Prachtige jaloezieën, waar voor ons geld

Mooie kwaliteit horizontale jaloezieën in een kliksysteem. Prachtig. Leuk bedrijf en goed advies

Goed product en snelle levering.

Wij hebben bij Klikgordijn goed advies gehad. De verwachte levertijd zou tussen de 6 en 8 weken zijn maar was uiteindelijk 5 weken. Top!

Perfect op maat en snel en ziet er mooi uit!

De klikgordijnen zien er mooi uit en passen perfect.

in een woord super

Het is een net bedrijf en de service is prima. Na montage zagen we paar dagen naderhand dat er nog iets niet goed zat maar dat werd netjes door klikgordijn opgelost.

top

goed en snel geholpen. En erg flexibel met inplannen van het inmeten en de gordijnen ophangen. En het resultaat is top, we zijn er erg blij mee

Hele prettige en aardige service. Kwaliteit-prijs verhouding ook heel goed.

Super geholpen

Prima service en gemonteerd. Prettig geholpen en volop keuze

Fantastisch!

Er worden mooie producten geleverd. Als er iets is met de raamdecoratie wordt het direct opgelost. De service is ontzettend goed.

Geweldig service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel

Vanaf het eerste contact wordt je goed geholpen tot en met oplevering van het eindproduct.

Blij met de mooie raamdecoratie

14-4 is de raamdecoratie geplaatst. Erg blij met het eindresultaat. Ik raadt Klikgordijn Dordrecht zeker aan.

Mooie producten, goeie service, vriendelijk personeel!

Als vakmanschap gecombineerd wordt met kwaliteit bewijst je aankoop zijn waarde.

Gewoon een rete goed, solide bedrijf.

Goede en snelle service

Aardige mensen die meedenken, prima raamdecoraties

Uitstekende service

Prima bedrijf en uitstekende service. Ze ontzorgen je door alles te doen: inmeten, adviseren en monteren. Komen de afspraken na en je hoeft niets aan te betalen. Een aanrader!!

Fijne en snelle service

Fijn contact met snelle beantwoording van vragen. Goede service, hulp met keuze en inmeten super geregeld.

Het is prima gedaan alles is geweldig

Goed geholpen in winkel en prima afgehandeld en geïnstalleerd.

Vriendelijk en netjes in de winkel geholpen. Naar tevredenheid en prima thuis afgeleverd en opgehangen.

Perfecte service en mooie spullen

Perfecte service en heel persoonlijk. De plisses zijn heel erg degelijk en mooi. Prijs kwaliteit verhouding is in orde. Al met al een geweldige ervaring!!

Wij zijn vanaf het begin in de showroom tot aan het einde bij het plaatsen van onze gordijnen heel goed geholpen. Boy heeft alle tijd genomen en professioneel geholpen. Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat. Goede en zeer vriendelijke service!!

Geweldig, mooi en makkelijk.

Ideaal voor mijn kunstof kozijnen, heel tevreden, klantvriendelijk.

Heel mooi!

Hele leuke en aardige mensen, Boy en Max. De klikjaloezieën zijn erg mooi geworden in de keuken van mijn moeder. Ze heeft haar privacy weer terug! :)

Snelle service!

Een aantal jaar terug gordijnen besteld en die service verliep toen ook hartstikke goed. Nu had ik een kapot onderdeel en 2 dagen later lag het onderdeel al op mijn mat, zonder kosten. Erg tevreden mee!

Klik plissé raamdecoratie

Zeer tevreden klant. Goede service, snel geleverd en vakkundig geplaatst. Echt een aanrader!

Goed uitgelegd wat kan in mijn raam en begrip voor mij wat ik wil. En rustig en netjes mijn plissé gordijn opgehangen. En mocht er wat zijn met gordijn altijd bereid om te komen

Geweldige, persoonlijke advisering.

Goed geinformeerd, veel kennis over product, hele vriendelijke benadering en levering comform afspraak. Inmiddels dolblij met mijn prachtige raamdecoratie en gelijk offerte aangevraagd voor de overige ramen.

Toermalijnring 1320

3316LC Dordrecht