Lange levertijd

Vandaag besteld morgen in huis. Trek er maar 7 dagen voor uit. Ook geen mail gehad dat het verstuurd was.

Ging alles OK

Ging alles OK, prijs en kwaliteit in overeenstemming

Makkelijk online te bestellen en snel geleverd.

Duidelijke webshop

Alles ik gemakkelijk vindbaar , den duidelijk voor de afrekening

Snelle levering en handige tips!

snel en goed

snel en goed

Het pakketje was bezorgd, maar niet bij mij. De Webshop heeft direct een nw zending gemaakt, zodat ik nu het pakketje mee kan nemen op vacantie.

Kon niet door brievenbus

Alles perfect verlopen

Snelle levering artikel zoals omschreven

Snelle service, product is zoals beschreven. Goede aanbieder.

Slordig verpakt

snelle service!

Alles netjes geleverd, materiaal OK.

Snelle website die uitstekend functioneert

Het was heel makkelijk om het juiste horlogebandje te vinden voor de fitbit van mijn vrouw

Het ziet er op de foto’s mooier uit.

Het spul valt tegen maar goed de prijs is dan ook niet al te hoog.

Erg tevreden.

Erg blij met de bandjes die ik besteld heb. Snelle levering en eenvoudig omruilen van een bandje

Prima.

Ruim assortiment. Prettig geprijsd. Zeer vlot door de brievenbus geleverd. Aanrader.

Gemakkelijk en snel

Doen wat ze beloven!

Grote kwaliteit voor een klein prijsje.

Super snelle bezorgd

Geweldige website, uitermate goed toegankelijk, veel keus en uitstekende kwaliteit. Ben werkelijk blij verrast. Ga zeker meer producten bestellen. Snelle bezorging.

Goede service, mooie producten

Twee smartwatch bandjes besteld. De zending was niet geleverd, maar dit is super opgelost door de klantenservice. De zending werd opnieuw opgestuurd, en deze zending werd gelijk de volgende dag bezorgd (ondanks de drukte door de feestdagen). De bandjes zelf zien er erg netjes uit en het lijkt goede kwaliteit. Het was een cadeautje, dus ik er verder niet over oordelen, maar de ontvanger was erg blij.

Snel!

Prima prijs/kwaliteit

Zeer mooi bandje voor mijn watch 5

Snel geleverd voor een mooie prijs. Daarbij is de kwaliteit ook.nog eens goed en de kleur precies wat ik zocht

Juiste prijs juiste levering

Juiste prijs juiste levering

Alles prima verlopen

Snelle levering, product geheel naar verwachting.

De Huchtstraat 25

1327EB Almere

Over Webshop Facilities B.V.

Webshop Facilities BV runt meerdere webshops en staat voor snelheid, efficiëntie en klanttevredenheid. Deze drie pijlers zijn voor ons van groot belang en proberen wij te allen tijde te waarborgen. Webshop Facilities BV runs multiple webshops and stands for speed, efficiency and customer satisfaction. These three pillars are very important to us and we try to guarantee them at all times.