Snel, accuraat, kwaliteit.

slechte service

Vandaag bestellen, morgen leveren kun je wel vergeten.En reactie vernemen via whatsapp of info formulier blijkt ook niet te werken. Dus mijn ervaring tot nu toe met de online tandarts is buitengewoon slecht.

Slow delivery

It’s been a week since my package is sent but I still haven’t received it.

snel duidelijk en goed

Duidelijke website, gemakkelijk met bestellen en niet onbelangrijk, als dat kan worden de artikelen per ………………….brievenbuspost verzonden, daar is over nagedacht en het is klant vriendelijk, je hoeft er niet voor thuis te zijn, top!

Product werd snel geleverd via briefpost. Moet natuurlijk afwachten hoe het werkt.

Niet reageren!!

Dinsdag 09-11-2021 div. ragers besteld. Direct via ideal betaald. Wel een factuur ontvangen maar tot heden geen producten en ook geen enkele reactie op mijn vragen via e-mail, via contact website en ook niet op whats app. KORTOM HEEL SLECHT. Ik ga maar vragen om een stornering zodat ik mijn ragers elders kan aankopen

slecht

bestelling gedaan, direct betaald maar nog niets ontvangen. Mails gestuurd en voicemail ingesproken. Ik hoor niets. Dit is zeer slecht en blijkbaar doen ze ook nog zaken voor bol.com. Dit had ik niet verwacht. Ik hoop dat mijn bestelling nog binnenkomt en een reactie volgt.

Goede producten en service. Snelle levering.

Goede producten en snelle levering

Super tevreden!

Het bestellen en vinden van producten gaat snel en gemakkelijk. Levering de volgende dag, prima service.

tot nu onvoldoende

ik wacht al vanaf 2november op mijn bestelling. Ik heb het met Ideal betaalt. Nu kun je deze mensen alleen benaderen met een formulier of whatsapp. Ik hoop dat ze dit lezen en ze het zelf nog op halen tot een goede 8-9

Snel opgestuurd en netjes verpakt

Het product was gemakkelijk te bestellen, darnaast had ik het snel in huis en was het netjes verpakt. Ik ga hier vaker bestellen!

Goede verzorging goede bezorging

Met een vriendelijk kaartje

Netjes op tijd bezorgd

Op tijd het juiste geleverd

Betaalbaar en snel

Goede prijs, snel geleverd, goed verpakt.

zeer slecht

bestelling na een week nog niet verzonden en reageren niet op je vraag

Super snel

Vandaag besteld volgende dag geleverd

Prima site en snelle levering

Het pakketje is helaas tijdens de verzending hevig geplet. De tube Curasept was gelukkig nog in takt, maar het scheelde weinig. Met de minimale verpakking in een papieren enveloppe is het bezorgen via de postbus natuurlijk eenvoudiger. Maar een iets steviger omhulsel zou de kans op beschadigen kunnen verminderen. Overigens een positieve ervaring.

Ik heb anderhalve maand op mijn bestelling moeten wachten, en geen bericht gehad van waarom

Ik heb anderhalve maand op mijn bestelling moeten wachten zonder ook maar 1 bericht over de vorderingen in de bestelling.

heldere site, geen gedoe, goede prijzen

heldere site, geen gedoe, goede prijzen

snelle levering, ruime keuze

goede producten, kwaliteit versus prijs goed

zeer goed

wat wij gekocht hebben een stuk goedkoper als welke drogist of kruidvat dan ook.aanrader voor iedereen.

Groot assortiment, scherpe prijzen, levering volgende dag.

Snel en goede levering

Snel en goed