Filtre

Op tijd bezorgd. Leuke aanbiedingen en prima producten. Bij een bepaald bedrag kan je een product gratis krijgen. Klantvriendelijk heet dat

Supper

De eerste bestelling is top goede kwaliteit en op tijd geleverd dank u

Ragers zijn goed

Prima, snelle levering

Zeer slechte opvolging. Moest een betalingsbewijs opsturen. Daarna excuses maar wel 14 dagen moeten

Zie hierboven

Update:Wel betaald, niet geleverd geen communicatie

Update: na wat moeizame communicatie heb ik mijn geld terug gekregen. Dus ze bestaan echt en zijn GEEN oplichters. Maar logistiek hebben ze de zaak niet onder controle. Blijkbaar zijn sommige artikelen die op de website staan als ‘op voorraad, volgende dag geleverd’ dat niet. Ik heb een bestelling gedaan maar nu na twee weken nog niks ontvangen. Er wordt niet gereageerd op mail (antwoord binnen24 uur) en telefonische zijn ze niet bereikbaar. Lijkt een oplichter site, PAS OP

Toppy

Goed product, goede prijs, snelle levering.

Snel en keurig geregeld.

Het was goed verpakt in een passende doos. Snel geleverd.

zel gelevert

mooi gedaan znele levering van de ragers echt een pluspunt

Vlotte levering

De volgende dag werd mijn bestelling door NL Post geleverd. Het pakje zelf had flinke deuken opgelopen, maar de inhoud niet. Dus geen reden om te klagen.

Perfecte levering

Super snelle levering, product zo als verwacht

Ik bestelde voor de eerste keer, heb normaal een andere aanbieder. De Online Drogist is veel goedkoper merkte ik op. Ik stond versteld van de snelheid van bezorging. In de ochtend had ik een bestelling geplaatst en in de avond nog een keer. Beide zijn de volgende dag in de middag al bezorgd. De website heeft veel producten, ik ben meer dan tevreden.

Ging goed en snel

Ging goed en snel

M'n bestelling was redelijk geprijsd en werd vlot verstuurd, het voldeed aan mijn verwachtingen.

Snelle levering met persoonlijke aandacht

snel en makkelijk geregeld

snel en makkelijk geregeld

Had de bestelde artikelen al volgende dag in huis , super !

Zeer snelle bezorging

Product voorradig, goedkoper dan apotheek en snel bezorgd

Altijd goede service

Uitgebreide keus

Uitgebreide keuze op duidelijke site. Snelle levering.

Ik kan snel vinden wat ik nodig heb en zeer levering.

Totaal geen klachten. Prima snelle levering

Prima ervaring.

Prima ervaring, scherpe prijsstelling voor kwaliteitsartikelen. Verzending zou nog iets sneller mogen.

16 Venenweg

Zwanenburg 1161AK