Alles prima voor elkaar

Alles was netjes verpakt en op tijd bezorgd. Ik ben positief en zal Rebel zeker weten te vinden in de toekomst

Alles top in orde!!

Levering heel snel en netjes. Prachtige lampen.

Wel even contact gehad ivm mis communicatie, maar daarna perfect afgehandeld, super

Prachtig Mopshond beeld

We hebben hier in juni een prachtig mopshond beeld gekocht. Kwam op de afgesproken tijd bij het afleverpunt. Het product was met piepschuim ingepakt in een grote doos. Wellicht een beetje groot maar toch wel fijn dat het goed ingepakt was. Erg tevreden over deze aanbieder.

Super mooie lamp

Mooie lamp, precies zoals beschreven en op de afbeeldingen. Snelle verzending, tevreden!

Prettig mailcontact over een bepaalde kleur die ik graag wilde hebben. Dat was snel en goed geregeld. Het was er snel en goed verpakt; prima dus!

Goede service en altijd prachtige spullen

Top bedrijf!

Snelle levering, snelle reactie van de klantenservice, top product. Ik zeg daar kunnen multinationals wat van leren. Het kamperen in eigen woning was dan dus ook van korte duur.

Mooi en zoals op foto

Keurig verpakt zelfs binnenkussen in plastic!!

Ik stop mijn kop zeker niet in het zand,met de geweldige struisvogellamp van jullie!

Een echte blijmaker en goede afhandeling! Btiefe groet Carla Schouten.

Snelle levering, Goed verpakt

Kussens besteld, deze werden snel en goed verzonden. Keurig in eek stevige doos

prettig en goed

Goed product, levering was op tijd. Geen klachten.

We zijn heel blij met onze aankoop en de leversnelheid.

Verrassend leuke meubels en accessoires!

Erg blij met mijn nieuwste aanwinst: de konijnen-lamp. Iedereen vindt hem leuk! Ik bezoek regelmatig de site op zoek naar leuke spullen. Rebel House heeft geen doorsnee assortiment en ook regelmatig nieuwe meubels en accessoires, waardoor je steeds weer wordt verrast. Ook blij met de service van Rebel House: snelle, persoonlijke reactie op mijn vraag. En er wordt echt met je meegedacht. Waar vind je dat nog?!

Ik ben super blij met mijn aankoop , De bezorging en communicatie verliep Prettig.

Topervaring

Snel geleverd, mooie producten, goed verpakt. Hier bestel ik zeker nog eens!

Professioneel

Adequaat, professioneel en persoonlijk.

Onlangs n mooie vloerlamp gekocht van” be pure”. Omdat deze lamp n glazen kap had kwamen ze van Rebelhouse de lamp persoonlijk thuis brengen, helemaal top.

goede en snelle levering

Ik had nog nooit van Rebel House gehoord, maar ik ben blij verrast snelle levering en gekregen wat ik verwacht had. In 1 woord TOP!

Prettig en snel

Snelle levering, artikels zoals omschreven en mooi!

Fijne webwinkel snelle levering.

zou hier de volgende keer weer bestellen

Mooi en apart bijzettafeltje

Prachtige tafel, zeer goed verpakt, echter de bijgevoegde nota hadden ze net zo goed achterwege kunnen laten (was niet te lezen, leek wel of het een jaar in de zon gelegen had).

Snelle verzending, vriendelijke communicatie, onvoldoende aandacht voor kwaliteit.

Beetje dubbel. Artikel besteld, was op voorraad, dus prettig. Hele snelle levertijd, met nog een vriendelijk telefoontje over de levering, ook heel prettig. Maar we ontvangen het artikel waar het een en ander aan mankeert, dan tempert toch de positieve ervaring. De geconstateerde zaken hadden moeten worden ondervangen bij een kwaliteitscontrole. Uiteindelijk hebben we het in de minne geschikt, dat dan weer wel. Maar had liever langer gewacht en een goed product ontvangen. groet, Lilian

Echt super helemaal geweldige service

Ik had wat besteld en op een Bepaalde datum nodig ik heb verschillende keren contact gehad of het wel op tijd zou komen ze zouden er een aantekeningen van maken en er alles aan doen dat het op tijd zou zijn nou ik moet zeggen dat ze hun woord hebben gehouden en het is op tijd bezorgd super hoor echt klasse

Uitstekend!

Prachtige fauteuils gezien bij Rebel House. Ze waren op voorraad dus ze konden snel geleverd worden. Prima communicatie over het aflevermoment. De bezorger was op tijd en erg vriendelijk. En de stoelen zijn idd erg mooi en ze zitten heerlijk! Kortom een aanrader!!

de Stenenmaat 1

7071ED Ulft

Over Kare.nl

Het merk Kare staat voor unieke woonideeën, onaangepast en authentiek, nooit saai en altijd vol fantasie en inspiratie. Sinds 1981 verrast het bedrijf zijn fans en handelspartners over de hele wereld met een onvergelijkbare verscheidenheid aan nieuwe meubels, lampen en woonaccessoires. Onze passie voor design spreekt van hen. Dit omvat gevonden voorwerpen van verborgen kleine ambachtelijke bedrijven, een beetje gekke eenmalige meubels met een wow-factor, maar ook liefdevol handgemaakte massief houten meubels voor het leven.