Filtre

slecht

Ik heb een verkeerde bestelling ontvangen. Vanmorgen heb ik een e mail gestuurd

Mijn bestelling de volgende dag al binnen. Topservice

Ik had nog nooit van de online tandarts gehoord tot afgelopen maandag. Goede aanbieding, dus gelijk bestelling geplaatst en de volgende dag al binnen.

Alles is super geregeld vriendelijk vakkundig gewoon TOP

SUPER

Voor het eerst hier wat besteld en ik ben erg tevreden

Snelle levering en goede communicatie

Mijn vraag via de Whatsapp werd direct beantwoord. Superservice!

Slechte tot geen afhandeling

Door een bug in hun systeem kwam onze bestelling niet binnen ,na een maand kregen wij van hun kant via whatsapp de vraag of alles binnen was gekomen ....na intens whatsapp verkeer willen ze nog steeds niet begrijpen dat wij niet op adres wonen wat bij hun in de computer opkomt ( foto’s gestuurd van hun bestelformulier met een nieuwe bestelling waar uitblijkt dat daar iets fout gaat) ....wij hebben het maar opgegeven .....na intens Whatsapp verkeer hebben zij de volledige bestelling alsnog opgestuurd.

duurde erg lang voor bestelling er was

duurde 2 weken voor de bestelling afgeleverd werd, dat is allemaal niet zo erg als er gecommuniceerd werd, maar dat was niet, ik heb zelf na een dag of wat gevraagd waar de bestelling bleef en daar was het antwoord dat er paar artikelen niet voorradig waren wanneer ze dat gelijk door hadden gegeven was er niks aan de hand geweest, nu vond ik het best lastig.

Snelle levering!!

Snel geleverd en voor een goede prijs

Producten boven verwachting snel geleverd en met zorg ingepakt . Plus voor een nette prijs zeer aangenaam verrast.

Kwalitatief goed producten voor goede prijs

Uitstekende service. Levering zoals aangegeven.

het waren heel goed

Ik gebruik deze ragers altijd

Niet goed

Anderhalve maand moeten wachten op 2 items Zelf overal achteraan moeten zitten

Zeer snelle levering, goede producten en verpakt zonder verspilling door teveel verpakkingsmateriaal!!!

Grote sortering voor redelijk prijzen

Makkelijke en overzichtelijke site. Snelle levering veelal via brievenbus, dus volgende dag met alleen portokosten.

Vlot bestellen, wel beetje zoeken naar precies de juiste producten

Positief, vlot, nou ja, je koopt gewoon iets online, zoals zo vaak. Zoals zo vaak (maar dat weten we dus al): bezorging wat later dan geadverteerd, met de gebruikelijke verklaring (wegens drukte bij/van/met ......). Tja. Ik vind het belangrijk dat alles compleet, slim verpakt, heel en vlot in de bus ligt. Tegen een superprijs. Een dagje later mag dan best. Gewoon doorgaan zo.

Uitstekende service

Ik had meerdere producten besteld waarvan alleen één verkeerd was verzonden, maar met snelle en vriendelijke klantenservice was dat al snel opgelost!

Goede prijs snelle levering

Goede prijs snelle levering

Prima actie

Snelle en goede levering voor een prima prijs

Snel eenvoudig en correcte bestellen

Uitstekende levering

Besteld, dag later in huis. Keurig verpakt

Zeer goede service

Zeer snelle levering

Snelle service, goed prijs

Mijn bestelling was in 2 pakjes verdeeld, zodat het door de brievenbus paste. Good thinking. Gunstige prijs. Je moet wel veel bestellen om geen verzendkosten te horen betalen.

Goede ervaring

Snelle verzending en een goed prijs . Aanbevolen !

Snelle bezorging

Makkelijk en goedkoop vergeleken met andere web shops

16 Venenweg

Zwanenburg 1161AK