Superfijn

Mooi product en goede kwaliteit mooi verpakt zonder schade bezorgd

Mooi product voldoet zeer aan de omschrijving

Fraaie artikelen, snel besteld en snel in huis

Fraaie moderne muurdecoraties in verschillende afmetingen. Veel keus. Eenvoudig te besteden. Bezorging en afhandeling ging uitstekend. Wij kopen daar vaker.

Super tevreden

Super tevreden over het product en over de afhandeling.

Bij fonq gekocht ,maar door Rebel House geleverd.

Dan zijn er andere spelregels,retour zending betalen. Ik ga in de toekomst bij beide bedrijven niets meer bestellen.

Erg mooie vaas.

Met veel zorg ingepakt. De vaas was perfect aangekomen. Het design is prachtig. Past mooi in het interieur.

Zeer slechte aflevering

Volgens mij was deze kapstok terug gekomen van een afnemer gezien hoe deze verpakt was. De ophang was bij de ene kant achter en de andere aan de voorkant Ook wordt er dan niet gekeken bij uitlevering hoe het produkt er uit ziet Misschien is dit per ongeluk gebeurd maar toch

Verassend assortiment

Na lange zoektocht naar een specifiek ornamentje heb ik deze hier gevonden. Dan kom je zomaar nog vele andere leuke dingen tegen die ook vrienden/familie leuk vinden :)

Leuk assortiment

Leuke mooie stijlvolle collectie.

Top product

Op tijd geleverd prima kwaliteit en ik ben super blij ermee

Zeer tevreden over de klantenservice

Steeds een antwoord

Mooie lamp

Goede service Snelle levering Mooie lamp

Super snel

Goede kwaliteit

Heel erg tevreden!!!!!

Eerste keer dat ik hier besteld heb, mijn collega kreeg een super mooie vaas cadeau, vroeg waar ze die vandaan had...ik meteen gekeken op de site. Heb 2 hele leuke vazen besteld, zijn exact als op het plaatje, 2 dagen erna al binnen, en erg goed verpakt! Voortaan eerst op deze site kijken!!!

Mooier dan verwacht

De klok die ik kocht werd snel en prima verpakt bezorgd. Hij was nog mooier dan dat ik op uw site gezien had. We zijn er heel erg blij mee.

Snelle levering en goede kwaliteit

De lamp was binnen een paar dagen binnen. Het product ben ik zeer tevreden mee en voldoet aan de verwachtingen. Ik zou hier sowieso weer bestellen.

Fijne webshop, snelle levering!

Fijne webshop, snelle levering!

Keurig op tijd en volgens afspraak geleverd

Wij hebben een salontafel besteld,deze werd keurig volgens afspraak en op tijd geleverd. Communicatie was ook prima via de mail

Mooi product

Geheel naar verwachting

Prima site, snelle levering goede service

Mooi beeld

Mooi beeld/hoofd van Frida kahl Was goed verpakt

Snel en product naar behoren

Snelle levering, klok zoals beschreven. Erg tevreden over de aankoop.

Prima service en snelle levering

Correcte beantwoording door klantenservice (Emily) en snelle levering. Ik ben blij met mijn bestelde producten.

Superblij!

Wist dat ik er even op moest wachten maar dat was het meer dan waard. Wat een schitterend beeld, nu mijn trots in mijn huiskamer.

Goed assortiment. Blij met mijn aankoop, werd keurig afgeleverd.

de Stenenmaat 1

7071ED Ulft

Over Kare.nl

Het merk Kare staat voor unieke woonideeën, onaangepast en authentiek, nooit saai en altijd vol fantasie en inspiratie. Sinds 1981 verrast het bedrijf zijn fans en handelspartners over de hele wereld met een onvergelijkbare verscheidenheid aan nieuwe meubels, lampen en woonaccessoires. Onze passie voor design spreekt van hen. Dit omvat gevonden voorwerpen van verborgen kleine ambachtelijke bedrijven, een beetje gekke eenmalige meubels met een wow-factor, maar ook liefdevol handgemaakte massief houten meubels voor het leven.