Niet verwacht dat het zo snel geleverd werd. Netjes verpakt en zeer voordelig. Top!

Op 19 april besteld nog niet geleverd

Op 19 april besteld. Sinds 25 april geprobeerd in contact te komen via mail. Whatsapp geeft aan dat contact alleen via mail kan. Niet alleen teleurstellen maar ik vrees met grote vrees dat het frauduleus is. De order is ORD44204, INV45584. Bevestiging gekregen maar geen bericht dat de bestelling verzonden is.

Duidelijke website, snel geleverd

De website is makkelijk te gebruiken en het word vlot geleverd!

Snel geleverd. Goede producten

Goede producten

Gewoon goed

Netjes en op tijd geleverd

Heel slecht!

3 april 2023 besteld en geld overgemaakt. Een aantal mails en ook de transactie van de bank meegestuurd. Word niet beantwoord en tot nu 23 april geen bestelling gekregen. Slecht, zal hier niet meer bestellen.

Tevreden maar met hindernisje

Op de site staat dat er binnen een dag geleverd wordt. Helaas is dat niet t geval, als dingen niet op voorraad zijn. Dat is niet erg als je daarover geïnformeerd wordt, maar dat gebeurde pas nadat ik er zelf om vroeg. Dat vind ik een minpunt! Daarna werden de artikelen wel goed geleverd, toen het weer op voorraad was en was ik blij met de levering, te meer omdat de prijs ook heel gunstig was.

Geen klachten!!

Product kwam binnen 1 dag binnen

Uiteindelijk toch gewoon goed

in eerste instantie had ik een slechte relatie met deze leverancier. Men heeft echter voldoende effort gestoken in het informeren waarom eea zo lang duurde dat ik weer meer geloof krijg in de onlinetandarts. Ik geef ze nog een tweede kans.

Vandaag besteld, morgen in de brievenbus

Snel en goed

Prijs goed snelle levering

Handig!

Alle producten om mijn gebit schoon en gezond te houden op 1 site, handig. Fijne site in gebruik, goede levering, scherpe prijzen.

Helemaal prima

Snelle levering, Wel verrassend dat een postbus pakketje toch enkele euro's kost.

Niet bestellen, bedrijf onbereikbaar.

Helaas een zeer teleurstellende ervaring met dit bedrijf. Eenmaal een aankoop gedaan is het enige wat je ontvangt: de rekening en heel veel spam. Afspraken over levertijden worden niet gehaald, klantenservice onbereikbaar. Intussen 10 dagen na bestelling nog steeds geen producten, update oid en 0 contact met dit bedrijf mogelijk. Bestellen met AfterPay is leuk, maar de betaaltermijn verstrijkt rustig zonder ook maar iets ontvangen te hebben. Van mij hebben ze dan ook bericht gehad met ontbinding van de koop, maar ook daarop geen actie. Ik kan mij ook niet indenken dat het 1000 eerlijk verkregen goede reviews gekoppeld zijn aan dit bedrijf. Naar aanleiding van het verzoek om mijn review aan te passen, hierbij een update: zodra de bestelling dan eindelijk onderweg was (na 2 weken), werd er natuurlijk ineens wel gereageerd op eerdere mails. Ontbinden kon op dat moment niet meer, enkel door te retourneren. Kortom; de kosten zijn voor de consument, terwijl het bedrijf verzaakt beloftes na te komen en tijdig gehoor te geven aan het verzoek tot ontbinding (milieutechnisch ook een gemiste kans). Op de mails die ik vervolgens ontving of de bestelling binnen is gekomen, heb ik op mijn beurt niet gereageerd. Hopelijk ervaren jullie ook hoe dát voelt.

14 dagen wachten op de bestelling

Alles is op voorraad en toch 14 dagen moeten wachten op mijn bestelling. Hier kan met alle beste wil geen positieve reactie op geven.

Bestelling in twee dagen thuis.

Slechte communicatie

Je hoort niks, je ziet niks. Excuus inzake slechte communicatie is de onderbezetting op de afdeling klantenservice. Maar juist de afdeling Klantenservice maakt of een bedrijf goed (betrouwbaar) is of niet. Onzekerheid of een bestelling nu wel of niet geleverd zal worden zal geen beste score opleveren.

Late levering en slechte communicatie

De 1-2 dagen levering klopt niet. Na 2x mailen (op 1e mail geen reactie) kreeg ik een mail terug dat het de volgende dag geleverd werd. Een gedeelte dan, de rest komt over 1 week. Je moet er zelf wel achteraan zitten. Die kortingscodes vind ik persoonlijk nep.

Normaal goeie ervaring

Helaas heb ik mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Terwijl ik een mailtje kreeg dat het verstuurd is.

Heeft langer geduurd dan normaal

Opzich een goede webwinkel waar je veel kan verkrijgen echter de afhandeling laat soms wat lang opzich wachten.

Lowest price guarantee

rapid delivery

Overzichtelijke site, accurate levering

Overzichtelijke site, accurate levering

Perfect!

Levering klopte helemaal wat de tijd betreft

Werkt zoals het moet

Smaakt goed, geeft geen kleur af en houd mijn mond vochtig genoeg, ondanks een apneu-apparaat.

Snelle levering, Goede kwaliteit

Ik heb mijn bestelling de volgende dag ontvangen. Het materiaal is van goede kwaliteit.

16 Venenweg

Zwanenburg 1161AK