Mits op voorraad snel geleverd, weleens vertraagd bij producten die niet voorradig waren
The order was paid early December 2021, has not been sent yet (late January 2022), no communication from the shop, they are not responding to any email).
30 december besteld, niets ontvangen, 4 maal mail en 2 maal whatsapp gestuurd. Telefonisch niet bereikbaar, voicemail en berichtenbox is vol. Zo ga je niet met klanten om.
Ik heb een bestelling geplatst op 10 01 2022, maar nog niet ontvangen.
Op 21 december een bestelling gedaan, helaas nog steeds niets binnen. Ik heb meerdere keren gemaild en gebeld, ook hierop wordt niet gereageerd. Is dit wel een officiele webwinkel??
Op 31 dec 2021 besteld, bestelling werd niet geleverd. Er werdt niet geregaeerd op mails. Nadat ik een slechte beoordeling heb gegeven hebben ze meteen gereageerd en alsnog binnen 2 dagen mijn pakje bezorgt.
Revisión original
Op 31 dec 2021 besteld, nog steeds niet geleverd. Er wordt niet geregaeerd op mails
Op 4 januari een bestelling gedaan en niets ontvangen. Op 13 Januari een mail gestuurd, geen reactie. PayPal klacht gemaakt. Afgaande op andere berichten blijk ik niet de enige te zijn. Dus mijn advies: NIETS BESTELLEN...
I ordered on 30 Dec, and 3 weeks later I have not received it and I have not had an reply to 3 emails, a whatsapp message or the website chat function. Absolutely terrible service. DO NOT SPEND ANY MONEY WITH THIS COMPANY. Now I need to claim back via my bank and report them to the Dutch Consumer Association (ACM)
De online tandarts levert soms snel maar soms ook pas na een paar weken. Vervelend is dat ze dan niet te bereiken zijn. Uiteindelijk krijg je je bestelde spullen netjes verpakt toegestuurd.
Revisión original
Ik heb op 2 januari een bestelling gedaan. Volgens website was alles op voorraad. Helaas nog steeds niks ontvangen en op e-mail en WhatsApp wordt niet gereageerd.
De levering liet erg lang op zich wachten waardoor ik dacht dat ik opgelicht was. Uiteindelijk een vriendelijke mail gekregen na meerdere mails en apps gestuurd te hebben. Alles is alsnog verzonden en goed ontvangen. Ze hebben echt te weinig personeel, blijkbaar te veel succes met hun formule….
Op 31 december heb ik een bestelling geplaatst, tot vandaag nog niets geleverd. Meerdere malen gebeld, gebruik gemaakt van de chatfunktie en mails verzonden waar NIET op gereageerd. Advies aan iedereen : als je iets bestelt, betaal dan met afterpay, niet vooraf met Ideal. Bestelling is 3 weken later alsnog bezorgd......
Revisión original
Op 31 december heb ik een bestelling geplaatst, tot vandaag nog niets geleverd. Meerdere malen gebeld, gebruik gemaakt van de chatfunktie en mails verzonden waar NIET op gereageerd. Advies aan iedereen : als je iets bestelt, betaal dan met afterpay, niet vooraf met Ideal !
Goed verpakt, volgende dag geleverd
Besteld en betaald op 11/1 en na een week nog niets ontvangen. Ook geen reactie op verzoek om informatie.
Op 30 december jl bestelling gedaan en betaald. Nu ruim 2 weken later nog niks in huis. Er wordt niet gereageerd op app en diverse mails. Zeer klantonvriendelijk en inmiddels klacht ingediend bij Consuwijzer omdat ik er klaar mee ben. Aanvulling op bovenstaande review Een paar dagen na deze beoordeling volgde een excuus mail met mededeling dat men onderbezetting had en dit niet de gebruikelijke gang van zaken zou zijn. Kort daarop alsnog mijn bestelling in huis. Beoordeling aangepast omdat ik ze het voordeel van de twijfel geef. Echter geef een vermelding ook op de site, dat zou een hoop klanten irritatie besparen!
Revisión original
Rein 6 januari 2022 bestelling geplaatst en betaald. Tot nu toe 18 januari geen levering en kan geen contact krijgen.
"Voor 20:00* besteld, morgen in huis" volgens de website... Na tweeënhalve week nog niks in huis. Geen reactie op whatsapp, mail of formulier op de site, ondanks ontvangst- en leesbevestiging van mijn bericht. 'Klantenservice'.... Zeer slecht!
Na bijna twee maanden nog steeds geen bestelling ontvangen, het zou liggen aan een van de bestelde producten die niet op voorraad was. Nu in afwachting van terugstorting van het totale bedrag.
Ik heb een bestelling geplaatst en betaald maar nooit ontvangen. Ik heb hen gemaild en geappt maar krijg géén reactie. Geld is helaas weg, ik bestel hier nooit meer iets. Na het plaatsen van deze feedback kreeg ik ineens wel een mail en inmiddels mijn bestelling ontvangen. Het is dus goed gekomen maar ben er wel wat huiverig door geworden om nog eens wat te bestellen hoewel de vorige bestellingen wel steeds goed gingen.
Revisión original
Bestelling in december 2021 geplaatst, nog steeds niet ontvangen. Meerdere malen geprobeerd om contact op te nemen per mail, telefonisch en via whatsapp… helaas tot nu toe geen gehoor/ reactie!
2 januari 2022 bestelling geplaatst (en betaald). Op 10 januari mailtje gestuurd met de vraag waar alles blijft. Op 14 januari een appje met dezelfde vraag. Op 15 januari voice mail in gesproken. Nu 17 januari nog niets gehoord. Ik had al schrik voor de tandarts, nu ook voor de online tandarts.
Snelle bezorging, prima kwaliteit.
Het duurde erg lang (ongeveer 8 dagen) voordat mijn bestelling werd geleverd. Op gegeven moment mail gestuurd met de vraag waar deze bleef. Excuus mail ontvangen met uitleg over ziekte verzuim en tekort aan personeel. Advies is om dit op de site te vermelden en de melding over het snelle leveren tijdelijk te verwijderen
Ene dag besteld volgende dag in huis. En dat voor een mooie prijs. 1 artikel was er alleen in een kleine verpakking, daarom een 9 en geen 10.
Niet bestellen via dit platform. Ik probeer al 2 weken contact met dit bedrijf op te nemen, meerdere keren gebeld, contactformulier ingevuld. Ze negeren het. Ik heb een kleine bestelling gedaan gelukkig, maar ze zijn gewoon oplichters.
16 Venenweg
Zwanenburg 1161AK