Goede prijzen en vriendelijke behandeling

Snelle levering, goede kwaliteit. Ondanks verkeerde bestelling vriendelijk en soepel opgelost.

Goede website. Snel en goed geleverd

Volgende dag al om 7 uur geleverd. Top

mooi product, snelle en schadevrije levering

mooi product, snelle en schadevrije levering en delen die niet direct bij de eerste levering waren gevoegd kwamen ongevraagd de dag erna bij een 2e levering

prima produkt voor een prima prijs en een snelle levering

prima produkt voor een prima prijs en een snelle levering

Snelle levering!

Het pakket is met veel zorg goed verpakt! Super! Ziet er zeer goed uit! Ook prima informatie over de levering. Ook de kwaliteit van het geleverde was prima!

Zeer goed en snel

Perfecte levering en keurig verpakt

Goed assortiment en goed verpakte artikelen

Artikelen zijn makkelijk te vinden met een duidelijke omschrijving

Snelle en goede levering .

Het juiste artikel geleverd ,een dakdoorvoer tbv kabels . Precies wat we nodig hadden ,voor een goede prijs.

Weinig posities

Hele late levering. Slecht communicatie met de klant Beloftes niet nakomen

Ik had nog even gebeld voor wat advies, werd goed geholpen en had meteen het juiste kunnen bestellen! Snel geleverd en goede kwaliteit!

snelle levering, uitstekend materiaal

Ik heb mijn bestelling snel geleverd gekregen, en het materiaal is van prima kwaliteit.

Goede kwaliteit en levering

Twee m2 dakshingles besteld. Niet duur en geen verzendkosten

Op tijd geleverd.

Mijn bestelling netjes op tijd geleverd.

goed en snel geleverd

werd mooi op tijd geleverd en goed verpakt

Snelle goede levering

Snelle goede levering

Gewoon uitstekend

Uitstekende service Hartelijk dank voor de snelle bezorging! Super !!!

Goed bedrijf met goede spullen tegen juiste prijs

Leuke, kundige mensen

Snel en correct

Ik zocht een vervanging van een ventilatie-assluitkap die in winkels zoals Deschacht en Hubo niet te vinden waren. Op de redelijke gemakkelijke webshop snel mijn product gevonden, besteld en enkele dagen later perfect geleverd in België

Duurt te lang voordat de zending wordt verwerkt

Ik weet niet wat of waarom de verzending op zich laat wachten. Ik heb via DHL nu diverse keren een verwacht aflevermoment ontvangen, hier rekening mee gehouden door thuis te blijven en zie dan achteraf zonder bericht dat de verzending nog niet verwerkt is.

Prima snel geregeld

Het allerbeste was, ik kon 1 meter goot bestellen. Op andere plaatsen ben je verplicht een lengte van 3 meter aan te kopen. Besteld en heel snel geleverd.

keurig geleverd

de bestelde materialen waren keurig verpakt en netjes op de afgesproken tijd geleverd

Mijn ervaring met Dak & Lood is positief

Dak & Lood reageert snel en is klantvriendelijk. Ik wil Dak en Lood aanbevelen de loodrollen op een andere manier aan te bieden, voor verzending. Nu waren de door mij ontvangen rollen fors gebutst en op randen omgevouwen als gevolg(????) van het transport. Gaf veel extra werk om e.e.a. te fatsoeneren. Door de loodrollen in (dik)kartonnen kokers te verpakken was dit te voorkomen geweest. Tevens biedt het de mogelijkheid de loodrollen separaat van elkaar te vervoeren/aanbieden (ARBO max. 25 KG) . Vervoersaanbieder had nu een steekkarretje nodig om de loodrollen (één keer verpakt per twee en één keer een) bij de deur aan te bieden.

Prima Kwaliteit

Goede artikelen

Tot dusver toppie

De eerste keer dat we iets bestelde, maar is altemaal naar wens.

Haarbos 7a

3953 HA Maarsbergen

Over Dak & Lood BV

Dak & lood Uw Dakspecialist van Nederland. Dak & Lood is een webshop maar persoonlijke communicatie vinden wij erg belangrijk. Uiteraard staan prijs en kwaliteit ook op dit niveau. U als klant, particulier of zakelijk, genieten van de scherpe prijzen op producten en materialen met een zeer hoge kwaliteit. Ons team staat met onze jarenlange ervaring voor u klaar. Hoe mooi is dat!