Hele fijne online ervaring!

Ik ben al een tijdje ‘fan’ van de Kare producten. Door de Lockdown was ik wat meer thuis en ik was een beetje aan het kijken op internet, daarbij kwam ik terecht op jullie site. Tot toen wist ik niet dat er zoveel van was! Meteen een prachtige pot besteld, die schittert op onze tv kast. Nu ben ik zwanger en heb onlangs de lamp Ducky bij jullie besteld. Net als de pot was alles goed verpakt en ook deze was weer waanzinnig en wat zal die mooi staan op de babykamer. Uiteraard komen er nog meer dingetjes bij. Heb mijn oog nu laten vallen op een bijzettafel met een beer. Ik ben heel blij met jullie service en ook via e-mail word je goed op de hoogte gehouden wanneer je je pakket kunt verwachten.

Super fijne zaak goed geregeld

Ik had een best wel uniek item besteld wat 2 dagen later persoonlijk werd bezorgd... Alles supernetjes geregeld en werd ook netjes teruggebeld alles volgens afspraak...

Topservice

Online bestelling gedaan, duidelijke webshop. snel geleverd, netjes ingepakt.

Top! winkel

Goede ervaring, mooie stoelen, met karakter genoeg keus voor iedere smaak. Je wordt fantastisch geholpen als je vragen hebt, Aankoop nauwkeurig verpakt. Vlot bezorgd. Het zijn rebellen van stoelen met de allure van Koninklijke huize.

Door Rebel House goed op de hoogte gehouden van het verloop van de levering, heel vriendelijke en behulpzame bezorger en de fantastische kast staat blikvanger te zijn in onze woonkamer.

Geweldig mooie wandfoto van glas

Zo mooi

Super leuke lamp en snel geleverd.

De lamp is precies zoals verwacht op de site. Snel geleverd en degelijk kwa bouw.

Prima service niks op aan te merken.

Snelle levering en scherpe prijs

Ik had een mooie klok gezien in een winkel, thuis kreeg ik spijt dat ik de klok niet gekocht had. Even op internet gezocht en daar kwam ik dezelfde klok tegen bij Rebel House voor een hele scherpe prijs. Gelijk besteld en de volgende dag in huis, top! Ik ben er erg blij mee.

Lamp is prachtig

De lamp is geweldig en kwam sneller binnen dan eerder gedacht.

Niet optimaal

Het blad van dit bijzettafeltje is prima uitgevoerd, de poten staan er verdraaid onder ( zijn niet gelijk te krijgen) en van de rubber vloerdopjes is er 1 stuk. Jammer

Snel geleverd, mooi product

Levering was snel

Wij hebben een eetkamerstoel besteld bij Rebel House. De volgende dag werd decepties al geleverd. De stoel ziet er precies zo uit als op de foto. Helaas was 1 van de beschermende doppen onderaan de stoelpoten kapot. Dit hebben wij meteen gemeld bij Rebel House. De volgende dag werd er keurig een nieuwe beschermdop afgeleverd waardoor wij de stoel in gebruik konden nemen. Wij zijn tevreden over Rebel House. Scherpe prijs en goede service.

Verrassend leuk

Super goed verpakt en snel geleverd. Verrassend leuk wat ze allemaal bij Rebel House hebben .. voor mij het tafeltje met 2 stokstaartjes eronder. Haha.. super

Snelle en prima afhandeling

Het bestellen gaat heel eenvoudig. Duidelijke site. Snel geleverd. Leuke spullen. De moeite waard, de winkel eens te bezoeken. Erg gastvrij en hulpvaardig.

Goede levering, snel zonder veel probleem

1e keer wat gekocht en keurig geleverd de volgende dag!

1e keer wat gekocht en keurig geleverd de volgende dag

Net zo mooi als op het plaatje !

Het hert besteld, bleek in het echt net zo mooi als op het plaatje in de webshop. Super blij mee!

Mooi product en fijne klantenservice

Mooi groot schilderij besteld. Goede levering met vooraf een telefoontje en op de dag zelf een berichtje. Het schilderij is prachtig! 1 puntje is dat hij heel licht is (canvas) dat had ik niet verwacht.

Snelle levering, goede communicatie.

Ruime keuze, snelle levering

Side table besteld, volgende dag geleverd, keurig verpakt

Snelle levering goed verpakt alle lof

prachtig product, keurige levering en prima service

De tv-kast die wij besteld hebben werd conform afspraak geleverd. Door omstandigheden heb ik nog een aantal malen contact gehad met Rebel House. Zij reageren zeer correct, vriendelijk en snel. Wij zijn erg blij dat we bij Rebel House de kast besteld hebben, het is een blikvanger in de woonkamer. zeer tevreden klant.

Snelle levering en super blij!

Ben heel blij met mijn prachtige kapstok die supersnel werd geleverd.

Keurig

Lamp was kapot kreeg keurig een nieuwe opgestuurd

de Stenenmaat 1

7071ED Ulft

Over Kare.nl

Het merk Kare staat voor unieke woonideeën, onaangepast en authentiek, nooit saai en altijd vol fantasie en inspiratie. Sinds 1981 verrast het bedrijf zijn fans en handelspartners over de hele wereld met een onvergelijkbare verscheidenheid aan nieuwe meubels, lampen en woonaccessoires. Onze passie voor design spreekt van hen. Dit omvat gevonden voorwerpen van verborgen kleine ambachtelijke bedrijven, een beetje gekke eenmalige meubels met een wow-factor, maar ook liefdevol handgemaakte massief houten meubels voor het leven.