Snelle, kwalitatieve service van hele mooi luxaflexen!!

Wij zijn zeer tevreden over Klikgordijn. Alles werd op kort termijn ingemeten en netjes opgehangen door een klantvriendelijke jongeman. Ook het afval ruimde hij netjes op. De luxaflexen zijn helemaal naar ons zin.

Superblij met onze mooie houten jaloezieën. Mooi product en zeer tevreden over de service.

We zijn erg blij met de houten jaloezieën. De service was snel en erg vriendelijk. We mochten zelfs in 2 termijnen betalen zodat we toch alvast van de raamdecoratie konden gaan genieten.

Mooie oplossing

Prettig geholpen, goede oplossing, mooi materiaal, ruime keuze. Hier en daar kleine lichtkiertjes, omdat de verstek gezaagde hoeken niet overal perfect aansluiten.

Betrouwbaar, vakmanschap en kwaliteit

Erg tevreden over Klikgordijn, zowel qua advies, assortiment, inmeten, levering en montage. Klantvriendelijk en professioneel!

Afspraken worden precies nagekomen zoals afgesproken. Er wordt mooi werk geleverd en de service is top! Voor de 2e keer in korte tijd gekozen voor Klikgordijn en ik zou het iedereen aanbevelen!

Mooi product, prima service. Boy : hartelijk dank

Maakt beloftes waar!

Prettig bedrijf en mooi product. Er was beloofd dat de plisségordijnen half september zouden binnenkomen. Dat klopte precies. Dus de slogan "Maakt beloftes waar" past uitstekend bij dit bedrijf. Kortom: wij zijn erg tevreden over het bedrijf èn over het product. De gordijnen zijn niet goedkoop, maar je kunt wel zien dat ze mooier is dan de gordijnen die je bij een bouwmarkt koopt. De "klikgordijnen" zijn de oplossing voor kunststof kozijnen.

Top!!!

Goede service, vriendelijk en vakkundig. Wij zijn zeer tevrede over de kwaliteit van Klikgordijn.

Nette levering en montage

Na plaatsing van Kroon kozijnen netjes plissé raamdecoratie ingemeten en geplaatst. Totaalplaatje erg naar tevredenheid.

Uitstekend advies en top service!

We hebben van A tot Z prettig contact gehad met Boy. (Klikgordijn Dordrecht) Uitstekend advies aan huis, snelle en heldere communicatie, volgens afspraak gemonteerd & goede kwaliteit. Kortom, ga zo door!

Goede advies

Goede advies.

keurig gemonteerd

Goed advies in de winkel. Geen vooruitbetaling. Vriendelijke verkoper die weet hoe het moet en verstand heeft van zaken. Dit was een Prettige ervaring.

Uitstekende ervaring

Snelle vriendelijk service, en goede kwaliteit.

Zeer tevreden over mooie,degelijke raamdecoraties.

Snel geleverd ook.

Heel goed.

Prima geholpen en het resultaat is helemaal naar mijn zin.

Zeer vriendelijke jonge verkoper bij de klikgordijnen.

Niet zo grote showroom maar uitgebreide collectie.

Prachtig!

We zijn zeer tevreden met onze prachtige houten jaloezieën. Dankjewel boy!

Top service!

Zeer tevreden over Klikgordijn. Afspraken maken en ook nakomen. Zowel het opmeten en ophangen is perfect uitgevoerd. De eigenaar Boy heeft ons goed geholpen!

Goede hulp en aardige mensen

Erg tevreden met het resultaat

Goed advies en prima service.

Heel deskundig personeel.

Ik ben heel erg tevreden keurig netjes,alles netjes opgehangen heel aardige jongen heel beleefd.

Goede kwaliteit prima service !!!

Goed advies! Ruime keus. Neemt de tijd. Erg blijer het resultaat 😀

Super geholpen, en prachtige producten!

Fijn geholpen met een zeer knap resultaat. Wij hebben hier nu voor de 3e keer besteld en raden het iedereen aan.

GE-WEL-DIG

Snelle service en goed en eerlijk advies! Wij hebben houten jaloezieën en ze zitten op de mm nauwkeurig! Nette afwerking en een hele vriendelijke jonge man!

Geweldig goed geholpen, heldere communicatie, netjes gemonteerd.

Klikplissé gekocht, we zijn er erg blij mee.

Toermalijnring 1320

3316LC Dordrecht