Producten besteld en op tijd geleverd
Qua prijs interessant. Website biedt bij betaalmogelijkheden het teken van bancontact. Bij afrekening is dit niet meer daar. Bestelde producten idd zelfde dag nog verzonden. Helaas met Post NL (staat vermeld), dus moet men de levering meestal wat later verwachten dan aangekondigd. 3 dagen later nog niet aangekomen, met lang WE voor de deur.
Een zeer goede ervaring ik zal hier zeker weer bestellen
Producten zijn veel goedkoper dan in de winkel en worden de volgende dag al geleverd.
Snel geleverd en voordelig.
De bestelling wordt veel later verzonden maar dit communiceren jullie niet. Hierdoor ging ook de bezorging mis en kon ik het pakket ophalen Via de mail reageren jullie wel snel bij klachten.
Revisión original
De bestelling wordt veel later Verzonden maar dit communiceren jullie niet. Hierdoor ging ook de bezorging mis en kon ik het pakket ophalen Nu mist er een onderdeel in de bestelling en kan ik jullie niet telefonisch bereiken. Dit zijn voor mij echt wel minpunten
ik bestelde hier voor het eerst een aantal producten die ik nodig zou hebben volgens mijn tandarts. Ik zal dat zeker vaker doen. Goede prijs! Alles verkrijgbaar.
Ben tevreden met de servies
Irriteert mateloos dat je voor een doosje tandenstokers dagelijks herinneringen krijgt om je ervaring te delen. Mails verwijderen werkt niet. Echt van de zotte voor 1 doosje tandenstokers zo belaagd te worden.
De bestelling was binnen 24 uur binnen. Helemaal top!
Mijn bestelling (ragers) werd niet de volgende werkdag geleverd, maar pas 2 weken later. Bovendien werd pas gereageerd na mijn 3e mail. Van mij hoeven ze geen nieuwe bestelling meer te verwachten.
Na mijn bestelling een mailtje dat mijn order was ontvangen. Na 1 week nog niks gehoord, na een mail van mijn kant bleek 1 art. Op dat moment niet leverbaar. O.k alle begrip voor, maar laat dat dan even weten.
Bestelling 2 weken geleden gedaan..nog niet in huis. 2 mailtjes gestuurd en geen bericht terug gehad.. Uiteindelijk na 2 weken bestelling binnen...en daarna antwoord op mijn mailtjes....
Revisión original
Aanvankelijk zag het er naar uit, dat ik mijn bestelling maar moest vergeten. Maar na intensief mailcontact en zowaar een telefoontje kwam alles toch nog op zijn pootjes terecht en kan ik de Onlinetandarts met een gerust hart aanbevelen. Scherp geprijsd, dat zeker! Y. Y. Utrecht
Revisión original
Beste ONLINETANDARTS, Hoe zou u een leverancier beoordelen, die het door u gewenste en betaalde product niet levert? U bent telefonisch niet bereikbaar en de excuses vanwege een voorraadverschil lossen ook niets op. De bezorging door u van een simpele bestelling laat nu al bijna twee weken op zich wachten. Intussen heb ik mijn bestelling bij een andere leverancier ondergebracht en die werd vandaag – na twee dagen dus – al afgeleverd. Van u heb ik verder niets meer vernomen. Vindt u het gek, dat ik de ONLINETANDARTS intussen geplaatst heb op de lijst van bedriegers? Y. Y. Utrecht
Having ordered 5 weeks ago, still nothing received /delivered. (PostNL first declare having delivered to a supermarket that does not longer exit !!!, finally acknowledging that pack is lost …. And asking me to contact the provider to resend a new order) Contacting de online tandarts info via mail.. within the 3 days of expected delivering, a first reply after 3 weeks to ask me if situation is still the same, replying in the day that it is, another reply more than 1 week later to re ask if still the same… i reply in the day that it s since then no news….. no reply no solution… What’s the purpose of a customer service ? To add on at the order time, it was specified that pack will be duplicated if necessary to ensure delivering at home (home mail box) without being present…. 5 weeks, nothing received, pack lost, no support from your customer service at all.
Duidelijkheid
Mijn product kwam snel aan. Heet goed verpakt.
Idem wat erboven staat vermeld!
Mijn spullen werden de volgende dag al keurig geleverd. Ben er blij mee.
Zag door de bomen het bos niet meer. Veel aanbid maar moeilijk om juiste keuze te maken. Wellicht uitleg geven over hoeveel mm je wel / niet nodig hebt.
Bestelling was niet compleet leverbaar. Heb netjes het wel te leveren deel ontvangen. Geld teruggekregen van niet te leveren zaken meteen dezelfde dag. Ben tevreden over hoe de zaak werd afgehandeld en zal zeker bij tandarts online blijven bestellen.
Lactona ragers besteld. Ook van een type (de 2mm) die je bij de drogist niet meer kunt kopen. Duurde ietsje langer maar daarna als brievenbus post binnengekomen. Blij mee
Revisión original
50 euro naar een nep webwinkel...
Jully kunnen er beter mee stoppen als je te wijnig personeel hebben wat zo draait het vierkant 13 October besteld en 27 October nog altijd niks gezien
16 Venenweg
Zwanenburg 1161AK