Goede communicatie, korte levertijd, op tijd en in goede staat de bestelling geleverd!

Mooie bandjes

2 mooie nieuwe horloge bandjes zeer snel geleverd

Pakketje netjes geleverd.

Levering oké.

Mijn levering staat al 7 dagen shoppen en nog niet aangekomen

Mijn verzending staat al 7 dagen shipped en nog steeds niet toegekomen

Net verzorgd en op tijd geleverd

Bestelling is goed verlopen en volgende dag in een bescheiden verpakking verzonden.

Geleverd wat ik besteld heb

Donderdag besteld en dinsdag geleverd (brievenbuspost). Maar alles zat erin.

Heel tevreden

Snel ontvangen en product van goede kwaliteit

Goed en snel geleverd

2 nieuwe bandjes voor de Apple Watch en 4 hoesjes voor de AirPods besteld. Alles goed ontvangen en mooi materiaal.

Snel en goed geleverd.

Op tijd en goed geleverd

Uitmuntende service!

Het bestellen en verzenden verliep heel snel en soepel. Bij ontvangst bleek één horlogebandje kapot. Hier heb ik direct melding van gemaakt per mail waarop in eerste instantie geen reactie kwam. Dit bleek een foutje bij de mailserver te zijn. Uiteindelijk is het defecte bandje buitengewoon snel en zonder discussie vervangen. Top service!

uitstekend.....!

super snelle betrouwbare actie en feedback.

Top product

Het bandje is onmiddellijk geleverd, binnen de door de firma beloofde periode

Bestelling in goeie staat ontvangen.

Iets langer op bestelling moeten wachten maar in goeie staat ontvangen.

Snelle levering, goede klantenservice

Bandjes zijn de volgende werkdag geleverd, helaas een verkeerde maat erbij maar dit is heel snel opgelost. Top

Snelle service goed kwaliteit

Een dag van te voren besteld , volgende dag binnen. Heel fijn

Snel bestelling ontvangen. Er was iets mis met 1 van de bandjes. Direct reactie en 2 dagen later een goed bandje in de bus. Zeer fijn.

Snel mij bestelling binnen gekregen

perfect geleverd,

altijd dezelfde bezorger.goeie jongen

Snelle levering en prima kwaliteit van producten

Zeer goede kwaliteit prijs verhouding

Ik had mijn bandje al vrij snel binnen. Zeer goede prijs en de kwaliteit is top. Ik ben erg blij met mijn aankoop en ik ga nog een andere kleur bestellen.

Het gewenste product snel geleverd

Ik had een pot met een supplement besteld die binnen 5 werkdagen geleverd zou worden bij de plaatselijke Epplejeck. Deze was de volgende dag al binnen dus dat was superfijn!

Supersnelle levering

Supersnelle levering van mijn Fitbit charge 2 bandje. De volgende dag lag het al in de brievenbus.

De Huchtstraat 25

1327EB Almere

Over Webshop Facilities B.V.

Webshop Facilities BV runt meerdere webshops en staat voor snelheid, efficiëntie en klanttevredenheid. Deze drie pijlers zijn voor ons van groot belang en proberen wij te allen tijde te waarborgen. Webshop Facilities BV runs multiple webshops and stands for speed, efficiency and customer satisfaction. These three pillars are very important to us and we try to guarantee them at all times.