Filtre

Snelle afhandeling

Snelle afhandeling

Snel mijn bestelling ontvangen en keurig verpakt.

Vlotte afwerking zonder poespas

Overzichtelijke website, gemakkelijk bestellen en betalen. En een vlotte levering.

Tevreden met de levering

Zeer goede ervaring. De verzending door KPN líep zeer slecht waardoor ik mijn pakket 5 dagen te laat ontving. De grote schuldige: KPN!!!

Super geholpen!!

Helaas niet wat er op de site staat...voor zolaat besteld, de volgende dag in huis! Maar best wel snel geleverd...

Kwaliteit goed en krijg altijd snel wat ik bestel.

Ervaring goed want bestel steeds weer.

Perfect!

Zeer snelle levering van de juiste producten, zeer tevreden.

De tandpasta en mondspoeling werken goed.

De tandpasta en mondspoeling werken uitstekend. Ik heb na enkele dagen al geen last meer van een slechte adem.

Prima, snelle levering;

De Oral-B borstels, die ik dacht te bestellen, kreeg ik niet (kan aan mij gelegen hebben; hoewel…)

Vlot geleverd wat ik besteld heb.

Snelle levering via PostNL. Prijs/kwaliteit oké.

levering volgens afspraak

goede informatie en levering volgens afspraak

Snel geleverd Duidelijke site

Volgende keer bestel ik hier weer

Fijne klantenservice

Mijn ragers werden op tijd geleverd en de website heeft een hoge gebruiksgemak.

Uitstekend!

De kwaliteit prijsverhouding, service en antwoorden op mijn vragen zijn van zo een hoog niveau dat ik niks anders dan tevreden kan zijn! Ga zo door!

Snel en kundig

Mooie webshop

Toppers!

Als ik kijk naar de prijs/kwaliteit verhouding dan ben ik enorm tevreden met jullie. Houden zo!

Na 25 dagen nog steeds geen levering

Een email wordt pas na 3 weken beantwoord, met de mededeling dat de bestelling er vlot aan komt. Na 25 dagen nog steeds NIETS ontvangen, ook geen deellevering. Geen reactie op whattsapp, en telefonisch onbereikbaar! GOEDEREN WEL BETAALD, TOT OP HEDEN GEEN LEVERING!!!

Fast delivery, good prices

Recommended

Snel en netjes geleverd

Mijn bestelling werd netjes binnen een tweetal dagen geleverd, mijn ervaring is dat dit een prima webshop is.

Erg tevreden

Duidelijke website, simpel bestellen en snelle levering.

Snel en makkelijk

Product snel geleverd. Kwaliteit valt iets tegen

De Online Tandarts heeft alles wat je nodig hebt voor jou mondverzorging. En voor hele schappelijke prijzen. Prettige website waar je gemakkelijk kunt bestellen en snelle bezorging. Chapeau ! Greetzzz Maurice.

Snel en veel keuze

Moo overzicht op de website, supersnelle levering. Top!

16 Venenweg

Zwanenburg 1161AK