Bestelling nog niet ontvangen

Slechte ervaring

Goed product en vlotte levering

Houten tandenstokers werken prettig om tandplak te verminderen.

Goed te gebruiken

Werk er al langer mee

OPLICHTERS

Ik heb mijn bestelling nooit ontvangen. Ik krijg geen contact. NIET BESTELLEN BIJ DE ONLINE TANDARTS!!!!

Product niet op voorraad, kreeg bericht als het weer voorradig zou zijn. Kreeg inderdaad bericht, meteen besteld en dag daarna al bezorgd. Kan toch niet beter?! Dikke duim !!

Duidelijke website, snel bestelproces

Gezocht product snel gevonden op de website. Bestelling volgende dag bezorgd.

Bestelling snel bezorgd en goede communicatie.

Prima leverancier

A merk producten tegen een verrassend lage prijs!

Keurig en snel bezorgd

Prima bestelproces. Bestelde is keurig en snel bezorgd. Informatievoorziening is goed

Goed maar niet compleet

Ik wacht al paar dagen op tweede deel van bestelling

Eerste bestelling ging top! Aanrader!

Ik ben een tevreden klant

Product is wat ik zocht. Snel geleverd.

great deal, quick service

great deal, quick service, very good selection of items

Duidelijke website, goede service

Ik heb op deze site nu mijn 4de electrische tandenborstel gekocht. Door de acties kijk ik regelmatig op hun site waardoor ik vaak de producten voordeliger kan aanschaffen in vergelijk met andere webshops. Klantenservice reageert op vragen meteen de dag erna.

Ik ben erg tevreden over De Online Tandarts!

Ik ben erg tevreden over De Online Tandarts! De Interprox ragers waren in alle kleuren op voorraad en werden supersnel geleverd. Daarnaast zijn de prijzen heel scherp, wat het een fijne webshop maakt om bij te bestellen. Een aanrader!

Breed assortiment van kwalitatief goede producten en snel geleverd tegen een redelijke prijs. Ben zeer tevreden en kan het aanbevelen.

Bestelling nog niet compleet op dit moment

Nog geen mening. Ik heb alleen de tanden ragers ontvangen. Ik wacht op de rest van mijn bestelling. Groet Jeannette Smit

Besteld en op tijd bezorgd

Geen klachten

efficiënt

goed. levering duurde langer dan aangegeven.

snelle communicatie en dito levering

Er ging wat mis met betaling maar werd snel en adequaat op mijn mail gereageerd.

Stipte verwerking

Via internet gezocht naar tandragers. Kwam hier uit. Goede ervaring. Scherpe prijs.

Belachelijke wachttijden

Tandhyg producten koop je niet 3 weken op voorhand. Ik koop nooit meer via deze site, in afwachting een concurrent die dag na aankoop levert. Jullie producten vinden hun weg naar mijn brievenbus wel is zeker. Morgen? Volgende maand? Niet? Ok

snel herstel

Lage prijs, prima service Er ontbraken bij 1 soort 4 vd 5 doosjes tandenstokers. Na een mailtje kreeg ik snel een excuus. De volgende dag alsnog in de bus Ik vind dat je pas echt weet of je bij een betrouwbare (web) winkel zit als er wat mis gaat; hoe lossen ze dat op. De Online tandarts snapt dit blijkbaar, prima.

Heel tevreden

Ik had bij mijn bestelling in het weekend een verkeerd huisnummer ingevuld. Direct gemaild maar natuurlijk in het weekend geen gehoord. Op maandag kreeg ik eerst te horen dat het niet meer veranderd kon worden, maar toen bleek het pakketje nog niet te zijn verstuurd, dus hebben ze het voor mij aangepast. Dat is nou goede klantenservice

Goed assortiment en snelle levering.

Venenweg 16

1161AK Zwanenburg

06-20710178

Over De online tandarts

De Online Tandarts is een Nederlands platform dat innovatieve tandheelkundige zorg en advies op afstand aanbiedt. Het bedrijf biedt diensten zoals online consulten, second opinions en begeleiding bij mondverzorging, ondersteund door gekwalificeerde tandartsen. De Online Tandarts richt zich op gemak, toegankelijkheid en hoogwaardige zorg, waardoor patiënten eenvoudig en efficiënt hun tandheelkundige gezondheid kunnen beheren, waar ze ook zijn.