Goede en snelle service

Goede en snelle service Vriendelijk personeel

Goede en snelle service

Goede en snelle service Vriendelijk personeel

Mooi systeem

Tijdens het oriënterende gesprek direct een offerte gekregen en aan de hand daarvan bestelling geplaatst. Wel even op de gordijnen moeten wachten (maar waar is dat niet op dit moment) maar dat was tijdens het gesprek al aangegeven. Het monteren zelf een fluitje van een cent. De vijf gordijnen waren binnen een half uur gemonteerd. Heel mooi systeem en het geld tot nu toe meer dan waard.

Zeer goed geholpen

Deskundig en vroendelijk geholpen. Ook de montage is keurig gedaan. We zijn zeer tevreden.

Netjes geholpen en goede kwaliteit

Super netjes geholpen door Boy. Houd zich goed aan de afspraken. Klik gordijnen van goede kwaliteit. Ben er erg blij mee.

Geweldige uitleg, snelheid en service

Wij zijn super tevreden.

Heel fijne firma met zeer vriendelijke eigenaar. Goede prijs met goede service. Alles naar tevredenheid geïnstalleerd.

Mooi resultaat.

Vriendelijk ontvangen in de zaak. Er werd duidelijk gemaakt wat kon of niet zo handig was. Diezelfde dag nog ingemeten. Sinds een dag hangt de raamdecoratie en ben er heel blij mee.

Super bedrijf, top service!!

Complimenten voor de heren van Klikgordijn. Goed geadviseerd, keurig optijd geleverd en netjes alles gemonteerd en zelfs de dozen mee terug genomen. Echt super blij met de mooie raamdecoraties en service.

Toppie

Mijn ervaring is zeer goed

Onze ervaring is ze zijn vakkundig, zeer vriendelijk, levering op tijd. Het is een aanrader.

Ik ben heel goed geholpen en ben erg blij met de gordijnen.

Kwaliteit en eerlijk

Klikgordijnen in de vorm van luxaflex voor zowel bovenverdieping als benedenverdieping op onze kunststofkozijnen. Alles ziet er keurig uit na montage! Top bedrijf.

Nadat Kroon Kozijn onze nieuwe kunststof kozijnen heeft geplaatst, heeft Boy deze voorzien van mooie plissé's en jaloezieën. Mooie raambekleding maakt het plaatje helemaal af. Netjes alles ingemeten en keurig geplaatst. Hier kunnen we weer jaren van genieten! Een absolute aanrader voor raambekleding voor kunstof kozijnen.

Topbedrijf met mooie producten

Voor het hele huis vitrage bij klikgordijn besteld. Mooi product die me huis afmaakt Vakmanschap,kennis van zaken en vriendelijk. Wij zijn heel blij met deze mooie aanwinst voor ons huis. Klikgordijn bedankt!

Mooi materiaal, mooie kleur . Afspraak komen ze goed na.

Topgordijnen: mooie kwaliteit; prima gemonteerd!

Klikgordijn geeft vooraf geduldige uitleg en duidelijk advies. Je krijgt wat beloofd wordt: goede klikgordijnen, bevestigd zonder boren. Een uitstekend resultaat!

Vakwerk

Uitstekende service en kwaliteit

leuk bedrijf, goede en snelle installatie, vriendelijke mensen

wij zijn erg tevreden!!

Zeer goed advies, prima service

Goed advies welk type zonwering. Perfecte service.

Deskundige en vriendelijke service plus uitstekend product

We zochten een oplossing voor onze aluminium draai/kiepramen waarin niet geboord kon worden en waarbij er ook geen goede mogelijkheden voor gordijnen waren. Via email afspraak in de showroom van Klikgordijn gemaakt. Daar goed en vriendelijk geholpen en mogelijkheid voor de klip plissé raamdecoratie besproken. De raamdecoratie was erg snel geleverd en gemonteerd. Het eindresultaat past perfect en de raamdecoratie is van goede kwaliteit!

Prima en snel en netjes geleverd

Mooi gordijn systeem en mooie afwerking. Door Boy van Klikgordijn dordrecht keurige afhandeling en nette installatie.

Toermalijnring 1320

3316LC Dordrecht