deonlinetandarts een rotte kies

Bestelling geplaatst medio april. Tot op heden niets ontvangen. De belofte: het betaalde bedrag netjes terugstorten wordt niet nagekomen. Plaats a.u.b. geen bestelling en als er besteld is en er wordt niet geleverd doe aangifte bij de politie. Deze website moet zo snel als mogelijk is verdwijnen.

Mijn eerste bestelling verliep met een omweg.

Met het automatisch invullen van de adresgegevens is er iets misgegaan bij het huisnummer. Het pakje was dus wel bezorgd maar niet bij mij. Aanvankelijk kreeg ik geen contact met de klantenservice. Uiteindelijk kreeg ik een correcte reactie per mail waardoor ik mijn pakketje alsnog kon ophalen. Om deze webshop volmondig te kunnen aanbevelen, wil ik eerst ervaren of de volgende bestelling zonder problemen verloopt.

Trage levering, maar goede afhandeling

Ik had een gemengde ervaring met De Online Tandarts. Mijn bestelling was na een week nog steeds niet binnen, wat langer was dan de beloofde levertijd. Begon me zorgen te maken en heb contact opgenomen. Eerst kreeg ik maar geen reactie op mijn e-mails, wat nogal frustrerend was. Maar uiteindelijk ontving ik een bericht waarin werd uitgelegd dat de vertraging onder andere kwam door onderbezetting. De bestelling werd daarna netjes afgehandeld: een aanvankelijk negatieve ervaring toch positief opgelost!

Zit nog op mijn bestelling te wachten

ORD59697 ( geplaatst op Donderdag 02 Mei 2024 ) email gestuurd maar geen enkele reactie. Jammer

Good quality of the product, fast delivery

It would be nice to put a present in the basket automatically, bc I realized this option too late and didn't get my gift :(

Goede producten aan de goedkoopste prijs

Perfecte verzorging bestellinh

Goed snel doen wat ze zeggen !

Zeer snelle levering

Het product is als omschreven. De prijs is goed. De levering is snel. Verder kan ik niets zeggen over verdere service.

Mijn 1e bestelling was niet zo'n succes maar, dit keer is het helemaal goed gegaan. Dankjewel

Snelle levering!

Het bestelde product gebruik ik al jaren; dit maal besteld bij De Online Tandarts; goede webshop en supersnelle levering!!

Redelijke orijzen, goede kwaliteit

Mijn bestelling is altijd helemaal in orde!

Xxxxxxx

snelle levering en goed en betaalbaar materiaal

Zeer snelle levering en levert het materiaal wat aangevraagd is. Betreft ook degelijk materiaal voor betaalbare prijzen. Een aanrader dus!

kwaliteit

Ik koop niet voor niks regelmatig bij jullie. Jullie hebben dus een tevreden klant, al jaren.

Goed spul

Snelle levering en goede kwaliteit

Alles ok

Tevreden...

Good product

Fast service and good product!

Scherpe prijs voor tandenstokers van goed merk

Enigszins teleurgesteld dat het beloofde cadeau van ragers niet bijgeleverd werd. Deze moet blijkbaar expliciet aangeklikt worden, anders krijg je deze niet.

alles correct aangekomen binnen 3 dagen

Ik had vandaag een revieuw geschreven dat niet voor jullie bedoeld was. mijn excuses daarvoor. Was voor iemand anders bedoelt. Ik ben dus zeer tevreden over de onlinetandarts en zal in de toekomst zeker weer bij jullie bestellen. gr Jos

Ruim assortiment, goede prijzen en makkelijk bestellen

Navigatie op de site is eenvoudig; er is een ruim assortiment. De prijzen zijn goed en het bestellen gaat makkelijk. Helaas is Post.Nl niet meer snel en het duurt dus even voor je de bestelling ontvangt.

De klantenservice had veel tijd gestopt in mijn probleem dat ik zelf had veroorzaakt.

Aantal weken geleden had ik wat besteld. Ik wachtte heel lang op mijn pakketje. Ik was daar boos over en reageerde ook boos naar de klantenservice. Zij hadden veel tijd gestopt om mij zo goed mogelijk te helpen. Toen de klantenservice mijn ingevulde adres liet zien ter bevestiging, zag ik dat ik het verkeerde huisnummer had ingevuld. Door mijn fout waren ze dubbele verzendkosten kwijt. Ik voel mij schuldig over dat ik zo boos naar de klantenservice had gereageerd en dat het de online tandarts dubbele verzendkosten kwijt zijn terwijl het mijn fout was. Ze waren gelukkig heel geduldig en heb mijn product alsnog gekregen.

Kwaliteitsproduct, zeer snel geleverd!

Kwaliteitsproduct, zeer snel geleverd!

Goed en snel

Goede aanbieding. Snel geleverd.

Vandaag besteld, morgen geleverd, ja het kan nog! Teminste dat was mijn ervaring. Prijs was prima, zeker vergeleken met andere aanbieders.

16 Venenweg

Zwanenburg 1161AK