Hele mooie spullen voor een goede prijs

Ik vind dat deze qinkel zoveel unieke spullen heeft die je nergens anders vind ben heel trots dat het in mijn woning staat waar iedereen er van kan genieten Groet petra

goede webshop

Mijn `eerste`ervaring met Rebel House is over het algemeen goed. Makkelijk bestellen en snelle levering. Leuke artikelen. Echter er moet me toch iets van het hart. De verpakking was heel goed, te goed zelfs. Het kleine beeldje wat ik had besteld, het kon bijna door de brievenbus, zat in een enorme doos. Er zouden wel 25 van die beeldjes in verzonden kunnen worden. Jammer!

Goede levering / goede kwaliteit, maar ..

Ik heb een mooie zware (25kilo) spiegel gekocht. De oogjes om deze spiegel op te hangen zijn M6 (klein) , bij dir gewicht heb je keilbouten nodig (M12) die een dikke kop hebben en dat past niet… super jammer dat hier geen ophang systeem direct aangeboden wordt , want het zo op te hangen met dikke halen en een ijzeren draad etc is kunst en vliegwerk. Zou dit ophangen geen probleem zijn had een ik deze mooie kwaliteit spiegel en de goede levering 5sterren gegeven

Mooi aanbod, scherpe prijzen en zeer goed dienst na verkoop

Was dringend op zoek naar een passend eindejaarsgeschenk en was in tijdsnood. Na een vergelijkende opzoeking op de grotere webshops bij Rebel House terecht gekomen met een scherp aanbod van Kare Design. Zeer snelle levering maar er was een foutje gemaakt in het depot en deze fout werd meteen rechtgezet en correct afgehandeld. Vriendelijke contactpersoon alsook en uiteindelijk het perfecte eindejaarsgeschenk :-)

Snelle levering en prima service

Goede snelle levering en de klantenservice was top

Ik had een probleem met PostNL over de levering (niet het afgesproken leverpunt). Rebel House heeft dit opgepakt met PostNL en mij dezelfde dag terugkoppeling gegeven.

Superbedrijf

Snelle levering, goede en snelle afhandeling van klachten!

Leuke poef snel bezorgd

Ik ben heel tevreden over het aanbod op de site plus snelle verzending.

Makkelijk bestellen en snelle levering!

Na een korte speurtocht op de website, die erg duidelijk is, gevonden wat ik zocht. Het was zeer gemakkelijk om de bestelling te plaatsen. Ondanks -de drukke kersttijden- de volgende dag in huis! Het product voldoet voor 100% aan mijn verwachtingen. Kom hier zeker nog eens terug.

Prachtige kussens snel bezorgd

Via Rebel House 2 kussens besteld; ze zijn top! Best prijzig, maar kwaliteit zie je eraan af. En niet van die kussens van 10 in een dozijn. Ook snel bezorgd, dus helemaal blij!

Snel en goed geleverd en wat een prachtig beeld!

Alles perfect, de levering en de manier waarop het beeld was verpakt. Ik ben ontzettend blij met mijn beeld van Frida Kahlo! Ik vind het een prachtig en uniek exemplaar!

Heel blij met onze aankoop!!!

Kreeg keurig antwoord op mijn mail en na de bestelling op de webshop heel snel geleverd.

De bestelling was er snel

Maar tot mijn verbazing had ik alleen de voet ontvangen, dus heb ik gebeld, ben zeer vriendelijk geholpen en ze konden me vertellen dat het 2e gedeelte van het pakket nog onderweg was. Fijn, ik had inderdaad de rest van mijn bestelling te volgende dag. Als er nu een briefje bij had gezeten, staat nog in back-order was het duidelijker geweest. Maar het product dat ik heb besteld staat inmiddels te pronken in mijn woonkamer. Ben er heel blij mee

Mooi product

Ik heb een mooi beeld besteld. Snelle levering, goed verpakt, en voldoet aan de verwachting. Ik kom hier zeker nog eens terug.

Snelle verzending en goede kwaliteit.

Vlak voor de feestdagen besteld en toch hadden ze hem al na 1 dag op de post gedaan. Was netjes en veilig verpakt. Kwaliteit is ook erg goed. De duif is ware grote van een echte duif.

Mooie producten, vlotte levering

Had drie kerstcadeau’s bij jullie gekocht , die alle drie erg goed in de smaak vielen. Alle cadeaus waren in 1 grote doos verpakt. De levering verliep vlot en de producten zijn helemaal wat ik verwacht had.

Zeer slecht

Tafellamp besteld . Kare Yuva Gold . Zeer teleurstelend ..Kreeg volgens mij een tweedehandse toegestuurd .Op het blad was met een andere kleur bijgewerkt. Onderkant grijs beschermlaag slecht opgeplakt en te klein. Daarom stond het ook niet stevig. De kabel onderin is ook te dik voor de voet waardoor het niet plat staat. Meteen retour gestuurd. Zoiets verstuur je niet. Telefonisch contact was snel en kreeg meteen de retourbon.

Super klantenservice en mooie artikelen

Er ging iets mis in de bezorging, de artikelen kwamen maar Noet. Een email naar de klantenservice en een paar dagen later werden de bestelde artikelen geleverd. Prima, vriendelijke service. De artikelen voldeden aan de verwachting en waren keurig ingepakt. Kortom, complimenten!

Vlotte levering, gewoon geen negatieve dingen. Als elk bedrijf deed wat ze beloven...

super!

Het product is zoals verwacht en de bestelling is, ondanks de drukke periode, snel bezorgt.

Prima kwaliteit en vlot geleverd.

De communicatie verliep zeer goed. De levering aan huis gebeurde snel en was digitaal goed te volgen. Ook de chauffeurs namen contact op om te verwittigen dat ze op komst waren. De dressoir Finca is van robuuste kwaliteit en stond binnen een paar dagen te pronken in mijn living. De lades wel voorzichtig openen want handwerk zonder automatische stop. Oogt heel mooi.

TV MEUBEL op zich perfect maar slordige VERPAKKING waardoor schade

Alles verliep vlot, bestelling, betaling, bevestiging, verzending. Tot ik het meubel in ontvangst nam: dat was beschadigd omdat de verpakker een korte stalen stang onbeschermd in de schuif had gestoken. Het binnenste is bekrast. Ik stuurde een e-mail hierover met foto's maar geen antwoord. Echt jammer. Anders had ik een 5 gegeven.

Prima service!

Mijn bestelling kwam keurig op tijd aan.

Ik heb bij Rebel House een vaas besteld. De vaas zag er super uit en werd 2 dagen na bestellen stevig ingepakt thuis geleverd!

de Stenenmaat 1

7071ED Ulft

Over Kare.nl

Het merk Kare staat voor unieke woonideeën, onaangepast en authentiek, nooit saai en altijd vol fantasie en inspiratie. Sinds 1981 verrast het bedrijf zijn fans en handelspartners over de hele wereld met een onvergelijkbare verscheidenheid aan nieuwe meubels, lampen en woonaccessoires. Onze passie voor design spreekt van hen. Dit omvat gevonden voorwerpen van verborgen kleine ambachtelijke bedrijven, een beetje gekke eenmalige meubels met een wow-factor, maar ook liefdevol handgemaakte massief houten meubels voor het leven.