uniek

Mooi en uniek. Een mail gestuurd wanneer het item aan zou komen en direct een mail terug gekregen met de nodige info. Er was echter een kleine beschadiging in de hoek. met zwarte stift wat bijgewerkt en het was niet meer opvallend.

Prachtig.

Binnen 1 dag geleverd, prachtige colibries!

Echt, heel goed.

Net bedrijf, goede kwaliteit, erg tevreden.

Prachtig wandpaneel op tijd geleverd

Een prachtig wandpaneel waar we heel blij mee zijn. Helaas trekt het iets krom, maar dat komt waarschijnlijk omdat we niet geplakt hebben. Hij hangt aan spijkertjes ivm nieuw behang. Een nadeel is wèl dat het erg naar gerookt ruikt ( komt door t laseren),maar dat zal wel wegtrekken. Al met al toch hëél blij mee!

Prima service en fijn contact!

Snelle reactie en levering

Tot zo ver goed

Mooie duidelijk site , telefonisch contract was ook super , en hulpvaardig en mee denkend

Keurig verpakt binnen twee dagen bezorgd ziet er mooi uit zoals wij gehoopt hadden

Mooi product en goed ingepakt voir verzending

GOED!

Ik heb een bord met daarop een gepersonaliseerde naam en de letters mancave op besteld voor mijn papa zijn verjaardag. Het was heel mooi en de afwerking was prima. Jammer dat de datum niet kon aangepast worden want mijn papa had zijn mancave in het jaar 2020 gemaakt.

Netjes geleverd, blij met mijn teckeltjesmat

Origineel en kwalitatief

We waren al lang op zoek naar een originele en creatieve aankleding van één van onze muren in de living. Toen we de website zagen van Wood&Work waren we meteen verkocht. Originele concepten, verschillende formaten en kleuren. Wel iets duurder van prijs. Vlotte bestelling en levering. Wij zijn tevreden!

Product perfect

Product vlot ontvangen en is in goede staat.

Netjes

Nette snelle levering. Had het wel fijn gevonden als er een advies bij was geweest hoe je de ijsvogels het beste kon bevestigen asn de muur

Mooi maar duur!

Mooie wanddecoratie (houten kolibrie) maar heel erg duur voor wat het is. We hadden een veel betere kwaliteit verwacht (lichtgewicht) en geen bevestiging voor aan muur te hangen. Moest het niet zo mooi geweest tegen onze turkoise muur, dan hadden we het teruggestuurd.

Prachtig muurdecoratie en goed verpakt

Ik ontving een prachtige muurdecoratie van twee kolibrie's in verschillende formaten. Ze zien er goed uit en voldoen volledig aan de verwachting. De verpakking was stevig en zorgde ervoor dat het onbeschadigd arriveerde. De levering duurde iets langer dan ik verwacht had, maar gezien de kwaliteit en het uiterlijk van het product, neem ik dat zeker voor lief.

top!!!Alles was goed verpakt en ziet er ook zo uit als op foto

Correct opvolging, heel mooi product, top !

Het was een allereerste bestelling, maar een hele fijne ervaring. Bestelling werd correct opgevolgd, we waren heel tevreden over onze bestelling en gaan zeker in de toekomst nog bestellen. Hele fijne en leuke producten in het gamma !

Prachtig hart ontvangen Keurig ingepakt Onbekend maakt onbemind maar niets was minder waar! Aanrader!

Mooie spullen, maar geen kwaliteit voor die prijs

Ik bestelde 2 vogels maar binnen in was niet geverfd. Voor 2 houten vogels van €100, had ik op zijn minst verwacht dat ze 2x hadden geverfd zodat het er beter uit zag. Voor de rest is het super mooi wat ze maken. Toen ik een review probeerde te plaatsen op hun site, is deze verwijderd omdat ik geen 5 sterren had gegeven.

Originele producten

Kwaliteit, service , zeer klant vriendelijk , Orginele decoratie voor aan de muur. Gewoon een aanrader, ook om kado te geven.

Ik ben uitermate tevreden.

Makkelijk besteld, snel geleverd, prachtig resultaat! Om in het achterhoofd te houden bij een paar volgende verjaardagen.

Heel mooi

Ik had twee vlinders besteld en hoe mooi zijn deze! Helemaal van in de wolken.

Perfecte service en supermooie kolibrie

Last minute een kolibrie besteld voor het groeifeest van mijn zoon. Binnen de verwachte tijd ontving ik het geschenk. Zeer mooi en fijn werk.

Super, Snel en netjes geleverd

Niks op aan te merken, levering was sneller als verwacht en m'n vader was blij met de mat

3x besteld en 3x tevreden

Ik heb inmiddels de vuurtoren als kado besteld, twee veren in verschillende uitvoeringen en de laatste keer het zeepaardje. Kwaliteit is goed, uitstraling is top, levering is snel. Ik ben heel tevreden!

Landweegstraat-Zuid 111

5349AK Oss