Levering volgens afspraak, prachtige planken

De planken hangen prachtig aan de muur, recht boren was wel een uitdaging.

Mooie producten en snelle service

Mooie wandplaten besteld. Keurig op maat gezaagd. Vervolgens was de levering als afgesproken. Ben er heel blij mee!

Perfecte service, snel en persoonlijk

Ik had voordat ik wilde bestellen nog een vraag gesteld via WhatsApp, deze is snel en persoonlijk beantwoord. Direct de bestelling geplaatst en vervolgens binnen 2 dagen een prachtige op maat gemaakte plank om huis. Zorgvuldig verpakt ook! Dank jullie wel voor de topservice.

Levering plank toilet

De levering van mijn plank voor het toilet was snel. En een mooi afgewerkt. Ik hoop dat de uil van de zelfde bestelling van order 8916 ook nog snel geleverd wordt.

Product word snel geleverd ziet super mooi uit !! Echt een aanrader

Topkwaliteit en snel geleverd!

Binnen een paar dagen had ik de bestelde plank in huis. Het beviel mij zo goed, dat ik er nog maar één heb bijbesteld. Ook deze had ik een paar dagen later al in huis!

Snelle service en klantgericht

Het product sneller geleverd werd dan eerder aangegeven en het contact zeer soepel en snel is verlopen.

Uitsiekend

Mooie zwevende eiken houten plank besteld, incluis blind ophang systeem. Prachtig stukkie hout, voor een mooie prijs. Zeer vlot geleverd. Uitstekende zaak.

Mooi maar niet stevig genoeg om uit te kloppen

Omdat de mat erg 'haarde' heb ik deze uitgeklopt waarna deze meteen inscheurde. Het contact verliep vooraf ook niet echt 'klantvriendelijk'.

Prachtig hout!

Twee prachtige eiken houten planken besteld. Prachtig! Blinde plankdragers... Niet eenvoudig op te hangen maar resultaat is heel mooi.

Gepersonaliseerde Deurmat

Geen wereldwonder maar vlot en netjes geleverd, zonder spelfouten :).

Mooi product

Duidelijke website, snelle levering en top kwaliteit! Heel blij met onze wandplanken

Mooie producten

De kolibries zijn mooi geworden. Heb de zwarte variant, blijft een natuurlijke look houden.

Erg tevreden

Vanaf bestelling tot bezorging goed geregeld. Ook het produkt erg goed.

Snelle en goede reactie op mijn vragen; vlotte productie en levering; prima product.

Blij met het eindresultaat!

Prettige website waarop ook de mogelijkheid werd gegeven voor opmerkingen. Deze opmerkingen zijn wel gevolgd, maar er heeft geen afstemming meer plaatsgevonden. Helaas waren de aangevraagde gaten aan de zijkant te klein. Dit hebben we zelf nog moeten verbreden en verdiepen. De plank is wel echt prachtig en we zijn enorm blij met het eindresultaat. Wel een prijzige plank, maar je hebt ook wat! :)

Helemaal goed.

Goede kwaliteit en ruimschoots binnen de beloofde tijd geleverd.

Mooi product en snelle levering

Mooi product en snelle levering

Slecht

Nooit meer reactie meer gehad op mails en appjes inmiddels een maand geleden. Nog steeds geen hapjesplanken binnen, zouden niet binnen zijn gekomen. Ik dacht dat jullie die zelf maakten als Wood&work bedrijf?

Mooie kwaliteit, snelle levering

Reageert snel op vragen en levering was super snel. Top !

Precies zoals verwacht!

Mooi product en zeer goed verpakt. Mooie afwerking van het product.

Snel en supermooi

Twee planken met ophangijzers besteld. Website is eenvoudig, dus bestellen ging snel. Voldoet aan alles wat ik wilde.

Snelle levering en mooi product

Hele mooie massieve plank en levertijd zoals gezegd

Fantastisch!

Erg snelle levering. En goede kwaliteit. Top!

Prachtige plank

Voor onze bestakast een hele mooie eiken plank besteld. In de webshop wordt een dag aangegeven wanneer het bezorgd wordt. Dit bleek achteraf alleen voor klein materiaal te gelden wat door post.nl geleverd wordt. Dus de plank werd enkele dagen later bezorgd. Was voor ons niet duidelijk. Maar verder perfect.

Landweegstraat-Zuid 111

5349AK Oss