Telefonisch super. Prijs oké Levering oke
Via internet heb ik bij Arma een aanvraag gedaan voor het huren van een aantal machines, omdat ik deze op korte termijn nodig had ook nog even gebeld i.v.m beschikbaarheid. Ik ben heel netjes geholpen en kreeg nog wat aanvullend advies over het gebruik. Kennis van zaken en goede voorwaarden.
Alles was naar wens.
Top bedrijf! Ruim assortiment en vriendelijke medewerkers!
Poppetjes 100%, materiaal op het randje.
Snelle update op offerte aanvraag. Altijd binnen een dag antwoord. Materiaal staat gereed op de afhaaldag. Korte doeltreffende instructie. Gehuurde hoogwerker voldeed prima in het werk. Borgsom snel retour.
Graafmachine 1.1 gehuurd voor 2 dagen, na 1 dag was de klus geklaard en konden we deze weer terugbrengen. Huurgeld van 1 dag netjes weer retour. Daarnaast was er een slag gesprongen, monteur werd ons kant opgestuurd, na 1,5 uur konden we weer probleemloos verder werken. Al met al top….
Goede service, fijn meegedacht!
Vlot en vriendelijk geholpen
U had een diamantboormachine gehuurd en wij vinden het fijn dat u ons zo'n prachtige beoordeling geeft ! Mvgr, EH
snelle en nette afhandeling
Mooie waardering van u ! De trappensteekwagen heft z'n werk goed gedaan ;-) Mvgr, EH
hulpvaardige medewerkers
Voor een paar dagen had u stempels gehuurd. Dat alles naar verwachting verlopen is vinden wij fijn en wij doen ons best om zeker bij bjv. stempels de klant even te helpen. Super dat u uw waardering op de manier laat zien! Mvgr, EH
Heb freesmachine gehuur voor gleuf in plafond plus boormachine om ronde gat te boren in plafond waar lamp gaat komen. Frees gebruikt. Boor lukte niet te gebruiken omdat niet op zijn plek bleef. Uiteindelijk terug gebracht. Blijk baar moet je echt voor alles apart betalen. Voor ongebruikte boor moesten wij ook extra 8 euro betalen dacht ik. Omdar volgens hun meting wel beetje slijtage op zit. Maar klopt niet is niet gebruikt. Dus nee ik raad niet aan helaas
Wij waarderen het altijd dat iemand de moeite neemt om een review te plaatsen. Het is dan ook prettig om te lezen dat onze conclusie dat de boor wėl gebruikt is ( stuuc resten op de boor) hiermee bevestigd wordt. Natuurlijk begrijpen wij dat u teleurgesteld bent dat het gat boren niet gelukt is. Gelukkig is de rest prima gegaan. De aan u berekende slijtage van de boor was door het minimale gebruik van de boor ook zeer weinig. Wij vinden het fijn dat u onze snelheid/ levertijd wel beoordeelt met 5 sterren waardeert! Mvgr, EH
ben zeer tevreden van te voren gemeld wat ik wilde huren stond netjes voor me klaar
Wat een fantastische beoordeling! Fijn dat het huren van de ladderlift en de powergrips, die u nodig had om een glazenruit naar boven te brengen, zo goed is gegaan. Mvgr, EH
Prima, gemakkelijk, en goede verhuurartikelen.
Als nieuwe klant had u voor het weekend een tirfortakel gehuurd. Fijn dat u dit zo top beoordeelt ! Mvgr, EH
Snelle reactie en het meeste wel op voorraad. Wel jammer dat je als je meerdere weken huurt dat de prijs per week niet veranderd Bv 1e week 100% 2e week 75% 3 e week 50% en vanaf 4e week bv 30% per week Maar goed Her is goed spul
Bedankt voor de mooie review ! M.b.t. prijsstaffeling van steigers zou uw idee kunnen maar dan zou de prijs van de eerste week omhoog moeten en dan wordt kort huren weer een stuk duurder. worden. Bij ons wordt als tegemoetkoming van langer huren na de 1ste week de weekprijs niet meer in 2 dagen opgebouwd maar per dag ( over 5 dagen in 1 week). Waardoor bij 1 of 2 dagen langer huren dan een week niet meteen de weekprijs berekend wordt. Wij hopen dat deze toelichting e.e.a. verduidelijkt. Mvgr, EH
Op orde, goede info, fijne openingstijden
Voor het weekend had u een transportband gehuurd. Goed om te horen dat u ook onze openingstijden als prettig ervaart. Mvgr, EH
Steiger voor een week gehuurd. Dag voor het einde contact opgenomen om de steiger een week langer te huren. Geen enkel probleem. Goede prijzen en handig dat er ook een kar van Arma gebruikt kan worden voor transport.
Wat een top beoordeling! Verlengen is inderdaad, mist beschikbaar, geen probleem. Mvgr, EH
Fijn bedrijf! Je belt om je materiaal te reserveren. Het ligt keurig klaar, krijgt uitleg.
U heeft al vaker materiaal bij ons gehuurd. U geeft in uw beschrijving heel mooi aan wat u bij ons zo waardeert. Dit is goed om te lezen! Mvgr, EH
Goede service met scherpe prijzen
Via onze site heeft u een aanhanger gereserveerd voor het speciale halvedag tarief op zaterdag. Wij waarderen uw mooie beoordeling! Mvgr, EH
Telefonisch goed geholpen(2×) Goed materiaal en aardige chauffeur. Nette verhuurprijs
Als nieuwe zakelijke klant hebben wij een steiger en een hoogwerker op locatie geleverd. Fijn dat u daar zo tevreden over was en dat u dit met de hoogtse waardering heeft beoordeelt. Daar zijn we blij mee! Mvgr, EH
Apparatuur werkt prima, goed beschreven
Wij hebben een zwerkast met kabel en verloop geleverd en waarderen uw mooie beoordeling! Mvgr, EH
Vriendelijk en behulpzaam
Hele mooi beoordeling ! U had een steiger gehuurd en gebruik gemaakt van de gratis aanhanger voor het vervoer. Onze medewerker had u nog geholpen met het achteruitrijden wat altijd lastig is als je er weinig ervaring mee hebt. Fijn dat u deze behulpzaamheid ook gewaardeeerd heeft! Mvgr, EH
Lekker zo doorgaan jongens
Fijn dat de huur van de verhuislift op aanhanger zo naar teverdenheid was. Wij gaan nu zeker zo door ;-). Bedankt voor uw schitterende beoordeling en woorden! Mvgr, EH
de apparaten voldoen aan de verwachting. prettig personeel.
Super beoordeling! U had een steek- en een stenenkruiwagen gehuurd. Mvgr, EH
Nijverheidslaan 95
3903AN Veenendaal
Arma Machine Verhuur is een van de ruimst gesorteerde bedrijven in de regio voor de verhuur van machines, gereedschappen, steigers en hoogwerkers. Honderden particulieren en professionele klanten waaronder aannemers, schildersbedrijven, dakdekkers, installateurs en industriële bedrijven doen met de regelmaat van de klok een beroep op Arma. Arma verhuurt uitsluitend professionele machines die zorgen voor een optimaal resultaat. Alle medewerkers van Arma hebben ruime ervaring , sommige al meer dan 25 jaar, in de verhuur en/of bouwsector waardoor u altijd het beste advies krijgt.