Behulpzaam bedrijf met mooie artikelen!

Boy is erg behulpzaam en goed bereikbaar. Het zijn goede kwalitatieve gordijnen die netjes geïnstalleerd worden! (wel wat aan de prijzige kant)

Geen seconde spijt gehad!

Na ongeveer een jaar nog steeds erg blij en tevreden met onze klikgordijnen! Super goed geholpen; klantvriendelijk en uitstekende service!

Goed en tevreden

Wij zijn erg blij met de raamdecoratie van Klikgordijn. Past perfect op de kunstofkozijnen, goede kwaliteit en uitstekende persoonlijke service.

Geode service

Ik werd netjes geholpen en goed advies . Keurig afgeleverd en gemonteerd.

Sneller dan verwacht

Klikgordijn levert een prima oplossing voor zonwering. Product is precies wat je er van mag verwachten en er werd eerder geleverd dan vooraf was ingeschat. Leverancier waar je op aan kunt. Een aanrader

Goeie service!

Goeie service, fijne communicatie en mooi product.

Prachtig product, zowel praktisch als esthetisch, precies wat we zochten!

Blij verrast toen we kennismaakte met Klikgordijnen. Het was precies wat we zochten voor onze draai- en kiepramen. De allervriendelijkste Boy hielp deskundig in het maken van keuzes. Inmiddels zijn de klikgordijnen perfect opgehangen door Max en wij zeer content!

Plaatsing rolgordijn

Goeie service en kwaliteit!

Top kwaliteit & service

Ik heb inmiddels meerdere producten bij Klikgordijn gekocht en ben er zeer tevreden mee. Advies & installatie zijn van een hoog niveau. Zeker een aanrader!!

Fijne ervaring.

Van de gesprekken tot en met de plaatsing een fijne ervaring

Betaalbare raamdecoratie en een top service!

Mooie betaalbare producten, uitstekende service en vertrouwen maken het verschil!

Zeer klantvriendelijk en mooie producten

Voor onze slaapkamers met kunststof kozijnen hebben we na lang zoeken gekozen voor klik -jaloeziëen en klik-plissés. We kregen goed advies in de showroom en tijdens het inmeten en zijn ontzettend blij met het eindresultaat. Wat ons betreft zijn het de ideale gordijnen voor draai-/kiepramen en het ziet er echt prachtig uit.

We werden prima geholpen in de winkel bij het maken van onze keuze. De raambekleding is volgens afspraak gemonteerd en het resultaat is prima.

goede uitleg in de winkel, thuis opgemeten en met 6 weken thuis geleverd en geplaatst.

hoogwaardig product geïnstalleerd door vakkundig personeel

Goed geholpen in de showroom, verkoper raadde ons aan de zonwering in dezelfde kleur te laten maken als de kozijnen. Met een schitterend resultaat als gevolg.. Erg goed advies.

In 1 woord prachtig..

Eindelijk had ik iemand gevonden die klikjaloezien kon leveren voor mijn grote formaat raam. Tijdens het opmeten goed geadviseerd over de kleuren. Ik was nogal bang dat het te donker zou worden met zwart. Maar de slaapkamer is nu echt af en sjiek. Prachtsysteem! Ik heb mn vensterbank nog vrij.. en geen vervelend gedoe bij t kiepraam. Kan niet anders zeggen dan chapeau.. en zowel opmeten als leveren door aardige jongens. Mocht ik t in mijn andere slaapkamer ook nog gaan doen, weet ik ze te vinden.

Gewoon goed. Denkt goed mee en fijne service.

Eerste afspraak in showroom ondanks volle agenda toch nog even tijd voor ons gemaakt. Meet afspraak kon kort daarna al. Wachttijd op levering producten was ook zoals aangegeven en plaatsing kon zelfs op zaterdag wat wel erg handig is met werk. Erg blij met het eindresultaat van onze klikjaloezieën.

Vriendelijke service.

Er wordt snel gereageerd op emails en bij het inmeten wordt goed mee gedacht over het uitkiezen van de kleur. Vriendelijke en goede service! Wij zijn heel tevreden!

Ziet er mooi en strak uit

Keurig afgeleverd en gemonteerd. De kozijnen zelf tonen nu als geheel ook mooier. We zijn er blij mee.

Ervaren- vriendelijk en deskundig advies

Vriendelijkheid ten top. Zeer correct! En zo blij met onze aangeschafte 50 mm mat zwarte aluminium jaloezieen ☺️ En nog beter "betaalbaar"

Goed product, goede service.

Het kiezen van de juiste klikraamdecoratie werd ons gemakkelijk gemaakt. Niet goedkoop, maar we zijn er blij mee.

Zeer positieve ervaring

Ik werd netjes geholpen en goed advies gekregen. Zodoende 2x plisse en 3x jaloezieen besteld. Het kost wat maar het wordt voor je ingemeten en gemonteerd. Ik ben ook zeer tevreden over de kwaliteit en de netheid.

Keurig en netjes gedaan

Keurig aan huis de maat wezen meten, tien mijn schuifhordeuren er waren snel en erg netjes gemonteerd, klikgordijn is zeer zeker aan te bevelen.

Fantastisch.

In alle opzichten een aanbeveling waard.l vanaf het begin bij de bestelling tot aan ophangen van ons duo rolgordijn perfect geholpen.Voor een zeer redelijke prijs. Niet van te voren een gedeelte betalen. Zelfs bij ophangen niet, na onze goedkeuring rekening ontvangen, en betaald. Waar vind je dat in deze tijd??? Als wij Klik gordijn een cijfer moeten geven is dat een dikke 10, en echt een aanbeveling al u iets in raam decoratie wilt gaan aanschaffen.

Toermalijnring 1320

3316LC Dordrecht