Goede prijs en snel geleverd!

Dakenlood communiceert goed via e-mail en was telefonisch goed bereikbaar. Snel geleverd tegen een goede prijs. Een aanrader dus.

Service als missie en motto

Dak & Lood had binnen de afgesproken termijn mijn pakket opgestuurd. Helaas is het door PostNL kwijtgeraakt en konden ze pakket het niet meer vinden. Ik heb vervolgens contact opgenomen met Dak & Lood en ze hebben het dezelfde dag nog opgelost en zorgen voor de verdere afhandeling met PostNL. Fijne partij om zaken mee te doen, aanrader.

geweldig

ondanks dat post.nl een bericht had gestuurd dat de bestelling donderdag voor 15.30 uur, het lood, bezorgd zou worden en dit niet na kwam, dus niet bezorgde, en wij hier wel rekening mee hadden gehouden met onze werkzaamheden, zag Dak&Lood het probleem dat wij daardoor hadden. Maar dat was voor hun geen probleem en werd het lood alsnog s'avonds door een medewerker om 18.30 uur bezorgd en gratis! Dat noem ik nog eens service!!! Dak&Lood nogmaals hartelijk dank. Groeten Bertie Boerstal

Prima levering en goede service

Alles naar wens geleverd en goede kwaliteit

wat je afspreekt word nagekomen en word op tijd afgeleverd

oke

fout in bestelprocedure snel rechtgezet

3 rollen loodvervanger besteld via de website. Door een fout in het systeem bleef levering uit. Na contact te hebben gehad met Nico van Dak en Lood werd een spoedlevering gedaan uitgevoerd door PostNL. Post.NL heeft vervolgens aan alle kanten verzaakt door gewoon niet te leveren. Uiteindelijk heeft Nico er voor gezorgd dat een collega van hem het lood heeft gebracht omdat het werk er inmiddels onder leed. Supergoede service van Dak en Lood, ik kan niet anders zeggen. Hartelijk bedankt!

Voldoen zeker niet aan de levertijd op site

Al 2 weken aan het wachten,gebeld, gemaild en weet nog steeds niet wanneer geleverd wordt. Hopelijk komt het nu snel en is de kwaliteit beter dan de levertijd. Voorlopig zeker niet aan te bevelen

Goede kwaliteit voor een goeie prijs snel geleverd

Goede kwaliteit voor een goeie prijs snel geleverd en prettig persoonlijk contact.

super goed!

Snelle service, goed telefonische bereikbaar en goed geholpen door Gert van Essen met een zeer duidelijk en goed advies. Ze denken met je mee!

Zeer goede producten en een snelle en vriendelijke klantenservice

Voor iedereen aan te bevelen!

Alles correct verlopen, zowel bestelling, betaling en levering.

Goede servies, een aanrader.

Super service

Zeer klantvriendelijk. Uitsteken geholpen met de bestelling aan de telefoon.

Probleem met PostNL keurig opgelost

De het pakket had door mijn eigen typefout een verkeerd adres. PostNL heeft het pakket uiteindelijk geretourneerd, en vervolgens is het opnieuw aan mij verzonden door DakenLood. Geen extra kosten, slechts een paar dagen vertraging maar die komt op rekening van PostNL. Keurig opgelost! Verder erg tevreden over het assortiment.

Superfijne webshop met SERVICE

We kunnen niet anders zeggen dan dat we dit serviceniveau niet vaak meer tegenkomen. Order is netjes uitgeleverd ook in corona-tijd. De klant is koning en zo hoort het. Hier kan menig webshop iets van leren. Ga zo door, we komen graag weer bij julie terug!

Heldere communicatie en goede service

Onderdeel besteld om af te halen. Goede communicatie hoe en wat. En goede service om op gewenste tijdstip te kunnen afhalen.

Goed bedrijf met snelle levering.

Voor het eerst uitgeprobeerd, zeer tevreden over de werkwijze en beloftes die ze doen. Volgende order al op de lijst.

helemaal top!

hele goede service, je wordt netjes op de hoogte gehouden via de mail vanaf het moment dat je besteld hebt. door de sinterklaas drukte bij postNL was mijn pakket iets vertraagd maar werd toen zelfs netjes telefonisch op de hoogte gebracht dat mijn bestelling die middag toch zou komen, niet eerder mee gemaakt bij een online bestelling, helemaal top!

Vriendelijk te woord gestaan en service is uitstekend

Ik had een bestelling gedaan die zou worden bezorgd. Even later toch nog wat extra artikelen besteld en aangezien ik daar geen verzendkosten voor wilde betalen heb ik deze order op afhalen gezet. Voordat ik de kans had om dit door te geven, werd ik al gebeld door dak&lood.nl om dit te verifiëren, klasse!!

De website had een kleine hapering maar na 1 telefoontje was alles super geregeld!

Prima spullen en top service!

Goed advies gekregen zodat ik de juiste spullen kon bestellen. Top service omdat ze in mijn bestelling zagen dat ik (per ongeluk) 100mm pijp bestelde en 80mm hulpstukken. Ze hebben me meteen gebeld en gemaild en ze hebben het meteen aangepast op de bestelling en het teveel betaalde bedrag keurig teruggestort!

Mooi bedrijf, vriendelijk personeel en een snelle service! Sneller geleverd maatwerk als bij Dak en Lood ga je niet krijgen.

Toelichting bij de producten getuigt van vakkennis.

De informatie bij de producten laat zien dat Dakenlood B.V. niet alleen een verkopende partij is maar ook de specialistische vakkennis heeft. De telefonische helpdesk is direct bereikbaar, correct en helder.

Webshop winkelwagen niet aan te passen en onvolledige levering.

Geen schroeven bij de beugels, waardoor we niet konden monteren. Het winkelwagentje in de webshop kan niet aangepast worden, dat wordt lastig bestellen zo. De levering was verder compleet, daarom nog 2/5 sterren.

Snelle en goede service

Heel snelle en goede service en ook de prijzen zijn zeer goed.

Super Service!

Ik had iets heel snel nodig en men heeft geregeld dat het rechtstreeks vanuit de fabriek bezorgd werd. Dat is nog eens service :-)

Haarbos 7a

3953 HA Maarsbergen

Over Dak & Lood BV

Dak & lood Uw Dakspecialist van Nederland. Dak & Lood is een webshop maar persoonlijke communicatie vinden wij erg belangrijk. Uiteraard staan prijs en kwaliteit ook op dit niveau. U als klant, particulier of zakelijk, genieten van de scherpe prijzen op producten en materialen met een zeer hoge kwaliteit. Ons team staat met onze jarenlange ervaring voor u klaar. Hoe mooi is dat!