Overzichtelijke site en snelle levering

Jammer dat 1 product niet leverbaar was

Gevraagde is netjes op tijd geleverd en voldoet al jaren aan de gestelde eisen.

Transparante bedrijf.

Goede transparante bedrijf.

Top service!

Snelle levering. Niet te veel verpakkingsmateriaal, het hoog nodige! Zeer goede service. Ik had de kortingscode vergeten in te vullen. De korting/ het bedrag kreeg ik alsnog op mijn rekening gestort. En binnen 2 dagen. De online tandarts maakt verwachtingen meer dan waard.

Snel

Het was makkelijk bestellen, het kwam snel binnen en goede kwaliteit

goede en snelle levering

levering van tandheel producten die de apotheek niet heeft

Prima raggers. Perfect eigenlijk!

Vlotte levering en scherpe prijzen

Ik heb een voorraad dunne tandenstokers besteld omdat deze voordelig geprijsd waren en wij thuis door onze voorraad waren. Gewoon keurig afgeleverd.

goede optie voor online koop van producten voor tandverzorging

ruim aanbod en snelle levering

Service is heel goed.

Jammer dat de bestelling in 2x komt, 2de nog niet ontvangen na 2 dagen.

Levertijd

Producten ontvangen prima, maar zeg niet dat vandaag besteld morgen in huis is want dat klopt niet.

Waardeloze Organisatie

Waardeloze Organisatie van Tandartsen in opleiding. Telefonisch niet bereikbaar, reageren niet op e-mails en leveren pas weken na een bestelling. Nooit meer hier bestellen want dan ben je de Sjaak !!

Zero

If i could put zero i would Never order again

Hier beter niet bestellen

Weken geen bericht na bestelling, geen antwoord op mails naar de klantenservice en na veel gedoe mijn geld teruggekregen.

Goede ervaring

Goede communicatie

Prima.

Ruime sortering, vlotte afhandeling.

Bestelling na 5 dagen nog niet verzonden

Ondanks de claim van "voor 20:00 besteld, dezelfde dag verzonden", bestelling van maandagmiddag op vrijdag eind van de middag nog altijd niet verzonden. Geen antwoord op email. Zal hier niet nog een keer bestellen.

Wacht al een week op bestelling, geen updates..

Ik wacht al een week op mijn bestelling en krijg niet eens fatsoenlijk antwoord via de mail, het enige wat ze dan zeggen is dat ze te weinig personeel hebben, ja heel vervelend, maar ik wil gewoon mijn bestelling of in ieder geval duidelijke informatie over de status ontvangen. "Voor 20.00 uur besteld, volgende dag in huis" klopt niets van momenteel, Jammer, in het verleden goede ervaringen gehad met deze webshop.

Netjes verzorgd.

Late levering

Er wordt gezegd volgende dag levering. Ik heb bijna 2 weken moeten wachten

Slecht service

Bestelling geplaatst paar keer gemaild en gebeld over de levering en tot geen zin meer wilde ik het annuleren maar geen antwoord, op eens krijg een mail dat de bestelling wordt verzonden. Wat drama is het bedrijf . Nooit meer bestellen

Fijne webshop

Fijne en overzichtelijke website. Makkelijke bestel mogelijkheden. Goede communicatie en snelle levering

16 Venenweg

Zwanenburg 1161AK