossen en ze reageren gewoon niet meer op mijn mails. Als je echt problemen hebt met onderbezetting en je geeft een beetje om je klanten zou je op z'n minst aanpassen dat je pakketjes niet de volgende werkdag geleverd kan worden, maar een aantal weken kan duren en dat contact momenteel ontzettend slecht is, dan kun je met je onderbezetting meer tijd spenderen aan de oudere bestellingen maar dat doen ze niet omdat ze hun cashflow willen behouden waardoor onwetende klanten de dupe er van zijn. Dit heb ik echt nog nooit meegemaakt en ik ben benieuwd of ik mijn geld ooit nog terug zie.