Kundig en vriendelijk geholpen

Ondanks de nogal ingewikkelde situatie waar de jaloezieën opgehangen moesten worden, is Klikgordijn met een goede oplossing gekomen. Ik ben heel blij met het resultaat!

Mooie raamdecoratie

Heel blij met onze nieuwe raamdecoratie. Snel en vakkundig geplaatst. Dank voor het deskundig advies en de prima service.

Mooie klikgordijnen en prima service

Na anderhalf jaar geleden 1 klikgordijn te hebben aangeschaft, nu 4 stuks laten monteren in de slaapkamer. Zeer tevreden; de kwaliteit is erg mooi en door Boy en collega snel en vakkundig gemonteerd. We zijn er blij mee!

Alles naar wens

Zorgvuldig, vakman, klantvriendelijk en klantgericht, kortom klant is koning.

Boy heeft ons erg goed geholpen. De plissé gordijnen zien er heel mooi uit en zijn vakkundig opgehangen. De communicatie en planning waren uitstekend.

Zeer tevreden over de produkten en over de communicatie en levering. Nette en aardige eigenaar. Kortom...aan te raden.

Zeer klantgericht, klantvriendelijk en professioneel.

Al mijn ervaringen met Klikgordijn zijn uitermate positief, mooie producten en vakkundige plaatsing.

Geweldige service en kennis

Van begin tot eind meegedacht met onze wensen. Goed contact en alles juist uitgevoerd. Enorm blij met onze nieuwe raamdecoratie.

Uitstekend geadviseerd en een prachtig resultaat

Ik was al een tijd op zoek naar de ideale raamdecoratie voor mijn draai/kiepramen. Rolgordijnen staken te veel uit, waardoor het raam niet geheel open kon draaien. Ook lekte er te veel licht langs de rolgordijnen in mijn slaapkamer, waardoor ik het er nooit echt donker kon krijgen. Het systeem van Klikgordijn blijkt de ideale oplossing voor beide problemen. Het zit zeer plat op het kozijn gemonteerd en de kieren aan de zijkant zijn minimaal. De gordijnen zijn een week geleden gemonteerd en tot nu toe heb ik alleen maar voordelen ervaren.

Topservice.

Perfect product en goede service. Geen opmerkingen

Goede service en mooi product

Hele goede service en super mooi resultaat!

Heel goed geholpen door Boy met een duidelijke uitleg van een heel mooi product. Kortom goede service en we zijn er heel blij mee!

Prima service en goede producten

Een fijn bedrijf om mee te werken. Doen wat ze beloven en leveren goede kwaliteit en service. Helaas zijn de levertijden momenteel wat aan de lange kant, maar dat komt door de grote vraag in de markt.

Blij met resultaat

Na een bezoek aan de showroom en een bezoek van de adviseur aan huis gekozen voor klikplissé en een jaloezie. We zijn op een prettige en vlotte manier geholpen en geadviseerd. De installatie verliep prima en we zijn erg blij met het resultaat. Wat ik achteraf gemist heb is de offerte op papier.

Mooi product!

Fijne uitleg in de winkel. fijn dat alles zelf ingemeten werd. Plaatsing erg vlot verlopen met mooi resultaat. Zou wel fijn zijn als de offerte mondeling ook op papier gezet zou worden en als er gemeld zou zijn dat voor 1 velux dakraam geen rolgordijn beschikbaar was. Nu kwamen we daar pas op de dag van plaatsen achter.

Super !!!

Na het inmeten van de adviseur en duidelijke uitleg wat de mogelijkheden zijn hebben we de keuze gemaakt voor jaloezieen voor ons kunstofkozijn. Er is voldoende keus aan kleuren en mogelijkheden en na levering keurig gemonteerd en uitleg gehad.

Simpel, Efficient, Effectief, Uitstekend, Goed & Gezellig

We werden fijn geholpen in de winkel, goede afspraken gemaakt - snelle opmeting laten doen, en installeren was in nog geen uur gerealiseerd! Helemaal top!

Mooi, strak en ruimtelijk

Wij zijn verhuisd naar een nieuwbouwwoning. Dus we moesten raamdecoratie uitzoeken. We hebben ramen die naar binnen open gaan. Zowel kantel als geheel open. Bij jaloezieën en andere raamdecoratie kan je raam alleen kantelen en ben je veel ruimte kwijt. Wij wilde graag de vensterbanken behouden én de ramen op beide manier open kunnen blijven toen. We hebben gekozen voor de zogeheten ‘klikplisse’ door heel het huis. En wat een uitstraling, zo strak, mooi, makkelijk en chique. Echt een aanrader. Ja het is wat prijzig maar wij willen niet meer terug en elke cent waard!! Het oogt zo ruimtelijk en dat is het ook simpelweg! Dus bij twijfel....doen!!!!!

Goed resultaat als afgesproken

We waren al langere tijd op zoek naar een mooie oplossing voor onze schuifpui, met weinig ruimte voor bevestiging. Bij Klikgordijn gevonden en mooi gemonteerd voor een nette prijs. Bedankt voor de mooie oplossing.

Prima voorlichting in de showroom. Vervolgens aan huis alles inmeten en dan wachten tot levering. Dit duurde wat lang, maar was ook al van tevoren aangegeven. Helaas waren de klemhorren niet in de goede kleur geleverd, maar dit wordt ook passend opgelost. Plaatsing verder heel netjes gedaan, wij zijn tevreden. Daarnaast is Boy ook nog eens een buitengewoon vriendelijke kerel.

Goede service en alle waar voor zijn geld en vakkundig opgehangen.Hij neemt er zijn tijd voor wordt niet afgeraffeld. Echt een aanrader.

Goed ervaren

Vriendelijk en goede service.

Prettig contact met Boy. Mooi product, geen gaten in kunststofkozijn en strak design zonder zichtbare draden. Je hoeft niet zelf te meten of bevestigen. Dat wordt voor je gedaan. Fijn dat je achteraf kunt betalen.

Topresultaat

Snelle communicatie, mooi product, strak opgehangen en een eerlijke prijs!

Betrouwbaar en vakkundig.

De bestelde producten pasten perfect en werden vakkundig en secuur aangebracht. Hele leuke medewerker.

Toermalijnring 1320

3316LC Dordrecht