perfect bandje en snelle levering

perfect bandje en snelle levering

snelle levering.

Heb een fit bit bandje besteld en de volgende dag al via de post geleverd.

Snelle levering en goede kwaliteit

Ik heb 2 Apple Watch bandjes besteld, die direct geleverd zijn. De bandjes zijn zoals omschreven en op de foto’s. Ook zijn de bandjes van goede kwaliteit.

Snel , duidelijk

Snel , duidelijke website

Eenvboudig bestellen en snel geleverd.

Goed product, snelle en correcte levering!

Product voldeed aan verwachting. Snelle levering

Prima product

Fijn bandje voor een leuke prijs. Ik ga er zeker nog meer kopen.

Tevreden

Snelle levering en zeer tevreden over het product!

Snel verstuurd goed jeuze

Gekozen en snel verstuurd, maak beter melding van hoe het toekomt je zegt post nl en het komt toe met bpost

uitstekend goedkoop en snel geleverd

uitstekend goedkoop en snel geleverd

Makkelijk te bestellen en vlotte levering

Vlotte levering en gemakkelijk te bestellen via webshop

Leveren niet op de aangegeven dag

Het bestelde na nog steeds niet ontvangen zonder melding of excuses

Jammer

Bestelling werd 2 dagen later geleverd en helaas niet compleet

Bandjes zijn te groot

Je besteld maat M/L maar krijgt maat L voor beide bandjes die ik heb besteld.Als er geen maat M/L bestaat zet het dan ook niet zo op de website.

Duidelijke site, leuke acties, snelle levering en netjes verpakt.

Moeilijke bevalling, maar met positief resultaat

Mijn ervaring was niet overwegend positief, mijn pakketje ging ergens onderweg verloren en het lukte me aanvankelijk niet om contact op te nemen met de klantendienst. Na een negatieve review lukte het wel om contact te krijgen, blijkbaar had de klantendienst mij wel proberen te antwoorden maar hebben ook die antwoorden mij niet bereikt... Hierna kreeg ik mijn pakketje heel snel opgestuurd en ik moet zeggen dat de bandjes zelf absoluut de kwaliteit zijn die ik verwachtte.

Toppie

Mooie site goeie prijzen en top spullen

Goede snelle verzending, voldoet aan de verwachtingen

Snelle levering, fijn product

Heb al 2 keer iets besteld en beide malen zeer tevreden.

Gevaarlijk

Niet goedkope uurwerk, zocht gemakkelijker systeem in armband. Twee gebeurd, dat ik armband bijna kwijt was. Het sloot er veilig in, maar is ook tweemaal opeens losgekomen. Gelukkig heb ik mijn uurwerk niet kwijt erdoor. Toch wel wat teleurgesteld.

Airpods Pro hoesje

Heel slecht

Sorry! Een dag mijn horloge 3 keer gevallen! Gelukkig thuis anders was ik hem kwijt

De gekochte producten, Apple Watch bandjes zijn goed en kwamen zeer snel.

Snelle, vlotte levering Mooie kwaliteit van bandjes

De Huchtstraat 25

1327EB Almere

Over Webshop Facilities B.V.

Webshop Facilities BV runt meerdere webshops en staat voor snelheid, efficiëntie en klanttevredenheid. Deze drie pijlers zijn voor ons van groot belang en proberen wij te allen tijde te waarborgen. Webshop Facilities BV runs multiple webshops and stands for speed, efficiency and customer satisfaction. These three pillars are very important to us and we try to guarantee them at all times.