Mooi vakwerk en uitstekende service

Fijne overzichtelijke website. Ik heb een prachtig houten hert besteld en snel ontvangen! Helaas heeft PostNL geprobeerd het pakket te buigen met als resultaat: gebroken... Ik heb gemaild en ontving dezelfde week een nieuw exemplaar!

Mooie product, jammer van geen reactie op mail

Heb 2 zwaluwen besteld super mooi en zijn geweldig om op te hangen! Had na binnenkomst een mail gestuurd ivm de geur die eraan zit, deze ruikt erg sterk naar gebrand hout, vind dat er lastig ivm een woningbrand die ik heb gehad en de geur me daar heel erg aan doet herinneren. Heb hierover na 1 werk nog geen reactie gehad vind het erg jammer.

Article cassé

A la réception de ma commande, un des articles (tête de vache) était cassé (l'oreille). Aucun soucis pour le colibri. Je vous ai envoyé un mail avec des photos de l'article endommagé mais je n'ai reçu aucune réponse. Par conséquent, n'ayant pas de retour de votre part, je suis un peu déçue et réticente à commander de nouveau chez vous. Hormis cet incident, rien à redire.

Mooi product!

Mooi product. Als je het uit de doos haalt, ruikt het nog naar het gebrande hout, lekker! Netjes en stevig verpakt. Snelle levering. Precies zoals omschreven!

Zeer klantvriendelijk en snel

Ik werd heel vriendelijk geholpen met advies en bestelling werd ook heel snel geleverd en is van goede kwaliteit

Mooi werk!

Zeer tevreden met mijn 3-delige sierboom! Maakt de kamer af. Was handig op te hangen gezien er al plakkers waren voorzien, geen gaten in de muur nodig. Bedankt!

Mooi product

Stevig ingepakt verstuurd, mooi afgewerkt, helemaal zoals verwacht

in een zin perfecte behandeling !!!

Dankzij de goede verpakte 3 delige sierboom is het pakket onbeschadigd aan gekomen, Hulde aan Wood & Work.

Goede service, mooie kwaliteit

Een mat besteld met eigen tekst en als kado ergens anders laten bezorgen. En het voldeed volledig aan de verwachtingen en dus voor herhaling vatbaar!

Nieuwe uil

Mijn vorige uil (gekocht in januari 2020) is per ongeluk van de muur geduwd door bezoek bij het uitrekken op de bank, daarbij is 1 vleugel in allemaal kleine stukjes uit elkaar gevallen en dus niet meer te repareren, ontzettend zonde voor zo’n dure uil. Ik was erg blij met mijn uil dus heb toch maar een nieuwe gekocht.

Zorgvuldig ingepakt

Mooi werk geleverd en zorgvuldig ingepakt aangeleverd.

Product nog niet gekregen

Zware ontgoocheling bij het niet op datum geleverd ...

Mooi artikel, goed verpakt. Ondanks alle drukke dagen snelle levering. Zal er zeker nog wel iets kopen.

Snelle levering. Goed ingepakt zodat het zeker niet kon beschadigen. Zeer tevreden over het product.

Product was zoals verwacht. Communicatie rond levering kon beter. Op site stond volgende dag verzonden werd maar dat werd niet gehaald. Kan hier wel alle begrip voor opbrengen omdat ik tussen de feestdagen had besteld.

Super service en super mooi

Mooi!!!

Snelle levering, mooi voor aan de muur!!!

Mooi houtwerk, snelle levering!

Mooi houtwerk, stevige bevestiging en niet lang moeten wachten op levering. Top!

Mooi product, snelle levering

Heb exact gekregen wat vermeld werd. De levering was snel en het product was voldoende verpakt om beschadigingen te voorkomen

Mooi materiaal! Vlotte afhandeling.

Mooi Materiaal!

Prachtig product. Snelle levering.

Prachtig product en zeer snel geleverd. Betrouwbare afhandeling.

Kleur is wat te flets

We zijn in atelier wezen kijken en toen ongekleurd hout gekozen. Het ontvangen produkt ziet er wat fletser uit dan de indruk die we in atelier kregen. Wellicht wordt de kleur komende maanden nog wat donkerder/geler. Maar nu gaan we zelf een laagje vernis erop aanbrengen.

Mooi houtsnijwerk. Stevig ingepakt Snel verzonden.

Nadat ik contact gehad heb omtrent de status van mijn bestelling is alles vlot en goed afgehandeld. Het telefonisch contact was prettig.

Landweegstraat-Zuid 111

5349AK Oss