Als vakmanschap gecombineerd wordt met kwaliteit bewijst je aankoop zijn waarde.

Gewoon een rete goed, solide bedrijf.

Goede en snelle service

Aardige mensen die meedenken, prima raamdecoraties

Uitstekende service

Prima bedrijf en uitstekende service. Ze ontzorgen je door alles te doen: inmeten, adviseren en monteren. Komen de afspraken na en je hoeft niets aan te betalen. Een aanrader!!

Fijne en snelle service

Fijn contact met snelle beantwoording van vragen. Goede service, hulp met keuze en inmeten super geregeld.

Het is prima gedaan alles is geweldig

Goed geholpen in winkel en prima afgehandeld en geïnstalleerd.

Vriendelijk en netjes in de winkel geholpen. Naar tevredenheid en prima thuis afgeleverd en opgehangen.

Perfecte service en mooie spullen

Perfecte service en heel persoonlijk. De plisses zijn heel erg degelijk en mooi. Prijs kwaliteit verhouding is in orde. Al met al een geweldige ervaring!!

Wij zijn vanaf het begin in de showroom tot aan het einde bij het plaatsen van onze gordijnen heel goed geholpen. Boy heeft alle tijd genomen en professioneel geholpen. Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat. Goede en zeer vriendelijke service!!

Geweldig, mooi en makkelijk.

Ideaal voor mijn kunstof kozijnen, heel tevreden, klantvriendelijk.

Heel mooi!

Hele leuke en aardige mensen, Boy en Max. De klikjaloezieën zijn erg mooi geworden in de keuken van mijn moeder. Ze heeft haar privacy weer terug! :)

Snelle service!

Een aantal jaar terug gordijnen besteld en die service verliep toen ook hartstikke goed. Nu had ik een kapot onderdeel en 2 dagen later lag het onderdeel al op mijn mat, zonder kosten. Erg tevreden mee!

Klik plissé raamdecoratie

Zeer tevreden klant. Goede service, snel geleverd en vakkundig geplaatst. Echt een aanrader!

Goed uitgelegd wat kan in mijn raam en begrip voor mij wat ik wil. En rustig en netjes mijn plissé gordijn opgehangen. En mocht er wat zijn met gordijn altijd bereid om te komen

Geweldige, persoonlijke advisering.

Goed geinformeerd, veel kennis over product, hele vriendelijke benadering en levering comform afspraak. Inmiddels dolblij met mijn prachtige raamdecoratie en gelijk offerte aangevraagd voor de overige ramen.

Prima service en goede persoonlijke benadering

Allereerst goed geholpen in de showroom met kundig advies. Daarna volgens afgesproken levertijd naar wens gemonteerd. kortom een aanrader!

Snelle plaatsing

Na kozijnen bij Kroon tw hebben besteld nu een mooie plissehordeur bij klikgordijn. Snel geplaatst met een mooi resultaat

Geweldige en vriendelijke service!

Na enige tijd zoeken naar geschikte raamdecoratie voor mijn kunststof kozijnen uitgekomen bij klikgordijn. Na het bekijken van de producten op de website telefonisch een afspraak gemaakt in de showroom. Hier werd ik zeer vriendelijk ontvangen en geholpen, fijn dat er ook word meegedacht. Na inmeten bij mij thuis, jaloezieën besteld welke na ongv 7 weken volgens afspraak werden geleverd. Vriendelijke monteur welke de jaloezieën netjes en snel heeft geplaatst. Al met al een hele fijne ervaring gehad met klikgordijn.

Geweldig geholpen

Bij klikgordijn dordrecht ,is klant nog koning. We zijn heel goed voorgelicht door de heer Boy Tomesen. Het plaatsen van de jaloezieën werd ook zeer vakkundig gedaan. Onze complimenten.

Vakwerk!

Fijne en ervaren medewerkers. Denken mee in keuzes passend bij huis gezin en interieur.

Fantastisch!

Dolblij zijn wij met het resultaat van Klikgordijn. Omdat wij boven onze draai/kiepramen geen ruimte hebben voor een rails etc. is dit de perfecte oplossing voor ons. De horizontale jaloezieën zitten keurig op het raam gemonteerd. Zeer netjes en vakkundig geholpen.

Prachte jaloezie, prettig geregeld

Positieve ervaring, heldere afspraak, goede prijs/kwaliteit verhouding en last but not least een prachtige houten jaloezie, die de finishing touch is van onze kamer.

Kwaliteit, professionaliteit , vakkundig en zeer vriendelijk

Ben zeer tevreden over mijn luxaflex en de wijze waarop ik ben geholpen en het leveren en ophangen hiervan. Kan het iedereen aanraden, het is top.

Uitstekend!

Goede en snelle service. Gesprek met verkoper thuis was ook erg prettig.

Vakkundige voorlichting

Prachtige materialen gekregen, wel enigszins prijzig maar alleszins de moeite waard. Zeker een aanrader dit enthousiaste bedrijf

Zeer vriendelijke professionele man

Bij het showroom bezoek werd al snel duidelijk dat we aan het goede adres waren. Kwaliteit van personeel en materiaal hoog. Gelijk voor de bovenverdieping besteld en geleverd binnen de afgesproken termijn. Daarna vakkundig gemonteerd door een zeer vriendelijke Boy !! Top bedrijf en zeker een aanrader.

Toermalijnring 1320

3316LC Dordrecht