Ventilator gekocht die prima werkte. De mensen waren vriendelijk en konden ons goed helpen. We konden zelfs gebruik maken van de nachtkluis.
Wi zijn erg blij met met uw top beoordeling! Wij zijn zelf ook trots dat wij onze klanten buiten onze openingstijden van ons speciaal gemaakte nachtkluids gebruik kunnen laten maken. Dit geeft onze klanten veel meer flexibiliteit. Mvgr, EH
Snel en met goed advies
U had de weg naar ons al eerder gevonden en heeft nu een haakseslijper bij ons gehuurd. Fijn dat uw wat kon met ons advies en wat een super mooie beoordeling Mvgr EH
Had een daklift gehuurd. Tijdens transport naar Arma, was er iets afgebroken. Ik dacht: 'daar gaat mijn borg', maar ze konden mij vertellen dat ik hier echt niets aan kon doen. Super eerlijk! Huren gaat allemaal lekker eenvoudig, je krijgt goede uitleg, en als er iets is kun je ze bellen. Ga ik zeker weer huren als dat nodig is!
Uw verhaal klopt helemaal! Ons motto is : Eerlijkheid boven alles! Fijn dat uw uw waardering ook op deze manier uit, waarvoor dank! Mvgr, EH
Wat een bondige en mooie beoordeling ! U had een steiger gehuurd en gebruik gemaakt van de aanhanger voor het vervoer van de steiger. Helaas bleek achteraf dat een vleugelmoer, zoals u het zelf zei, was gaan vliegen. Deze heeft u keurig betaald, waarvoor dank. Mvgr, EH
Lift gehuurd om de grote balken van een veranda te plaatsen. Last minute bestellen was geen probleem. Ze hadden er ook een aanhanger bij. Top service!
U had gebruik gemaakt van een kanalenlift voor het verrichten van uw werkzaamheden. Fijn dat wij ook een rol konden spelen bij het vervoer ervan. Hele mooie beoordeling van u! Mvgr, EH
Vriendelijk en behulpzame medewerkers
Goed gereedschap en service ! Zeer vriendelijk
Wat een top Beoordeling ! Het contact is over en weer ook altijd erg prettig! Mvgr, EH
Ik word hier altijd goed geholpen. En aardig personeel.
Zoals u zelf al aangaf huurt u vaker bij ons en nu was het een latex verfspuit. U geeft ons een hele mooie beoordeling! Mvgr, EH
Snelle en goede service
Als zakelijke klant huurt u regelmatig bij ons. Wat een top beoordeling van een vaste klant! Mvgr, EH
Het was een genot met dit gereedschap te werken. Ik kreeg geen bijsluiter mee, helaas. De bijwerkingen waren echter wel aanwezig, enorm veel spierpijn in mijn schouders waren het gevolg. Ronald melde mij dat deze klachten bij de prijs inzaten, nou ja dat heb ik weer.
Zulke humoristische beoordelingen waarderen wij enorm en zeker ook de mooie beoordeling die u eraan meegeeft! Mvgr, EH
Goede uitleg
U had een bandschuurmachine bij ons gehuurd. Ook hierbij is een uitleg belangrijk en gelukkig was u hier ook blij mee! Mvgr, EH
Goed professioneel advies en snelheid
Als nieuwe klant heeft u een sloophamer gehuurd met ene bredere beitel erbij. Fijn dat u ons advies heeft gewaardeerd en ons zo'n mooie beoordeling geeft! Mvgr, EH
Dakschragen gehuurd. Op advies van hun aluminium loopbrug met leuning bij genomen maar die bleek veel te zwaar om naar het dak te krijgen. Jammer. Opgelost door steigerplanken te kopen. Verder tevreden.
Fijn dat u het met steigerplanken heeft opgelost. Wij verhuren deze combinatie vaker maar wij kunnen ons ook voorstellen dat er mensen zijn die het niet prettig vinden om een werkbrug naar een hoogte te verplaatsen. Mvgr, EH
Zie hierboven.
Alles aangevraagd via de site. Bij het ophalen stond alles netjes klaar. Perfect!
Voor het weekend had u een grondboormachine gehuurd. Fijn dat u alles naar tevredenheid is gegaan! Mvgr, EH
Alles was snel en goed geregeld. Alleen de huurprijs staat niet in verhouding tot het gebruik in mijn geval. Maar dat is uiteindelijk een eigen keuze.
Bedankt voor uw mooie totaal beoordeling. De door u gehuurde graszodensnijder is een hele mooie machine die fantastisch werk verricht waar geen mensen hand ooit tegenop kan. Dit is qua aanschaf ook een dure machine. Zoals u weet is onze huurprijs zeer concurrerend maar wij zijn u vooraf toch tegemoet gekomen. Wel jammer dat u deze mooie machine, zelfs met onze tegemoetkoming, niet positief beoordeelt op de prijs/kwaliteit. Mvgr, EH
Ik was heel tevreden over de huur van een aanhangwagen met huif
Eerlijk verhaal, prima prijzen
Als nieuwe klant had u een hogedrukreiniger gehuurd. Wat een top beoordeling! Mvgr, EH
Nu bent u voor de huur van een tapijtreiniger bij ons terecht gekomen. Top dat u ons zo waardeert! Mvgr, EH
goed bedrijf en vriendelijk personeel
Met grote regelmaat huurt u als bedrijf goederen bij ons. Fijn dat u op deze manier uw waardering voor ons laat zien! Mvgr, EH
Als goed geregeld!!
Als zakelijke klant huurt u vaker en had nu een vacuumtegeldrager gehuurd. Mooi dat u alles goed geregeld vindt. Mvgr, EH
Met de bandschuurmachine was u lekker vlot klaar! Fijn dat u ook zo tevreden bent over ons! Mvgr, EH
Voegenfrees sleet heel erg hard en is te kostbaar, ik heb deze snel teruggebracht.
Fijn dat u de moeite heeft genomen om een review te plaatsen. Dat er een verkeerde aansluiting mee was gegeven dat klopt. Bij het terugbrengen is dit gemeld en uiteraard vonden wij het vervelend dat dit gebeurd was. M.b.t de slijtage verbaasd ons omdat wij op basis van uw informatie wij u de juist schijf hebben meegegeven. Tijdens het gebruik of bij het terugbrengen is dit helaas niet gemeld. Dit betreuren wij omdat wij graag hadden willem meedenken over een mogelijke oorzaak. Mvgr, EH
Prima actie weer met goede spullen en duidelijke uitleg en service om te verplaatsen en mee te denken wat geschikt is voor de hijsklus in dit geval
U had diverse materialen gehuurd met een aanhanger om ze te vervoeren. Fijn dat de hijsklus op deze manier gelukt is! Mvgr, EH
Goed advies over type machine. Netjes geholpen.
Wat een top beoordeling! Mvgr, EH
Nijverheidslaan 95
3903AN Veenendaal
Arma Machine Verhuur is een van de ruimst gesorteerde bedrijven in de regio voor de verhuur van machines, gereedschappen, steigers en hoogwerkers. Honderden particulieren en professionele klanten waaronder aannemers, schildersbedrijven, dakdekkers, installateurs en industriële bedrijven doen met de regelmaat van de klok een beroep op Arma. Arma verhuurt uitsluitend professionele machines die zorgen voor een optimaal resultaat. Alle medewerkers van Arma hebben ruime ervaring , sommige al meer dan 25 jaar, in de verhuur en/of bouwsector waardoor u altijd het beste advies krijgt.