Top product

Via Facebook in aanraking gekomen met Wood&Work. Na een tijdje te hebben gekeken in de webshop ben ik voor de kolibrie's gegaan. Mooi product - bedankt!

Product is top, levering duurde echter bijna 2 weken ipv 2 dagen wat de website beloofd.

Onze zwarte 3 delige Sierboom staat echt super mooi op onze groene muur. Minpunt was de lange levering.

Goeie service, rappe levering, wel rap breekbaar door mijn eigen schuld

Goeie service, rappe levering Wel rap breekbaar door eigenschuld maar met minuut lijm kunnen stellen

te weinig muren voor de mooie dingen

ik heb nog maar 1 artikel besteld maar dit is zo goed bevallen .dat ik zeer zeker meer ga bestellen zodra mijn portomonee het toe laat

Stijlvol en correcte levering

Product werd afgeleverd exact zoals geadverteerd. Kleur en vorm volledig correct, zonder zichtbare productiefoutjes. De prijs is echter aan de hoge kant voor zo'n licht hout.

net wat we verwacht hadden! heel mooi afgewerkt

net wat we verwacht hadden! heel mooi afgewerkt

Mooie planken , dat wel

Planken besteld bij jullie . De planken op zicht is niks mis mee . Maar ik heb bij het bestellen aangegeven om het op afspraak te laten bezorgen , waar ik dus ook een paar euro extra voor heb betaald . Vervolgens niet op afspraak bezorgd , dus eigenlijk vokr niks die paar euro extra betaald . Dan had ik op zijn minst een mailtje verwacht . Ik zou jullie hierdoor niet afraden bij andere mensen , maar zou ze wel heel duidelijk maken om niet op afspraak te laten bezorgen omdat jullie daar toch geen rekening mee houden .

Super service

Had een muurdecoratie met een kop van onze hond besteld in hout (beagle), dit kwam beschadigd (hout afgebroken aan linker oor) uit de verpakking. Na contact met Bram te nemen, is er onmiddellijk actie genomen door hen en werd mij een nieuw exemplaar opgestuurd. Dit is echt service zoals het hoort. Ik blijf een trouwe klant bij dit bedrijf .

Prachtige muurdecoratie

Prima service en prachtig product

Snel en netjes geleverd

Heel mooi hert geleverd gekregen, niet lang op hoeven wachten en heel netjes verpakt.

Zeer mooi!

Ik vind het een zeer mooie afgewerkte houtconstructie

Positief, zeer tevreden

Het was een heel positieve ervaring om een kunstwerk te bestellen bij Wood & Work. Alles verliep vlot en correct. Dit is zeker voor herhaling vatbaar en ik zal zeker andere mensen Wood & Work aanraden.

Heel erg tevreden. Optijd geleverd en goed verpakt

Wij zijn er erg blij mee

Perfecte kwaliteit

Snel geleverd, goede service en kwaliteit, heel leuk als vervanger van een schilderij en niet duur !!!

Prachtig

Levensboom heel mooi afgewerkt! Verzending verzorgt. Uitstekend!

Wij zijn een prachtige olifant rijker!

Snelle levering, prima verpakt, mooie kwaliteit hout. Top! 2 tevreden klanten erbij :)

Keurige levering

Fantastisch!

Na lang twijfelen een Olifant besteld. Op de foto leek deze al ontzettend mooi maar in het echt is het nóg mooier! Ook een top klantenservice!

Perfect! Ziet er schitterend uit!

Bestelling ging vlot en was al snel verzonden. Netjes ontvangen in een keurig verpakte doos. Hij hangt nu al een aantal dagen mooi aan de muur, wij zijn er blij mee!

Mooi product, goede service, snelle levering

Mooi product, goede service, snelle levering

Prachtig!

Twee kolibries voor aan de muur gekocht. Staat super mooi! Waren goed stevig verpakt en snel verzonden. Ik ben zeer tevreden.

Wordt mooi spul gemaakt helaas door de bezorgers wordt er ruig mee omgegaan dus kwetsbaar materiaal snel stuk

Beetje dubbel gevoel over W&W

Als ik op de site kijk... en klik op een witte olifant....zie ik een prijs. Als ik voor een ander formaat kies, wordt ie duurder....logisch. Maar dan komt er ook nog €7.50 bij voor wit!! Terwijl ie wit staat afgebeeld. Dat is toch een tegenvaller. Maakt het geheel duurder dan ik hoopte. Plus als ik zie hoe wit ie is... had ik hem zelf misschien egaler wit kunnen maken. Ondanks dat (En de geur) ben ik er wel happy mee!

Mooi!

De vier olifantjes zien er goed uit.

Contact en bereikbaarheid waren matig, tafel super mooi en fijne levering!

Ik heb een tafel besteld maar toen ik contact zocht kwam er weinig gehoor. Uiteindelijk wel het bedrijf kunnen bereiken en de bezorging ging top! De tafel ovale tafel met het kruis frame wat ik heb gekozen zijn erg mooi en goed na bewerkt.

Landweegstraat-Zuid 111

5349AK Oss