Top product, zeer mooi.

Keurig verzending, vlot geleverd.

Ik ben zeer tevreden met het product, de service en het extra beschermend materiaal rond het product.

TOPPIE

Kwaliteit V - prijs V- leveringstijd V

ruime keuze, snelle levering

Top precies wat ik gevraagd heb

Perfect goede kwaliteit en snel geleverd

Prachtige dat Bulldogje

Onze ze dochter was er helemaal weg van ,wat super mooi gemaakt dank daarvoor

Prachtwerk

De geleverde stukken zijn prachtig.

Mooi materiaal en prima service!

Onze ovale tafel van eikenhout met Scissor poten is prachtig. De service op afstand i.v.m. Corona was goed, middels contact via Whats-app en het uitwisselen van foto's van de beschikbare bladen. Flexibel in het regelen van eigen transport en de afspraken zijn goed nagekomen. Wij bevelen Wood and Work zeer zeker aan!

Niet voor herhaling vatbaar

Bestelling goed en wel toegekomen. Design is ok, maar....het schilderwerk laat te wensen over. Niet afgewerkt. Ondanks de korting (160 euro.....ipv 200 euro) is het echt heel duur voor wat het is! De verhouding prijs/kwaliteit is echt laag. Dus, zeker niet voor herhaling vatbaar.

Vriendelijke telefoniste en behulpzaam. Kon het product de volgende dag al ophalen en kreeg nog advies toen ik daar om vroeg. Kom hier graag terug.

Prachtig

Heel blij met de koe Goed verpakt

Snel & vakkundig

Mijn bestelling werd heel snel geleverd en was zeer goed verpakt. Heel mooi afgewerkt, net zoals op de foto’s op de website. Een aanrader!!

In 4 dagen mijn bestelling geleverd en keurig verpakt!

Product is volgens verwachting.

Erg blij met de wanddecoratie. Goed verpakt en snel ontvangen. Leuk om alle creativiteit te zien!

Super snelle levering

Keurig afgeleverd en goed ingepakt

zeer mooi product

het pakketje kwam toe, ik deed de doos open en een geur van gebrand hout kwam me te gemoed. de 4 olifanten in hout als wanddecoratie is prachtig in onze living. knap en mooi product.

Fantastisch!

Een prachtig werk waarbij wanneer je de woonkamer binnenwandelt meteen je oog op valt. Heel blij mee, dankuwel!

Zeer snelle levering.

Mooi afgewerkt.

Alles was gewoon goed

Alles was gewoon goed: Bestellen, leveren en het product :)

Snelle service, mooi product.

Het enige jammere vind ik dat steeds de chat in beeld is maar er niet gereageerd werd. Nou was dat op zich niet zo erg want ik vond even na mijn vraag toch zelf het antwoord maar de chatfunctie zou wat mij berreft wat minder prominent in beeld mogen zijn. Verder ben ik erg tevreden!

Geweldig.

Onze geleverde Rottweiler en Franse Bulldog zijn super mooi. De levering hiervan was ook super snel. Het was een leuke verrassing voor de ontvanger.

Juist wat ik gevraagd heb. Perfect

Mooi product.

Mooie creatie!

Ik heb een paardenhoofd van hout besteld. Hij is echt erg mooi! Snel verzonden.

Ik had wat besteld en het was stuk aangekomen. Meteen een nieuwe gekregen en die wat stuk was hoefde ik niet terug te sturen. Had ik daar geen gedoe mee zeiden ze. Als ik meer sterren kon geven deed ik het.

correcte en snelle afwerking/levering

prettig